Alisa Pankki – lainat ja kulutusluotot

Suomalainen Alisa Pankki (entinen Fellow Pankki) syntyi keväällä 2022, kun joukkorahoituspalvelu Fellow Finance yhdistyi Evli Pankki Oyj:n kanssa. Kun teet lainahakemuksen sivuillamme, näet Alisa Pankin tarjouksen lisäksi jopa yli 20 muun rahoituslaitoksen lainatarjoukset.

Alisa Pankin asiakaspalvelu palvelee numerossa 0203 80101 arkisin klo 9–18. Lisäksi pankkiin saa yhteyden sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@alisapankki.fi.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Useita tarjouksia yhdellä hakemuksella

Alisa Pankki luoton hinta ja kustannukset

Alisa Pankki tarjoaa vakuudetonta lainaa, johon ei tarvita takaajia. Lainan suuruus on 1 000–30 000 euroa ja laina-ajan pituus on 2–10 vuotta. Alisa Pankin lainan korko on henkilökohtainen ja vaihtelee asiakkaasta tehdyn luottoarvion mukaan.

Alisa Pankin -lainan hinnasto on seuraavanlainen:

  • Nimelliskorko: alkaen 7 % p.a.
  • Avausmaksu: 0–150 €
  • Tilinhoitomaksu: Enintään 0,01 % päivässä luoton määrästä

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 10 000 euroa 7,90 % nimelliskorolla ja 7 vuoden takaisinmaksuajalla (84 kuukausittaista lyhennyserää) todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 9,91 % ja kuukausieräksi 163,36 €. Esimerkkilaskelma sisältää avausmaksun 0 € ja tilinhoitomaksun 8 €/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 722, 24 €.

Alisa Pankin lainaehdot

Alisa Pankilta on mahdollista saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakija on yli 20-vuotias
  • Hakijalla on säännölliset tulot
  • Hakija asuu vakituisesti Suomessa ja hänellä on verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Alisa Pankin lainaturva

Alisa Pankki tarjoaa kulutusluotolle kattavaa lainaturvaa, joka auttaa selviytymään lyhennyksistä myös huonompina aikoina. Lainaturvavakuutuksen hinta on keskimäärin 6 euroa kuukaudessa. Hinta kuitenkin vaihtelee asiakkaan iän ja lainan kuukausierän mukaan.

Alisa Pankin lainaturva kattaa tilanteet, joissa lainanottaja jää pitkälle sairaslomalle, joutuu työttömäksi tai menehtyy. Vakuutuksen myöntää Vakuutusyhtiö AXA.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.