Ferratum laina esittelyssä

Ferratumin joustava-luottoa myönnetään 1–4 000 € lainasummille. Kilpailutamme puolestasi yli 20 lainantarjoajan lainat alle kahdessa minuutissa täysin ilmaiseksi. Voit siis verrata Ferratumilta saamaasi lainatarjousta helposti muuhun markkinaan.

Ferratumin asiakaspalvelun tavoittaa WhatsAppin, Facebook Messengerin ja heidän sivulta löytyvän live chatin kautta. Palvelua on tarjolla arkisin kello 9–17.

Ilmainen lainavertailu

Kilpailuta lainat parissa minuutissa

Ferratum luoton hinta ja kustannukset

Ferratum tarjoaa joustavaa luottoa, johon ei tarvita takaajia. Luoton suuruus on 1–4 000 euroa ja laina-ajan pituus on 3–54 kuukautta. Ferratum lainan korko on kaikille hakijoille sama hakijan henkilökohtaisesta luottoluokituksesta riippumatta.

Ferratum luoton hinnasto on seuraavanlainen:

  • Nimelliskorko: 19,97 % p.a.
  • Avausmaksu: 0 €
  • Tilinhoitomaksu: 12 €/kk

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 4 000 euroa 19,97 % nimelliskorolla ja 1 vuoden takaisinmaksuajalla (12 kuukausittaista lyhennyserää) todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 29,9 % ja kuukausieräksi 383 €. Esimerkkilaskelma sisältää avausmaksun 0 € ja tilinhoitomaksun 12 €/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 4 596 €.

Ferratum luoton ehdot

Ferratumilta on mahdollista saada luottoa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakija on vähintään 22-vuotias ja asuu pysyvästi Suomessa
  • Hakijan tulotason tulee riittää takaisinmaksuun ja sen on oltava todistettavissa

Näiden lisäksi luottosopimuksen vahvistamiseksi Ferratumille on lähetettävä liitteeksi kuluvan tai edellisen kuukauden palkkatodistus/eläkepäätös.

Luoton takaisinmaksu Ferratumille

Luotto lyhennetään kuukausittaisissa tasaerissä maksusuunnitelman mukaisesti.

Ferratumilta on mahdollista anoa lyhennysvapaata, jonka hinta on 5 € kerralta. Asiakas voi ottaa kaksi lyhennysvapaata kuukautta 12 kuukauden aikana.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.