Kilpailuta ja valitse edullinen remonttilaina vertailusta

Kilpailutamme vakuudettomat remonttilainat maksutta puolestasi vain minuuteissa.

 • Remonttirahoitus 60 000 € asti
 • Tarjoukset heti ja rahat tilille jopa samana päivänä
 • Ilmainen vertailu ei sido sinua mihinkään

Aloita remonttilainojen vertailu tästä Aloita laskemalla kuukausierä

Arvioitu kuukausierä:

+300 000 asiakasta on käyttänyt palvelua
4.5
Arvostelut tarjoaa

Näin kilpailutat remonttilainat

 1. Täytä lainahakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 15 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile lainatarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi lainatarjoukset ja katso kuinka paljon voit säästää

Kilpailuta remonttilaina 2 minuutissa

Lainahakemuksen teko on helppoa ja nopeaa.

Remontin rahoitus helposti, nopeasti ja edullisesti

Remonttirahoitus

Kodin kunnostustarve iskee usein yllättäen, eikä tarvittavaa remonttibudjettia välttämättä löydy omasta takaa. Remontin rahoituksen apuna voi tällöin toimia vakuudeton kulutusluotto, jota voit hakea vaivattomasti netissä.

Koska rahoitusvaihtoehtoja on niin kymmeniä ellei satojakin, remonttilainat on kannattavaa kilpailuttaa VertaaEnsin.fi-palvelussa ennen lainapäätöksen tekoa. Ilmainen lainavertailu vie vain muutaman minuutin, ja voit sen päätteeksi saada jopa toistakymmentä henkilökohtaista lainatarjousta eri pankeilta.

Esittelemme palvelussamme saamasi tarjoukset sinulle edullisuusjärjestyksessä, jotta halvimman remonttilainan valitseminen olisi mahdollisimman helppoa. Palvelussamme näet myös aina jokaisen remonttilainatarjouksen todellisen vuosikoron, joten tarjouksemme eivät sisällä yllättäviä piilokuluja.

Yhteistyökumppanit

Näytä kaikki yhteistyökumppanimme

Vakuudettoman remonttilainan käyttömahdollisuudet

Ilman vakuuksia myönnettävän remonttilainan käyttötarkoituksen voi valita vapaasti ilman minkäänlaisia rajoituksia. Voit siis käyttää lainaa niin pintaremonttiin kuin peruskorjauksiin oman tarpeesi mukaan, eikä sinun tarvitse selittää remonttisuunnitelmiasi lainanmyöntäjälle.

Suosittuja korjauskohteita ovat esimerkiksi kodin keittiö ja kylpyhuone, joiden rahoitukseen remonttilainaa voi hakea jopa 60 000 euroa. Myös pienempiä remonttitarpeita vaikkapa kesämökillä on helppo rahoittaa remonttilainalla.

Koska remonttirahoitusten kilpailutus on ilmaista, et tarvitse vakuuksia tai takaajia, saat valita lainan käyttökohteen vapaasti ja voit tehdä koko lainaprosessin nousematta kotisohvalta, on nyt oikea aika etsiä halvin remonttilaina avullamme. Kilpailuta laina nyt!

Hannan kokemuksia remonttilainasta

Hannan kokemuksia remonttilainasta

Itä-Suomessa asuva Hanna haki remonttilainaa VertaaEnsin.fi-palvelun kautta syksyllä 2021. Tavoitteena oli löytää kesämökin remontointiin sopiva laina nopeasti ja kilpailukykyisellä korolla.

"Halusin verrata kätevästi eri lainavaihtoehtoja ja saada lainaprosessin nopeasti hoidettua. Tämä vaikutti kätevimmältä ja selkeimmältä vaihtoehdolta", Hanna kertoo.

Hannan kokemuksen mukaan lainavertailu toimi saumattomasti. Remonttilainatarjousten paremmuusjärjestyksestä ei jäänyt epäselvyyttä, sillä kaikki kulut olivat selkeästi esillä. Myös asiakaspalvelun henkilökohtaisuus teki Hannaan vaikutuksen.

"Asiakaspalvelija oli ystävällinen, ja puhelusta välittyi sellainen olo, että hän palvelee juuri minua, eikä vaan jotain persoonatonta tyyppiä langan päässä", Hanna toteaa.

Remonttilaina – Usein kysyttyä

Mistä löytyy halvin remonttilaina?

Halvin remonttilaina löytyy vertailemalla useita vaihtoehtoja. Voit hakea lainaa samanaikaisesti usealta pankilta täyttämällä sivun ylälaidassa oleva hakemus tai siirtymällä lainahakemus sivulle. Kun kilpailutat lainat saat selville minuuteissa, minkä pankin vakuudeton remonttilaina on edullisin.

Ilman vertailupalvelua halvimman remonttilainan löytäminen on paljon hitaampi ja vaivalloisempi prosessi, sillä lainan korko on yleensä asiakaskohtainen ja joudut tekemään hakemuksen erikseen jokaiselle lainantarjoajalle. Vertailupalvelun kautta näet suoraan, kuinka matalan koron jokainen pankki on valmis myöntämään juuri sinun tiedoillasi.

Miten lainan hakuprosessi etenee?

Remonttilainan hakuprosessi etenee palvelussamme seuraavasti:

 • Täytä lainahakemus sivun ylälaidassa
 • Vertaile saamasi lainatarjoukset ja valitse niistä edullisin
 • Siirry lainantarjoajan sivuille allekirjoittamaan sopimus sähköisesti
 • Lähetä lainantarjoajalle hakemusta tukevat liitteet (esim. palkkakuitti)
 • Saat remonttilainan tilillesi noin 1-2 päivässä

Kuinka paljon remonttilainaa voi saada?

Palvelumme kautta voit hakea remonttilainaa alkaen 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti, joten isommankin urakan rahoitus onnistuu ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-aika voidaan niinikään räätälöidä sopivaksi; voit valita sen vapaasti 1-15 vuoden väliltä.

Kaikki remonttilainatarjoukset ovat henkilökohtaisia, joten hakijan tiedot vaikuttavat osaltaan saatavilla olevaan lainasummaan ja laina-aikaan. Mitä vakaampi taloudellinen tilanteesi on, sitä enemmän lainaa sinun on mahdollista saada.

Miksi valita vakuudeton remonttilaina?

Remonttilaina ilman vakuuksia on kätevä ja joustava vaihtoehto remontin rahoittamiseen varsinkin silloin, kun lainalle ei ole mahdollista antaa vakuutta tai takaajia. Vakuudettoman remonttilainan saaminen on monesti helpompaa kuin vakuudellisen, eikä sen käyttökohteelle ole asetettu minkäänlaisia rajoituksia, koska todellisuudessa kyse on kulutusluotosta ilman vakuuksia. Jos työn alla on useampia rahoitusta vaativia kohteita, voi vakuudettomalla remonttilainalla rahoittaa myös näihin liittyviä kuluja.

Vaivaton ja nopea hakuprosessi on vakuudettoman remonttilainan ehdoton vahvuus. Alustavat lainatarjoukset saa vain minuuttien sisällä hakemuksen täyttämisestä ja itse laina on mahdollista saada tilille jopa samana päivänä.

Mikä on remonttilainan korko?

Vakuudettoman remonttilainan korko on asiakaskohtainen ja riippuu näin hakijan luottokelpoisuudesta. Alhaisimmillaan yhteistyökumppanimme myöntävät lainaa noin 4,5 prosentin korolla. Korkein mahdollinen korko on nykyisen lainsäädännön puitteissa 20 prosenttia.

Eri rahoituslaitosten kriteerit luottokelpoisuuden arviointiin poikkeavat jonkin verran toisistaan. Näin ollen myös remonttilainan korko voi vaihdella pankkien välillä. Halvimman ja kalleimman tarjouksen ero voi olla useita prosenttiyksikköjä, joten vertailu ehdottomasti kannattaa. Kuitenkin, jos vakuudettoman remonttilainan korko on alle 10 %, voidaan sitä pitää edullisena.

Milloin remontti on mahdollista rahoittaa asuntolainalla?

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä on mahdollinen mikäli tehtävä remontti on luonteeltaan peruskorjausta. Peruskorjaukseen lasketaan suuremmat remontit, jotka merkittävästi kohentavat asunnon kuntoa. Tällaisia remontteja ovat esimerkiksi vesi-, lämpö- ja sähköjärjestelmien muuttaminen ekologisemmiksi.

Myöhemmin ilmenevä peruskorjauksen tarve on myös mahdollista yhdistää jo olemassa olevaan asuntolainaan. Tällöin asuntolainan korko ja ehdot tarkistetaan uudelleen.

Pintaremonttia ei asuntolainalla voi rahoittaa. Pintaremontiksi luokitellaan asunnon yleisilmettä siistiviä toimenpiteitä kuten seinien maalaukset, lattian uusiminen sekä listojen vaihto. Tämäntyyppiset remontit tulee rahoittaa erillisellä remonttilainalla.

Voiko remonttilaina kannattaa, vaikka asuntolaina olisi mahdollinen?

Asuntolainojen korot ovat lähivuosina nousseet ja ovat tällä hetkellä 4%:n tietämillä. Korko on silti pienempi kuin vakuudettomissa lainoissa, mutta enää ei voida puhua lähes ilmaisesta asuntolainasta.

Remontin rahoitusten välinen ero asuntolainan ja vakuudettoman lainan välillä ovat pienentyneet, joten aikoinaan niin matalakorkoisella asuntolainalla ei välttämättä enää olekaan kannattavaa rahoittaa kaikkea remontointia.

Toisena pointtina voidaan nostaa asuntolainan takaisinmaksuaikaa. Asuntolainan maksuaika nimittäin on tyypillisesti jopa kaksikymmentä vuotta, kun taas kulutusluoton takaisinmaksuaika on yleensä muutaman vuoden mittainen.

Seuraavassa esimerkkilaskelmassa on laskettu kulut asuntolainaan sisällytetylle ja erilliselle remonttirahoitukselle. Esimerkin remontti suuntautuu omakotitalon lämpöjärjestelmän uusimiseen ja on luonteeltaan peruskorjausta.

Remontin rahoitus
 Erillinen laina asunnon remonttiinAsunnon remontti sisällytetty asuntolainaan
Lainasumma20 000 €20 000 €
Laina-aika5v20v
Vuosikorko5,5 %3,8 %
Tilinhoitomaksu5 €/kk5 €/kk
Korkokustannukset ja tilinhoitomaksu3 221,20 €9 783,70 €
Kustannukset yhteensä23 221,20 €29 783,70 €

Asuntolainan pitkän takaisinmaksuajan takia asuntolainaan sisällytetty remonttilaina aiheuttaa esimerkissä yhteensä 6 562,50 euroa korkeammat yhteiskustannukset kuin erillisellä remonttilainalla rahoitettu remontti. Huomioithan kuitenkin, että kyseessä on suuntaa antava laskelma. Omalla kohdalla kannattavamman lainatyypin valinta riippuu siitä, millaisilla ehdoilla pankki on valmis lainaa myöntämään.

Voiko remonttilainaa hakea rinnakkaishakijan kanssa?

Rahoitusta remonttiin voi hakea rinnakkaishakijan kanssa ja se on jopa suositeltavaa. Tällöin lainasta vastaa 2 henkilöä, joka kertoo pankeille, että riski myöntää luottoa on pienempi. Verrattuna yksilölainoihin, ovat rinnakkaishakijan kanssa kilpailutetut tarjoukset usein jopa parempiehtoisia sekä matalakorkoisempia erityisesti suurempian lainasummien kanssa.

Onko remonttilainalaskuri olemassa?

Kyllä on. VertaaEnsin.fi:n lainalaskuri käy myös remonttilainan kustannusten laskemiseen. Valitse sinun tilanteeseen tarvitsemasi remonttirahoituksen määrä sekä laina-aika ja kokeile minkälaisella kuukausierällä sinun olisi kannattavaa hakea remonttilainaa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.