Lainaamo lainat – Vertaile muihin pankkeihin

Lainaamo tarjoaa lainaa vapaa-ajan ja arjen menoihin luotettavasti ja nopeasti. Lainaamon kulutusluottoa voi hakea 500 - 20 000 euron väliltä, ja laina-aika on joustava jopa 10 vuoteen saakka.

Lainaamon asiakaspalvelu palvelee numerossa 075 756 86 01. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteessa lainahakemus@lainaamo.fi.

Perustietoa Lainaamosta

Lainaamo Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa vakuudetonta kulutusluottoa yksityishenkilöille väliaikaiseen rahoitustarpeeseen ratkaisua etsivälle. Lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä vaihtelee riippuen lainasummasta ja laina-ajasta ja lainan voi aina maksaa ennenaikaisesti takaisin ilman ylimääräisiä kuluja.

Lainaamon valikoimasta löytyy useita erityyppisiä vakuudettomia lainoja: kulutusluotto, remonttilaina, matkalaina, joustoluotto, keittiöremonttilaina, reissuluotto, autolaina, ostosraha ja pikalaina. Lainaamon laina voi soveltua myös lainojen yhdistämiseen. Hae lainaa puolueettoman vertailumme kautta, niin näet Lainaamon tarjoukset muuhun markkinaan verrattuna.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Lainaamosta

Lainaamo historia

Lainaamo Oy on suomalainen erityisrahoitusyhtiö, joka tarjoaa kulutusluottoja yksityishenkilöille. Erityisrahoitusyhtiöksi Lainaamon tekevät yrityksen lähestymistapa rahoitusliiketoimintaan sekä yrityksen tuotetarjonta. Lainaamo on palvellut jo yli 70 000 suomalaisen rahoitustarpeita vuodesta 2013 ja on ollut vertaislainoja ja joukkorahoitusta tarjoavan Fellow Finance Oyj:n tytäryhtiö vuodesta 2015 lähtien. Lisäksi Lainaamo on rekisteröity Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Lainaamon toimisto sijaitsee Helsingissä ja asiakaspalvelu on auki arkipäivisin 9-17. Lainaamon palvelut on tarkoitettu vain Suomessa asuville henkilöille ja muista maista tulleet hakemukset ja pyynnöt jätetään huomioimatta. Erimielisyydet ratkaistaan aina Suomessa ja Lainaamon käyttöehdoissa sovelletaan Suomen lakia.

Kuka voi hakea Lainaamolta lainaa?

Lainaamon vakuudetonta kulutusluottoa voivat hakea kaikki vähintään 20-vuotiaat suomalaiset. Kulutusluottoa voi hakea Lainaamolta 500 eurosta aina 20 000 euroon saakka. Laina on kertaluotto, jota voi korottaa, mikäli tarvitset suuremman lainan. Lainaamon kulutusluotto myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Korkoa Lainaamon kulutusluotolle aletaan laskea siitä päivästä alkaen, kun kulutusluotto on maksettu lainansaajan pankkitilille. Korko on lainasummasta riippumatta aina kiinteä ja yksilöllinen. Koron lisäksi Lainaamo veloittaa lainasta avauspalkkion ja kuukausittaisen tilinhoitomaksun.

Lainaamo kulutusluoton hakuehdot

Lainaamon lainan hakemiseksi et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi hakea vähintään 20-vuotias henkilö, joka asuu Suomessa. Lainan hakijalla tulee olla myös suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset, jonka lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainapäätös annetaan heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, ja laina maksetaan hakijan tilille arkisin Lainaamon aukioloaikoina – normaalisti saman päivän kuluessa.

Lainan hakemiseksi tulee toimittaa tarvittavat liitteet. Alle 2 000 € lainoihin liitteeksi riittää kopio ansiotuloista. Yli 2 000 euron lainahakemuksiin liitteeksi tulee toimittaa kopio ansiotuloista, kopio verotuspäätöksestä sekä kopio veroilmoituksen erittelyosasta. Lainanhakija vakuuttaa, että lainahakemuksen yhteydessä annetut tiedot ovat oikeita ja totuudenmukaisia. Lainanhakijan on viipymättä ilmoitettava osoitteen- ja nimenmuutoksensa Lainaamolle. Lainaamolla on oikeus laskuttaa lainanhakijalta virheellisten yhteystietojen selvittämisestä syntyneet kohtuulliset kulut.

Luottokelpoisuusarviosta riippuen lainaa voi saada 9–18 prosentin korolla. Korkoon voi vaikuttaa myös lainamäärä ja laina-aika. Määritellessään korkotasoa lainanantaja ottaa huomioon lainanhakijan antamat hakemustiedot ja lainanhakijan arvioidun takaisinmaksukyvyn. Lainaan voi hakea myös korotusta, kun edellistä lainaa on maksettu takaisin vähintään kolme maksuerää ja edellisen lainan nostamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta.

Lainan maksaminen

Lainaamo lähettää laskut aina sähköpostiin valitsemaasi osoitteeseen. Laskun eräpäivää voi siirtää ja lyhennysvapaata voi hakea Lainaamon verkkopalvelussa. Verkkopalvelusta voi tarkastaa myös lainan tilanteen ja tiedot laskuista sekä muuttaa lainahakemustietoja.

Lainaamo käyttää laskutuksessaan aina kiinteää korkoa, jolloin koron määrä ei pääse yllättämään. Alhaisimmillaan kuukausierä voi olla vain 25 euroa. Jokaiselle asiakkaalle määritellään aina yksilöllinen lainatarjous, johon vaikuttaa muun muassa asiakkaan arvioitu maksukyky.

Lainaamolla on oikeus ilmoittaa luottorekisteriin tieto maksun laiminlyönnistä, joka on kestänyt yli 60 päivää, jos on kulunut 3 viikkoa siitä, kun lainansaajalle on lähetetty maksukehotus, eikä laiminlyönti ole johtunut Lainaamolle todisteellisesti ilmoitetusta sairaudesta, työttömyydestä tai muusta vastaavasta syystä.

Lainaamolla on oikeus muuttaa lainan sopimusehtoja ilmoittamalla siitä etukäteen kirjallisesti, kun muutos ei lisää lainansaajan velvollisuuksia eikä vähennä hänen oikeuksiaan tai johtuu lain muutoksesta tai viranomaisen päätöksestä. Lainansaajalle ilmoitetaan muutoksesta vähintään kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa. Lainaamolla on oikeus myös siirtää lainasopimus osittain tai kokonaan ja mahdollisesta siirrosta ilmoitetaan lainansaajalle. Lainansaajalla ei ole oikeutta siirtää lainasopimusta kolmannelle osapuolelle.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.