Bondora laina ja kulutusluotto

Bondora on Virosta lähtöisin oleva vertaislainapalvelu, joka tarjoaa vakuudetonta lainaa 100 eurosta 10 000 euroon asti. Vertaa Bondoralta saamaasi lainatarjousta muiden pankkien tarjouksiin ja löydä itsellesi sopivin laina.

Bondoralla ei ole lainkaan asiakaspalvelunumeroa. Asiakastukeen saa yhteyden Bondoran sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Vertaa Bondoran lainoja muihin

Kilpailutus nopeasti ja ilmaiseksi

Bondora luoton hinta ja kustannukset

Bondora tarjoaa vakuudetonta lainaa, johon ei tarvita takaajia. Lainan suuruus on 100–10 000 euroa ja laina-ajan pituus on 3–60 kuukautta.

Bondora -lainan hinnasto on seuraavanlainen:

  • Nimelliskorko: 9–20 % p.a.
  • Avausmaksu: 3,65 % lainasummasta, korkeintaan 150 €
  • Tilinhoitomaksu: 3,65 % lainasummasta, korkeintaan 150 €

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 10 000 euroa 14,90 % nimelliskorolla ja 5 vuoden takaisinmaksuajalla (60 kuukausittaista lyhennyserää) todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 18,68 % ja kuukausieräksi 249,87 €. Esimerkkilaskelma sisältää tilinhoitomaksun 12,50 €/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 14 992,48 €.

Bondora lainaehdot

Bondoralta on mahdollista saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai peliriippuvuustaustaa
  • Hakija on täysi-ikäinen
  • Hakijalla on säännölliset tulot
  • Hakijalla on pankkitili Suomessa

Lainan hakuprosessi

Bondoran lainahakemus tehdään netin kautta joko tietokoneella tai älypuhelimella. Hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen saa noin minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Jos saat Bondoralta lainatarjouksen, sinulla on 72 tuntia aikaa hyväksyä tarjous. Tämän jälkeen lainatarjous vanhenee automaattisesti.

Lainatarjouksen hyväksyminen edellyttää vahvaa tunnistautumista Bondoran sivuilla. Kun lainasopimus on viimeistelty, rahat maksetaan tilille noin 3–5 päivässä.

Sijoittajaksi Bondoran avulla

Bondora on vertaislainapalvelu, jonka kautta tavalliset yksityissijoittajat voivat sijoittaa lainamarkkinoille. Kun henkilö ottaa Bondoralta lainan, on lainattu raha peräisin näiltä yksityissijoittajilta.

Kuten missä tahansa sijoitustoiminnassa, myös lainoihin sijoittamisessa on riskinsä. Ryhtymällä sijoittajaksi Bondoran kautta on kuitenkin mahdollista saada sijoitukselle melko tasainen, jopa 4 %:n vuosittainen tuotto.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.