Lainaamo

Suomalainen Lainaamo tuli tunnetuksi 1 000–20 000 € kulutusluotoistaan. Tällä hetkellä Lainaamo ei tarjoa lainaa uusille asiakkaille, mutta voit edelleen vertailla yli 20 muun rahoituslaitoksen lainat palvelussamme vain minuuteissa.

Lainaamon asiakaspalvelu palvelee numerossa 075 756 86 01. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteessa lainahakemus@lainaamo.fi.

Lainaamo lainantarjoajana

Lainaamon emoyhtiö Fellow Finance Oyj yhdistyi huhtikuussa 2022 Evli Pankin kanssa ja aloitti pankkitoiminnan nimellä Fellow Pankki Oyj. Muutoksen seurauksena yhtiö lopetti lainatuotteiden tarjoamisen Lainaamo-tuotemerkin kautta. Lainaamon olemassa oleviin asiakkaisiin muutos ei vaikuta.

Lainaamon sijaan lainaa voi nyt hakea suoraan Fellow Pankilta. Kilpailukykyinen korko löytyy kuitenkin varmemmin, jos lainaa hakee samalla myös muilta rahoituslaitoksilta. Hae lainaa kattavan vertailumme kautta, niin näet kaikki saatavilla olevat tarjoukset yli 20 lainantarjoajalta.

Vertaile lainat helposti ja sitoumuksetta

Näet henkilökohtaiset lainatarjoukset hetkessä

Tietoa Lainaamon palveluista

Lainaamon kulutusluotto

Lainaamo tarjosi huhtikuuhun 2022 asti perinteistä vakuudetonta kulutusluottoa. Tällaisen luoton käyttötarkoituksen voi valita vapaasti, eikä lainan hakemiseen vaadita vakuuksia tai takaajia.

Lainaamon lainan perustiedot:

  • Lainasumma: 1 000–20 000 €
  • Laina-aika: 2–10 vuotta
  • Nimelliskorko: 5–20 %
  • Avausmaksu: max. 150 €
  • Tilinhoitomaksu: max. 12,5 € toisesta vuodesta alkaen

Lainaamon lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia, eli esimerkiksi korko ja saatavilla oleva lainasumma perustuvat hakijan arvioituun maksukykyyn. Mitä paremmaksi Lainaamo arvioi maksukyvyn, sitä edullisemmin lainaa on ollut mahdollista saada.

Jos olet Lainaamon nykyinen asiakas ja maksukykysi on parantunut lainan ottamisen jälkeen, kannattaa laina kilpailuttaa uudelleen VertaaEnsin.fi-palvelussa. Näin voit löytää lainan matalammalla korolla, maksaa Lainaamon kulutusluoton takaisin ja lyhentää uutta, edullisempaa lainaa.

Mitkä ovat ehdot lainan myöntämiselle?

Lainaamo ei tällä hetkellä myönnä lainkaan uusia luottoja. Jos kuitenkin haluat kilpailuttaa Lainaamolta aiemmin ottamasi lainan, täytyy sinun täyttää seuraavat ehdot:

  • Vähintään 20 vuoden ikä
  • Lainasummaan nähden riittävä tulotaso
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Suomalaiset verkkopankkitunnukset

Lainaamon kulutusluoton takaisinmaksu

Lainaamon kulutusluotolla on kiinteä korko, joten kustannukset eivät kasva, vaikka viitekorot sattuisivat nousemaan. Lainaa lyhennetään kuukausittain lainasopimuksessa määritellyllä summalla, joka voi olla alhaisimmillaan noin 25 euroa.

Jos lainalle tarvitsee lyhennysvapaata tai eräpäivän lykkäämistä, on asiasta sovittava ottamalla yhteyttä Lainaamon asiakaspalveluun. Myös lainan ennenaikainen takaisinmaksu on mahdollista, eikä siitä peritä ylimääräisiä kustannuksia.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.