Sähköä Hoas-koteihin

Olemme Hoasin virallinen yhteistyökumppani sähkösopimusten kilpailuttamisessa. Vertailemalla löydät päivän parhaan tarjouksen ja tuet Itämeren suojelua. Lahjoitamme jokaisesta solmitusta sopimuksesta 10€ John Nurmisen Säätiölle.

 • Sähköt uuteen kotiisi parhaalla hinnalla
 • Vertaile johtavien sähköyhtiöiden tarjoukset
 • Sähkösopimuksen tekeminen onnistuu parissa minuutissa

Hae paras sähkötarjous

  Katuosoite on virheellinen. Sen tulee olla 3 - 45 merkkiä pitkä.
  Tiedoksi, että emme löytäneet tätä osoitetta postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
  Huomioithan, että et ole kirjoittanut talonumeroa katuosoitteeseen. Voit kuitenkin jatkaa eteenpäin laittamatta numeroa.
   Postinumero on virheellinen.
   Emme löytäneet tätä postinumeroa postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
   Postin tietokannan mukaan katuosoite ei ole postinumeron alueella. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    Postitoimipaikka on virheellinen. Sen tulee olla 2 - 45 merkkiä pitkä.
    Emme löytäneet tätä postitoimipaikkaa postin tietokannasta. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    Postin tietokannan mukaan postitoimipaikka ei ole postinumeron alueella. Voit kuitenkin jatkaa tuloksiin tästä huolimatta.
    4.5
    Arvostelut tarjoaa

    Switch to English

    Edullisempaa sähköä Hoas-koteihin

    Kun olet muuttamassa opiskelija-asuntoon, eräs keskeisimmistä ja kiireellisimmistä asioista on oman sähkösopimuksen hankkiminen. Sähkösopimus tulisi hankkia 2-3 viikkoa ennen suunniteltua muuttopäivää. Jos sähkösopimus on jäänyt epähuomiossa solmimatta, voi sähköyhtiö toimittaa sähköt 24-48 tunnin sisällä erillisestä lisämaksusta.

    Koska sähkönkulutus muodostaa huomattavan osan jokaisen Suomessa asuvan asumiskustannuksista, kannattaa sähkösopimus kilpailuttaa säännöllisesti. Kilpailutuksen tavoitteena on löytää edullisin sähkösopimus. Helpoiten sähkön hintavertailu onnistuu kaltaisessamme palvelussa, jossa näet helposti useamman sähköyhtiön tarjoukset.

    Palvelumme avulla voit kilpailuttaa tunnettujen suomalaisten sähköyhtiöiden tarjoukset seuraavasti:

    • Syötä Hoas-kotisi 5-numeroinen postinumero sivun ylälaidasta löytyvään lomakkeeseen. Sen jälkeen klikkaa oranssia “Kilpailuta sähkö"-painiketta.
    • Merkitse arvio vuosittaisesta sähkönkulutuksestasi sille varattuun kenttään.

     Jos et tiedä kulutusta, arvioimme sen puolestasi asunnon tyypin, koon, lämmitystavan ja asukkaiden määrän perusteella. Huomaathan, että kaikki Hoas:in asunnot kuuluvat kaukolämmön piiriin.

    • Valitse sopimustyyppi – vaihtoehtoja ovat määräaikainen, toistaiseksi voimassaoleva ja spot-hinnoiteltu pörssisähkö.

     Sopimustyyppi määrittää mm. sähkösopimuksen keston sekä hinnoitteluperusteen. Opiskelijalle sopivin valinta on yleensä määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus kiinteällä kuukausihinnalla. Tällöin maksat sähköstäsi joka kuukausi saman hinnan kulutusrajaan asti, ylimenevästä energiasta maksat hinnaston mukaisen listahinnan.
    • Jos haluat vaikuttaa sähkösi alkuperään, voit valita myös sähkön tuotantotavan. Oletusarvoisesti haku esittää sinulle kaikki tarjolla olevat sähkön tuotantotavat.
    • Klikkaa “Vertaile sähkösopimukset” -painiketta, niin esittelemme ehtojasi vastaavat sopimukset hintajärjestyksessä (edullisin ensin).
    • Valitse sopivin tarjous tulossivulta, ja siirry täyttämään tilauslomake klikkaamalla oranssia "Jatka"-painiketta.

     Tässä vaiheessa siirryt sähköyhtiön verkkosivustolle, jossa sinulta kysytään lisätietoja tilaukseen liittyen. Kun olet tehnyt sähkösopimuksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sähköyhtiöltä vuorokauden sisällä.
    • Sähkösopimus astuu voimaan valitsemanasi päivämääränä. Lisätoimenpiteitä ei tarvita, sillä uusi sähköyhtiö irtisanoo nykyisen sopimuksen puolestasi.
    • Lahjoitamme 10€ jokaisesta solmitusta sopimuksesta John Nurmisen Säätiölle Itämeren suojeluun.
    • Voit tilata sähkösi miltä tahansa Suomessa toimivalta sähköyhtiöltä. Jos valitsemasi sähkön toimittaja on eri kuin paikallinen jakeluyhtiö tulet saamaat laskutuskauden aikana kahden eri sähköyhtiön laskuja. Yksi lasku sisältää sähkön siirtomaksun, toinen energian hinnan mukaisen kulutuslaskun. Sinun ei tarvitse solmia erillistä sopimusta paikallisen jakeluyhtiön kanssa, vaan sähköyhtiö jolta tilaat energian huolehtii tästä puolestasi.