Creditstar lainat

Creditstar myöntää asiakkailleen henkilökohtaisen luottotilin, jolta voi nostaa rahaa tilin luottorajan puitteissa. Suurin mahdollinen luottoraja on Creditstarilla 2 000 euroa. Muista myös vertailla muiden tarjoajien lainavaihtoehdot ennen lopullista päätöstä.

Creditstarin palvelunumero on 09 425 99688 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@creditstar.fi. Asiakaspalvelu on paikalla päivittäin klo 9 ja 21 välisenä aikana.

Creditstar – Esittely

Creditstar Finland OY on osa kahdeksassa eri maassa operoivaa Creditstar Groupia, jolla on Suomen lisäksi toimintaa muun muassa Virossa, Ruotsissa ja Tanskassa. Creditstar tarjoaa joustoluoton tavoin toimivaa luottotiliä, jolta voi nostaa tarpeen tullen rahaa henkilökohtaiseen luottorajaan asti.
Luottorajan voi Creditstarilla valita 50 ja 2 000 euron väliltä, joten yrityksen palvelu sopii lähinnä äkilliseen, mutta melko pieneen rahantarpeeseen. Luotto täytyy maksaa takaisin viimeistään vuoden kuluessa. Voit kuitenkin aina nostaa uutta luottoa sitä mukaan, kun aiempi luotto on maksettu takaisin.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Creditstarista

Millaista lainaa Creditstar tarjoaa?

Creditstar myöntää uusille asiakkaille henkilökohtaisen luottotilin asiakkaan valitsemalla luottorajalla. Rajan puitteissa voi tämän jälkeen nostaa luottoa haluamaansa tahtiin joko kerralla tai useammassa erässä. Kun luottotilin omistaja tekee nostohakemuksen, saa rahat yleensä tilille noin 15 minuutissa, kunhan lainaa hakee asiakaspalvelun aukioloaikana.

Korkeimmillaankin Creditstar myöntää luottoa 2 000 euroon asti, joten isompiin hankintoihin kannattaa valita jonkin toisen yrityksen kulutusluotto. Sivuillamme voit vertailla maksutta esimerkiksi vakuudettomia autolainoja ja remonttilainoja, joita on mahdollista saada 60 000 euroon asti.

Kuka voi hakea Creditstar lainaa?

Creditstar-luottotiliä voi hakea Suomessa pysyvästi asuva, vähintään 18-vuotias henkilö. Hakijan luottokelpoisuus tarkistetaan aina lainan nostamisen yhteydessä, joten luottotietonsa menettänyt henkilö ei voi saada lainaa Creditstarin kautta.

Miten haen Creditstarilta lainaa?

Creditstar-luottotiliä voi hakea yrityksen sivuilla kätevän nettilomakkeen kautta. Kun tili on luotu, voi asiakas hakea haluamaansa luottomäärää tilin käyttörajan puitteissa. Jokainen luoton nosto vaatii erillisen hakemuksen, mutta tyypillisesti rahat saa tilille nopeasti vielä saman päivän aikana.

Äkillisen lainatarpeen iskiessä kannattaa harkita Creditstarin ohella muitakin vaihtoehtoja. Halvin laina löytyy todennäköisimmin huolellisen vertailun tuloksena.

Creditstar lainan takaisinmaksu

Creditstarin luottotilin kautta lainattu rahasumma tulee maksaa takaisin viimeistään yhden vuoden kuluessa. Lainaa lyhennetään kuukausittain sovitun kokoisissa erissä. Voit hakea tarvittaessa 5–30 päivän mittaista maksuvapaata, jonka seurauksena kaikkia tulevia lyhennyseriä siirretään valitulla päivien määrällä eteenpäin.

Voit niin halutessasi maksaa koko avoimen luoton takaisin etukäteen, kunhan ensin otat yhteyttä Creditstarin asiakaspalveluun. Näin saat pienennettyä lainan kustannuksia, sillä kuluja kertyy vain siltä ajalta, kun luotossa on avointa saldoa.

Mikä on Creditstar lainan korko?

Creditstarin luottotilille nostetulla lainalla on 20 prosentin korko. Creditstarilla on siis käytössä korkein mahdollinen nykyisen lainsäädännön sallima korko. Tilinhoitomaksun kanssa todellinen vuosikorko 2 000 euron luotolle on 30,07 %.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.