Bondora laina – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Kilpailutamme parhaat rahoitustuotteet ilmaiseksi muutamassa minuutissa. Näet Bondoran lainat verrattuna muuhun markkinaan ja voit valita parhaan vaihtoehdon sitoumuksetta. Lainojen kilpailutus on ilmaista.

Jos haluat olla yhteydessä suoraan Bondoraan, saat heidät kiinni sähköpostiosoitteesta asiakaspalvelu@bondora.fi. Bondora ilmoittaa haluavansa pitää palvelumaksut mahdollisimman pienenä, eikä Bondoralla siksi ole asiakaspalvelunumeroa.

Bondora laina

Bondora on Virosta lähtöisin oleva vertaislainapalvelu. Yritys on perustettu vuonna 2009. Palvelun välityksellä yksityishenkilöt voivat lainata rahaa toisilleen. Emoyhtiö Bondora AS myöntää kaikki lainat, ja kantaa osan riskistä kaikissa lainoissa, joita se myy Bondora.com-markkinapaikan kautta. Yrityksellä on toimintaa kolmessa maassa: Suomessa, Virossa ja Espanjassa. Yrityksen verkkosivujen mukaan lainoja on myönnetty yhteensä jo yli 318 miljoonaa lähes 670 000 asiakkaalle.
Kaikki lainanhakijat riskiarvioidaan kehittyneitä merkintätakuumalleja käyttäen ja jaetaan luottoryhmiin, joissa on ryhmän riskejä vastaava lainakorko. Bondoran kautta voi hakea vertaislainaa 10 000 euroon asti. Korko määräytyy luottoluokituksen ja lainanantajien tarjousten perusteella. Voit vertailla lainaa muiden tarjoajien kulutusluottoihin vertailussamme. Bondoran keskimääräinen laina on noin 2300 euroa ja tyypillinen laina-aika 48 kuukautta.

Bondoran lainoihin sijoittaminen

Bondora lainat
Voit sijoittaa Bondoran lainoihin, jotka ovat kiinteätuottoisia. Bondora arvioi kaikki lainanhakijat ja riskit kehittyneitä merkintätakuumalleja käyttäen. Sijoittajille tarjotaan helppokäyttöinen ja automatisoitu sijoitustyökalu. Bondora huolehtii lainanhakijan luottoluokituksesta ja perinnästä.

Jokainen yli 18-vuotias Euroopan unionissa, Sveitsissä tai Norjassa asuva voi sijoittaa Bondoran vertaislainoihin. Lisäksi yritykset, jotka on rekisteröity EU:ssa voivat sijoittaa. Jos olet akkreditoitu sijoittaja, tai asut/työskentelet EU:n ulkopuolella, voit myös sijoittaa Bondoran vertaislainoihin, kunhan asuinmaasi täyttää EU:n pahanpesudirektiivin vaatimukset.

Lisätietoa Bondorasta

Kuinka hakea lainaa Bondorasta?

Lainavertailun jälkeen voit valita Bondoran lainan vaihtoehdoista. Valitse sinulle sopiva lainasumma ja lainan lyhennyksien aikataulu. Bondoran lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia.

Todenna Henkilöllisyytesi ja allekirjoita lainasopimus. Henkilöllisyyden todentaminen vaaditaan ensimmäistä lainaa haettaessa. Rahat siirretään pankkitilillesi automaattisesti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Kuinka paljon Bondoran laina maksaa?

Lainatarjous on aina henkilökohtainen. Bondora ei veloita lisämaksua lainan etukäteen pois maksamisesta. Muut lainan kulut näet täältä.

Miksi hakea lainaa Bondorasta?

Bondora on toiminut rahoitusalan innovaationa vuodesta 2009. He ovat myöntäneet lainoja yli 318 miljoonalla eurolla ja heillä on yli 660 000 asiakasta.

Lainan takaisinmaksu Bondoralle

Lainan lyhennykset ovat lyhennysaikataulun mukaan sovittuja kuukausittaisia maksuja. Kuukausittaiset lyhennykset vähennetään automaattisesti Portaalitililtäsi maksupäivän yönä. Sinun on huolehdittava, että Portaalitililläsi tai henkilökohtaisella pankkitililläsi on riittävästi varoja lainan lyhennysaikataulun mukaisina päivämäärinä. Bondora lähettää myös ilmoituksen sähköpostitse lähestyvistä eräpäivistä. Otathan huomioon, että varojen siirto Portaalitilillesi saattaa kestää jopa 5 työpäivää, jos kyseessä on SEPA-maksu. Huomaathan, että ennen kuin siirrät varoja Portaalitilillesi tulisi sinun tarkistaa lyhennysaikataulu ja mahdolliset maksamattomat veloitukset Portaalitililtäsi.

Vertaa Bondoran lainoja muihin

Kilpailutus nopeasti ja ilmaiseksi

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.