Euroloan lainat

Euroloan on vuodesta 2007 lähtien toiminut lainapalvelu, jonka toiminta on toistaiseksi katkolla. Voit kuitenkin edelleen vertailla muiden yhteistyökumppaniemme lainatarjoukset, jotka saat kätevästi näkyviin yhdellä hakemuksella.

Euroloanin asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@euroloan.fi

Euroloan – Esittely

Euroloan on netissä toimivien rahoituslaitosten konkareita, sillä se perustettiin jo vuonna 2007. Yritys kertoo palvelleensa jo yli 100 000 suomalaista lainanhakijaa. Tällä hetkellä lainojen myöntäminen on kuitenkin keskeytetty, eikä toiminnan mahdollisesta uudelleen aloittamisesta ole tietoa.
Aiemmin Euroloan tarjosi lainaa ilman vakuuksia 10 000 euroon asti. Toiminnan jäädyttäminen liittynee ainakin osittain vuosien 2020 ja 2021 väliaikaiseen korkokattoon, sillä Euroloanin lainojen nimelliskorko oli tyypillisesti yli 12 prosenttia. Tällä hetkellä lainasta ei voida periä näin korkeaa korkoa.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Euroloanista

Millaisia lainoja Euroloan tarjoaa?

Ennen toiminnan jäädyttämistä Euroloan myönsi niin kertaluontoista kulutusluottoa kuin henkilökohtaiseen luottorajaan perustuvaa joustoluottoa. Lainan maksimisumma oli 10 000 € ja maksuaikaa saattoi saada jopa 5 vuotta.

Tällä hetkellä Euroloan ei myönnä lainoja, mutta vastaavia vakuudettomia kulutusluottoja tarjoavat lukuisat Suomessa toimivat rahoituslaitokset. Kun haet lainaa kerralla useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, saat paremman käsityksen siitä, millaisella korolla laina on mahdollista saada. Siksi lainat kannattaakin vertailla VertaaEnsin.fi-sivustolla ennen tarjouksen hyväksymistä.

Kuka voi hakea lainaa Euroloanin kautta?

Euroloanin lainanhakukriteerit ovat melko tyypilliset: hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla on pysyvä suomalainen kotiosoite ja verkkopankkitunnukset. Maksuhäiriömerkintäinen hakija ei voi saada lainatarjousta.

Miten haen Euroloanin lainaa?

Voit täyttää ilmaisen lainahakemuksen sivuillamme, jolloin saat tarjoukset kaikilta yhteistyökumppaneiltamme. Jos ja kun Euroloan käynnistää toimintansa uudelleen, löytyvät myös sen lainat vertailustamme. Kun kilpailutat kaikki saatavilla olevat lainatarjoukset, löydät helpoiten matalimman koron etkä maksa luotosta liikaa.

Euroloan lainan takaisinmaksu

Euroloan lainojen takaisinmaksuaika on 12–60 kk, eli 1–5 vuotta. Lainan voi halutessaan maksaa takaisin etuajassa, jolloin korkoa ei enää peritä loppusummasta ja kokonaiskustannukset laskevat.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.