Bondora laina ja kulutusluotto

Bondora on Virosta lähtöisin oleva vertaislainapalvelu, joka tarjoaa vakuudetonta lainaa 100 eurosta 10 000 euroon asti. Vertaa Bondoralta saamaasi lainatarjousta muiden pankkien tarjouksiin ja löydä itsellesi sopivin laina.

Bondoralla ei ole lainkaan asiakaspalvelunumeroa. Asiakastukeen saa yhteyden Bondoran sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Bondora lainantarjoajana

Virosta lähtöisin oleva Bondora on vertaislainoihin erikoistunut rahoituspalvelu, jonka kautta on mahdollista hakea 100–10 000 € lainoja. Bondora mainostaa todella nopeaa lainaprosessia, jossa alustavan tarjouksen voi saada minuutissa hakemuksen lähettämisestä.

Bondoran lainatarjousta ei kuitenkaan kannata hyväksyä suoralta kädeltä, sillä eri vaihtoehtoja vertailemalla voi löytää edullisemman koron lainalle. Jos olet saanut Bondoralta lainatarjouksen, täytä vielä hakemus VertaaEnsin.fi-palvelussa ja tarkista, tarjoaisiko joku yhteistyökumppaneistamme sinulle lainaa pienemmillä kustannuksilla.

Vertaa Bondoran lainoja muihin

Kilpailutus nopeasti ja ilmaiseksi

Tietoa Bondoran palvelutarjonnasta

Bondora laina

Bondoran lainat ovat vakuudettomia ja niitä on mahdollista hakea 100–10 000 € summille. Takaisinmaksuajaksi voi valita lyhimmillään 3 kuukautta ja pisimmillään 5 vuotta. Lainan korko riippuu hakijan luottokelpoisuudesta ja haetusta lainasummasta. Alimmillaan Bondora lainan korko on 9,9 % ja korkeimmillaan 20 % vuodessa.

Nimelliskoron lisäksi Bondora perii lainasta 3,65 prosentin hallinnointimaksun, joka voi kuitenkin olla korkeintaan 150 euroa vuodessa. Hallinnointimaksu nostaa lainan todellista vuosikorkoa, joka voi olla 17,12–63,48%. Etenkin pienten lainasummien kohdalla todellinen vuosikorko voi nousta korkeaksi.

Bondoran lainaa edullisempi lainatuote on monesti mahdollista löytää vertailemalla tarjontaa. Tämä onnistuu helposti VertaaEnsin.fi-lainavertailun kautta. Mukana on yli 20 rahoituslaitosta, joiden tarjousten joukosta voit valita itsellesi sopivimman.

Bondora lainan hakuehdot

Bondoran lainaa on mahdollista saada, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Säännölliset tulot
  • Pankkitili Suomessa
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Ei peliriippuvuustaustaa

Lainan hakuprosessi

Bondoran lainahakemus tehdään netin kautta joko tietokoneella tai älypuhelimella. Hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen saa noin minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Jos saat Bondoralta lainatarjouksen, sinulla on 72 tuntia aikaa hyväksyä tarjous. Tämän jälkeen lainatarjous vanhenee automaattisesti.

Lainatarjouksen hyväksyminen edellyttää vahvaa tunnistautumista Bondoran sivuilla. Kun lainasopimus on viimeistelty, rahat maksetaan tilille noin 3–5 päivässä.

Lainoihin sijoittaminen Bondoran kautta

Bondora on vertaislainapalvelu, jonka kautta tavalliset yksityissijoittajat voivat sijoittaa lainamarkkinoille. Kun henkilö ottaa Bondoralta lainan, on lainattu raha peräisin näiltä yksityissijoittajilta.

Kuten missä tahansa sijoitustoiminnassa, myös lainoihin sijoittamisessa on riskinsä. Ryhtymällä sijoittajaksi Bondoran kautta on kuitenkin mahdollista saada sijoitukselle melko tasainen, jopa 6,75 %:n vuosittainen tuotto.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.