Ferratum laina esittelyssä

Ferratumin Kertalainaa myönnetään 2 000–30 000 € lainasummille. Kilpailutamme puolestasi yli 20 lainantarjoajan lainat alle kahdessa minuutissa täysin ilmaiseksi. Voit siis verrata Ferratumilta saamaasi lainatarjousta helposti muuhun markkinaan.

Ferratumin asiakaspalvelun tavoittaa WhatsAppin, Faceboob Messengerin ja sivulta löytyvän live chatin kautta. Palvelua on tarjolla arkisin kello 9-17.

Ferratum lainantarjoajana

Suomalaislähtöinen Ferratum on laajentunut vuosien mittaan yli 20 maahan ja onkin yksi suurimmista Suomessa toimivista kansainvälisistä lainapalveluista. Tätä nykyä Ferratumin pääkonttori sijaitsee aurinkoisella Maltalla, mutta asiakaspalvelua tarjotaan edelleen suomeksi.

Ferratum myöntää suomalaisille kulutusluottoja 2 000 eurosta 30 000 euroon. Lainan korko määräytyy asiakaskohtaisesti eikä hakeminen edellytä vakuuksia tai takaajia. Jos olet saanut Ferratumilta lainatarjouksen, kokeile vielä maksutonta lainavertailuamme. Näin näet helposti, voiko jokin yli 20 yhteistyökumppanistamme tarjota sinulle lainaa Ferratumia edullisemmin.

Ilmainen lainavertailu

Kilpailuta lainat parissa minuutissa

Tietoa Ferratumin palveluista

Ferratum laina

Ferratum Kertalaina on 2 000–30 000 euron kulutusluotto, jota voi hakea helposti netissä ilman vakuuksia tai takaajia maksimissaan 10 vuoden takaisinmaksuajalla. Ferratumin lainan kustannukset ovat seuraavat:

  • Korko: 8,5–13,95 %
  • Tilinhoitomaksu: 5,90–9,90 €/kk
  • Avausmaksu: 0 €
  • Todellinen vuosikorko: 9,5–22,14 %

Koroltaan Ferratumin pienemmät lainat ovat melko kilpailukykyisiä. Suurempien lainasummien kohdalla korko on kuitenkin usein mahdollista saada noin seitsemään prosenttiin, joskus jopa tätä alemmas. Siksi lainat kannattaa kilpailuttaa sivuillamme ennen Ferratumin lainatarjoukseen tarttumista.

Ferratum Kertalainan hakuehdot

Ferratum myöntää lainaa seuraavilla ehdoilla:

  • Hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias ja asua pysyvästi Suomessa
  • Tulotason tulee riittää lainan takaisinmaksuun ja olla todistettavissa
  • Julkisia maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla

Lainan hakeminen Ferratumilta

Ferratumin lainahakemuksen voi täyttää netissä yrityksen sivuilla. Lainapäätös tehdään yleensä automaattisesti hakemukseen syötettyjen tietojen perusteella, joten alustavan lainatarjouksen saa tyypillisesti minuuteissa, mutta se voi viedä myös muutaman pankkipäivän.

Lainan saaminen tilille edellyttää myös tulotietojen vahvistamista. Tätä varten Ferratumille tulee lähettää kuluvan tai edellisen kuukauden palkkakuitti.

Ferratum ja lainojen yhdistäminen

Yksi Ferratum Kertalainan suosituimmista käyttötarkoituksista on aiempien lainojen yhdistäminen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Ennen yhdistelylainan ottamista Ferratumilta tulee varmistaa, että uuden lainan korko ja kustannukset tulevat vanhempien luottojen yhteenlaskettuja kustannuksia edullisemmiksi.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.