Easycredit lainat

Easycredit on pieniin vakuudettomiin luottoihin erikoistunut lainapalvelu, joka myöntää 500–5 000 euron kulutusluottoja jopa 10 vuoden maksuajalla. Voit tutustua Easycreditin lainoihin tarkemmin tällä sivulla. Muista myös, että kilpailuttamalla parannat mahdollisuuksiasi löytää edullinen laina.

Easycreditin asiakaspalvelu on paikalla arkisin klo 9–17. Palvelua saa puhelimitse numerossa 09 3158 5983 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@easycredit.fi.

Easycredit – Esittely

Vuonna 2006 avautunut Easycredit on ruotsalaisen Northmill Bank AB:n rinnakkaistoiminimi. Samaan konserniin kuuluu myös niin ikään pieniin lainoihin erikoistunut Credigo. Easycredit ei tällä hetkellä myönnä lainoja kiristyneen korkolainsäädännön takia.
Easycreditin lainavalikoima rajautuu 500–5 000 euron suuruisiin kulutusluottoihin, joita yritys myöntää 19,95 prosentin tasakorolla. Laina ei siis ole hinnaltaan markkinoiden edullisimmasta päästä, mutta pitkän laina-ajan ansiosta kuukausierä on yleensä maltillinen.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Easycreditistä

Millaisia lainoja Easycredit tarjoaa?

Easycredit myöntää 500 - 5000 euron lainoja, joihin on kuitenkin mahdollista saada keskimääräistä pidempi laina-aika. Easycreditin tarjoama takaisinmaksuaika voi olla pisimmillään 10 vuotta lainan koosta riippuen.

Suurin osa vakuudettomia lainoja tarjoavista rahoituslaitoksista määrittelee koron asiakaskohtaisesti, mutta Easycredit tarjoaa kaikille saman, 19,95 %:n koron. Avoin hinnoittelu toki selkeyttää hakuprosessia, mutta monen hakijan voisi olla mahdollista saada edullisempi korko vertailemalla lainat.

Kuka voi hakea lainaa Easycreditin kautta?

Easycredit myöntää lainaa 20–70 vuotiaille suomalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää. Lainapäätöstä tehtäessä asiakkaan takaisinmaksukyky arvioidaan tämän tuloihin perustuen, eikä lainaa myönnetä, jos sen epäillään jäävän maksamatta. Lainanhakuprosessiin vaaditaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmiste, joilla hakija todistaa henkilöllisyytensä.

Miten haen Easycredit lainaa?

Easycreditin sivuilla voit täyttää yksinkertaisen nettihakemuksen, jonka kautta lainaa haetaan. Hakemuksessa kysytään muun muassa henkilötietoja ja taloudelliseen tilanteeseen liittyviä kysymyksiä. Tarvitset verkkopankkitunnukset henkilöllisyyden todentamista varten.

Easycreditin lainanmyöntö on tällä hetkellä tauolla. Voit kuitenkin hakea lainaa sisaryritys Credigolta tai täyttää lainahakemuksen vertailupalvelussamme. Tällöin saat yhdellä kertaa lainapäätöksen useammalta pankilta.

Easycredit lainan takaisinmaksu

Kun haet lainaa Easycreditiltä, voit valita haluamasi maksuajan 2 ja 10 vuoden väliltä. Laina-aika kannattaa miettiä niin, että kuukausierä on helposti maksettavissa, mutta aikaa ei kuitenkaan venytetä liian pitkälle. Pitkä maksuaika lisää nimittäin aina lainan kustannuksia, sillä korkoa ja tilinhoitomaksuja peritään pidemmältä ajalta.

Lainan takaisinmaksun suhteen tulee olla huolellinen, sillä Easycredit lähettää 5 euroa maksavan muistutuksen, jos maksu myöhästyy 14 vuorokaudella. Halutessaan lainan voi maksaa takaisin etuajassa, mutta tätä ennen kannattaa ottaa yhteyttä Easycreditin asiakaspalveluun, jotta loppusumman kuittaus varmasti hoituu ongelmitta.

Mikä on Easycredit lainan korko?

Easycredit tarjoaa kaikille lainoilleen saman, kiinteän koron. Korko on pysyvän korkokaton ylärajalla: 19,95 prosentissa. Lisäksi Easycredit perii lainasta tilinhoitomaksua, joka on lainasummasta riippuen 1,50–9,90 €/kk. Todellinen vuosikorko on 25,44–29,35 %.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.