Halino lainat

Halino on vakuudettomia lainoja myöntävä lainapalvelu, joka tarjoaa 500–6 000 euron kulutusluottoja 1–5 vuoden maksuajalla. Vertailumme kautta näet lukuisten muiden luotonmyöntäjien lainatarjoukset ja löydät näin helposti matalimman koron.

Halinon asiakaspalvelu on paikalla arkisin klo 8–16. Palvelua saa puhelimitse numerossa 0206 90191 ja sähköpostitse osoitteessa info@halino.fi.

Halino – Esittely

Halino on ruotsalaisen TF Bankin alaisuudessa toimiva lainapalvelu, joka myöntää suomalaisille asiakkaille lainaa ilman vakuuksia 6 000 euroon asti. Halinolla on käytössä selkeä tasahinnoittelu, eli kaikkien lainojen nimelliskorko on 14,80 %.
Halinon emoyritys, TF Bank AB:n Suomen sivuliike, on toiminut Suomessa jo vuodesta 1999 asti. Ruotsin puolella vuonna 1987 aloittaneella yrityksellä on pitkä kokemus kuluttajalainojen myöntämisestä, ja se on palvellut jo yli 330 000 asiakasta 7 eri maassa.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Halinosta

Millaisia lainoja Halino tarjoaa?

Halinon myöntämät kulutusluotot ovat kooltaan maltillisia, korkeintaan 6 000 euron vakuudettomia lainoja. Suurin osa markkinoilla toimivista lainapalveluista käyttää asiakaskohtaista hinnoittelua, mutta Halino on ottanut yksinkertaisemman, tasahinnoitteluun perustuvan linjan.

Halinon käyttämä 14,80 prosentin korko ei ole korkein mahdollinen, mutta monen hakijan olisi mahdollista saada tätä matalampi korko jostain toisesta rahoituslaitoksesta. Siksi lainat kannattaa vertailla sivuillamme ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen vertailusta saat näkyviin juuri itsellesi räätälöidyt lainatarjoukset henkilökohtaisella korolla.

Kuka voi hakea lainaa Halinon kautta?

Halino edellyttää lainan hakijalta vähintään 22 vuoden ikää ja säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Hakijan on myös asuttava pysyvästi Suomessa eikä tällä saa olla julkisia maksuhäiriömerkintöjä.

Miten haen Halinon lainaa?

Voit hakea Halinon lainaa helposti netissä täytettävän lainahakemuksen kautta. Saat tällöin alustavan lainapäätöksen vain parissa minuutissa. Jos saat hyväksytyn lainatarjouksen ja päätät ottaa sen vastaan, maksetaan rahat tilillesi 1–3 arkipäivän kuluessa.

Sen sijaan, että hakisi lainaa suoraan Halinon sivuilta, kannattaa harkita lainojen kilpailuttamista vertailupalvelun kautta. Tällöin vain yhdellä lainahakemuksella on mahdollista saada tarjoukset useammalta rahoituslaitokselta yhden sijaan.

Halino lainan takaisinmaksu

Laina-aika on Halinon lainoissa 1 ja 5 vuoden välillä. Kun olet maksanut vähintään 4 kuukauden lyhennykset ajallaan, on sinulla mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen, joita voi käyttää korkeintaan kaksi vuodessa. Mahdollisuutta kannattaa kuitenkin käyttää harkiten, sillä maksuvapaa pidentää laina-aikaa ja kasvattaa samalla korkokustannuksia.

Jos haluat maksaa Halinolta ottamasi lainan takaisin etukäteen, on se mahdollista ilman ylimääräisiä kuluja.

Mikä on Halinon lainan korko?

Halino on harvoja Suomen markkinoilla toimivia lainapalveluita, joka tarjoaa saman kiinteän koron kaikille hakijoille. Kaikki lainatarjoukset annetaan 14,80 prosentin nimelliskorolla, johon lisätään lainasummasta riippuva kuukausittainen tilinhoitomaksu. Korkeimmillaan tilinhoitomaksu voi olla 5 € kuukaudessa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.