Valitse edullinen remonttilaina vertailusta Remonttilaina

Kilpailutamme yli 20 pankin vakuudettomat remonttilainat puolestasi vain minuuteissa.

 • Remonttirahoitus 60 000 € asti Nopeasti
 • Tarjoukset jopa 23 pankilta Luotettavasti
 • Ilmainen vertailu ei sido sinua mihinkään Kilpailukykyisellä korolla

Aloita remonttilainojen vertailu tästä Aloita laskemalla kuukausierä

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Näin kilpailutat remonttilainat

 1. Täytä lainahakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 15 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile lainatarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi lainatarjoukset ja katso kuinka paljon voit säästää

Kilpailuta remonttilaina 2 minuutissa

Lainahakemuksen teko on helppoa ja nopeaa.

Remontin rahoitus helposti, nopeasti ja edullisesti

Remonttirahoitus

Kodin kunnostustarve iskee usein yllättäen, eikä tarvittavaa remonttibudjettia välttämättä löydy omasta takaa. Remontin rahoitus onnistuu tällöin helposti vakuudettomalla kulutusluotolla, jota voit hakea vaivattomasti netissä.

Koska vaihtoehtoja on niin monia, remonttilainat kannattaa kilpailuttaa VertaaEnsin.fi-palvelussa ennen lainapäätöksen tekoa. Ilmainen vertailu vie vain muutaman minuutin, ja voit sen päätteeksi saada henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa 23 rahoituslaitokselta.

Esittelemme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestyksessä, jotta halvimman remonttilainan valitseminen olisi mahdollisimman helppoa.

Yhteistyökumppanit

Näytä kaikki yhteistyökumppanimme

Vakuudettoman remonttilainan käyttömahdollisuudet

Ilman vakuuksia myönnettävän remonttilainan käyttötarkoituksen voi valita vapaasti ilman minkäänlaisia rajoituksia. Voit siis käyttää lainaa niin pintaremonttiin kuin peruskorjauksiin oman tarpeesi mukaan, eikä sinun tarvitse selittää remonttisuunnitelmiasi lainanmyöntäjälle.

Suosittuja korjauskohteita ovat esimerkiksi kodin keittiö ja kylpyhuone, joiden rahoitukseen remonttilainaa voi hakea jopa 60 000 euroa. Myös pienempiä remonttitarpeita vaikkapa kesämökillä on helppo rahoittaa remonttilainalla.

Hannan kokemuksia remonttilainasta

Hannan kokemuksia remonttilainasta

Itä-Suomessa asuva Hanna haki remonttilainaa VertaaEnsin.fi-palvelun kautta syksyllä 2021. Tavoitteena oli löytää kesämökin remontointiin sopiva laina nopeasti ja kilpailukykyisellä korolla.

"Halusin verrata kätevästi eri lainavaihtoehtoja ja saada lainaprosessin nopeasti hoidettua. Tämä vaikutti kätevimmältä ja selkeimmältä vaihtoehdolta", Hanna kertoo.

Hannan kokemuksen mukaan lainavertailu toimi saumattomasti. Remonttilainatarjousten paremmuusjärjestyksestä ei jäänyt epäselvyyttä, sillä kaikki kulut olivat selkeästi esillä. Myös asiakaspalvelun henkilökohtaisuus teki Hannaan vaikutuksen.

"Asiakaspalvelija oli ystävällinen, ja puhelusta välittyi sellainen olo, että hän palvelee juuri minua, eikä vaan jotain persoonatonta tyyppiä langan päässä", Hanna toteaa.

Remonttilaina – Usein kysyttyä

Mistä löytyy halvin remonttilaina?

Halvin remonttilaina löytyy vertailemalla. Voit hakea lainaa samanaikaisesti jopa yli 20 pankilta täyttämällä hakemuksen tämän sivun ylälaidassa. Kun kilpailutat lainan saat selville minuuteissa, minkä pankin vakuudeton remonttilaina on edullisin.

Ilman vertailupalvelua halvimman remonttilainan löytäminen on paljon hitaampi ja vaivalloisempi prosessi, sillä lainan korko on yleensä asiakaskohtainen. Vertailupalvelun kautta näet suoraan, kuinka matalan koron kukin pankki on valmis myöntämään juuri sinun tiedoillasi.

Miten lainan hakuprosessi etenee?

Remonttilainan hakuprosessi etenee palvelussamme seuraavasti:

 • Täytä lainahakemus sivun ylälaidassa
 • Vertaile saamasi lainatarjoukset ja valitse niistä edullisin
 • Siirry lainantarjoajan sivuille allekirjoittamaan sopimus sähköisesti
 • Lähetä lainantarjoajalle hakemusta tukevat liitteet (esim. palkkakuitti)
 • Saat remonttilainan tilillesi noin 1-2 päivässä

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada?

Palvelumme kautta voit hakea remonttilainaa jopa 60 000 euroon asti, joten isommankin urakan rahoitus onnistuu ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-aika voidaan niinikään räätälöidä sopivaksi; voit valita sen 1-15 vuoden väliltä.

Kaikki remonttilainatarjoukset ovat henkilökohtaisia, joten hakijan tiedot vaikuttavat osaltaan saatavilla olevaan lainasummaan ja laina-aikaan. Mitä vakaampi taloudellinen tilanteesi on, sitä enemmän lainaa sinun on mahdollista saada.

Miksi valita remonttilaina ilman vakuuksia?

Remonttilaina ilman vakuuksia on kätevä ja joustava vaihtoehto remontin rahoittamiseen varsinkin silloin, kun lainalle ei ole mahdollista antaa vakuutta tai takaajia. Vakuudettoman remonttilainan saaminen on monesti helpompaa kuin vakuudellisen, eikä sen käyttökohteelle ole asetettu minkäänlaisia rajoituksia, koska todellisuudessa kyse on kulutusluotosta ilman vakuuksia. Jos työn alla on useampia rahoitusta vaativia kohteita, voi vakuudettomalla remonttilainalla rahoittaa myös esimerkiksi autoon tai veneeseen liittyviä kuluja.

Vaivaton ja nopea hakuprosessi on vakuudettoman remonttilainan ehdoton vahvuus. Alustavat lainatarjoukset saa vain minuuttien sisällä hakemuksen täyttämisestä ja itse laina on mahdollista saada tilille jopa samana päivänä.

Mikä on remonttilainan korko?

Vakuudettoman remonttilainan korko on asiakaskohtainen ja riippuu näin hakijan luottokelpoisuudesta. Alhaisimmillaan yhteistyökumppanimme myöntävät lainaa noin 4,5 prosentin korolla. Korkein mahdollinen korko on nykyisen lainsäädännön puitteissa 20 prosenttia.

Eri rahoituslaitosten kriteerit luottokelpoisuuden arviointiin poikkeavat jonkin verran toisistaan. Näin ollen myös remonttilainan korko voi vaihdella pankkien välillä. Halvimman ja kalleimman tarjouksen ero voi olla useita prosenttiyksikköjä, joten vertailu ehdottomasti kannattaa.

Milloin remontti on mahdollista rahoittaa asuntolainalla?

Remonttilainaa on mahdollista hakea asuntolainan yhteydessä, jos tehtävä remontti on luonteeltaan peruskorjausta. Pintaremonttia ei siis voi rahoittaa asuntolainalla.

Peruskorjaukseen lasketaan suuremmat remontit, jotka merkittävästi kohentavat asunnon kuntoa. Tällaisia remontteja ovat esimerkiksi vesi-, lämpö- ja sähköjärjestelmien muuttaminen ekologisemmiksi.

Jos tarve peruskorjaukselle ilmenee myöhemmin, remonttilaina on mahdollista yhdistää jo olemassa olevaan asuntolainaan. Tällöin asuntolainan korko ja ehdot tarkistetaan uudelleen.

Voiko remonttilaina kannattaa, vaikka asuntolaina olisi mahdollinen?

Asuntolainojen korot ovat toistaiseksi varsin matalalla, minkä vuoksi remonttilainan sisällyttäminen asuntolainaan voi tuntua houkuttelevalta ajatukselta.

Kulutusluottojen korot ovat luonnollisesti korkeampia kuin asuntolainojen korot. Remontin rahoittaminen kulutusluotolla ei siis kuulosta monen korvaan järkevältä, jos remontti on mahdollista rahoittaa myös matalakorkoisella asuntolainalla.

Harva kuitenkaan ottaa näissä järkeilyissä huomioon asuntolainan maksuaikaa. Asuntolainan maksuaika nimittäin on tyypillisesti jopa kaksikymmentä vuotta, kun taas kulutusluoton takaisinmaksuaika on yleensä muutaman vuoden mittainen.

Seuraavassa esimerkkilaskelmassa on laskettu kulut asuntolainaan sisällytetylle ja erilliselle remonttirahoitukselle. Esimerkin remontti suuntautuu omakotitalon lämpöjärjestelmän uusimiseen ja on luonteeltaan peruskorjausta.

Remontin rahoitus
 Erillinen laina asunnon remonttiinAsunnon remontti sisällytetty asuntolainaan
Lainasumma20 000 €20 000 €
Laina-aika5v20v
Vuosikorko5,5 %1,5 %
Tilinhoitomaksu5 €/kk5 €/kk
Korkokustannukset ja tilinhoitomaksu3 221,20 €4 362,40 €
Kustannukset yhteensä23 221,20 €24 362,40 €

Asuntolainan pitkän takaisinmaksuajan takia asuntolainaan sisällytetty remonttilaina aiheuttaa esimerkissä yhteensä 1 141,20 euroa korkeammat kustannukset kuin erillisellä remonttilainalla rahoitettu remontti. Huomioithan kuitenkin, että kyseessä on suuntaa antava laskelma. Omalla kohdalla kannattavamman lainatyypin valinta riippuu siitä, millaisilla ehdoilla pankki on valmis lainaa myöntämään.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.