Creditstar lainat

Creditstar myöntää asiakkailleen henkilökohtaisen luottotilin, jolta voi nostaa rahaa tilin luottorajan puitteissa. Suurin mahdollinen luottoraja on Creditstarilla 2 000 euroa. Muista myös vertailla muiden tarjoajien lainavaihtoehdot ennen lopullista päätöstä.

Creditstarin asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 425 99688 ja sähköpostiosoite asiakaspalvelu@creditstar.fi. Asiakaspalvelu on paikalla maanantaista perjantaihin kello 9–18.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Creditstar luoton hinta ja kustannukset

Creditstar tarjoaa luottotiliä, johon ei tarvita takaajia. Luoton määrä on 50–2 000 euroa ja laina-ajan pituus on 1–12 kuukautta.

Creditstar -luoton hinnasto on seuraavanlainen:

  • Nimelliskorko: 20 % p.a.
  • Avausmaksu: 0 €
  • Tilinhoitokulu: 0,01 % päivässä myönnetyn lainan määrästä, kuitenkin maksimissaan 150 €

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 2 000 euroa 20 % nimelliskorolla ja 1 vuoden takaisinmaksuajalla (12 kuukausittaista lyhennyserää) todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 30,07 % ja kuukausieräksi 198 €. Esimerkkilaskelma sisältää avausmaksun 0 € ja tilinhoitokulua 150 €. Takaisinmaksettava summa on tällöin 2 295,24 €.

Creditstar Luottotilin ehdot

Creditstarilta on mahdollista saada luottotili, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Hakijalla on säännölliset tulot
  • Hakija on täysi-ikäinen
  • Hakijalla on Suomen kansalaisuus tai oleskelulupa Suomeen

Luoton lyhennys Creditstarille

Creditstarin luottoa lyhennetään kuukausittain sovitun kokoisissa erissä. Luotolle voi hakea 5–30 päivän mittaisen maksuvapaan, jonka seurauksena kaikkia tulevia lyhennyseriä siirretään valitulla päivien määrällä eteenpäin.

Voit niin halutessasi maksaa koko avoimen luoton takaisin etukäteen, kunhan ensin otat yhteyttä Creditstarin asiakaspalveluun. Näin saat pienennettyä lainan kustannuksia, sillä kuluja kertyy vain siltä ajalta, kun luotossa on avointa saldoa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.