Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Vertaile remonttilainoja ja löydä paras rahoitustuote remontillesi

Lainavertailu vertaa remonttilainat puolestasi helposti ja täysin ilmaiseksi. Näet kaikki vaihtoehdot ja saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

  • Instant Hae remonttilainaa jopa 50 000 €
  • Rocket Voit saada jopa 20 eri pankin lainatarjouksen
  • Badge Palvelu on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Laske lainan kuukausierä

20000 €
120 kk
Arvioitu kuukausierä: 0 € 8 5 0
Vertaile lainoja ilmaiseksi Miten lainalaskuri toimii?
  • Instant Hae remonttilainaa jopa 50 000 €
  • Rocket Voit saada jopa 20 eri pankin lainatarjouksen
  • Badge Palvelu on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Näin haet ja kilpailutat remonttilainaa

Täytä hakemus

Täytä hakemus

Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme yli 22 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

Vertaile tarjoukset

Vertaile tarjoukset

Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

["hero_section","three_steps_refresh","cta_sticky_banner","topic_introduction","provider_logo_refresh","faq_refresh","newsletter_subscription"] Vertaile remonttilainat tästä Lainahakemuksen teko on helppoa ja nopeaa.

Rahoitusta remontille

Remonttia suunniteltaessa tulee usein pohtia myös miten remontin rahoittaa. Usein remontti rahoitetaan ainakin osittain remonttilainalla, ja lainaa haetaan joko pankista tai rahoitusyhtiöstä. Remontin voi rahoittaa joko vakuudellisella tai vakuudettomalla kulutusluotolla, tai asuntolainalla. Koska remontin voi rahoittaa niin monella tapaa, muista aina tutkia ja kilpailuttaa vaihtoehdot ennen lainapäätöksen tekoa.

Rahoitusta remontille

Yhteistyökumppanit

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi

Mihin remonttilainaa tarvitsee?

Kaikilla tulee joskus eteen tilanne, jolloin kotia tai esimerkiksi kesämökkiä pitää remontoida. Ehkä edessä on kodin kattoremontti, keittiön uudistaminen tai saunaremontti? Tai kenties kesämökin laituri kaipaa perusteellista uudistamista? Oli kohde mikä tahansa, niin nousee remonttia suunnitellessa usein esille remontoinnin kalliit kustannukset. Materiaalien lisäksi remonttia varten tarvitaan nimittäin aikaa ja asiantuntijuutta. Lisäkustannuksia voi syntyä varsinkin siitä, jos remontin tekemiseen tarvitsee palkata alan ammattilainen tai kyseessä on jokin isompi remontti, johon tarvitaan kalliita tarvikemateriaaleja.

Paras tilanne olisi se, että remontin pystyisi rahoittamaan kokonaan omilla säästöillä. Usein remontin vaatimat kustannukset kuitenkin nousevat sen verran korkeiksi, että remontti rahoitetaan joko kokonaan tai osittain velkarahalla ottamalla lainaa remonttiin.

Ulkopuolisen rahoituksen vaihtoehtoja ovat ainakin remonttiyhtiön osamaksurahoitus, vakuudellinen tai vakuudeton kulutusluotto tai asuntolainaan yhdistettävä remonttilaina. Myös yhtiölainaosuus on mahdollista korvata remonttilainalla, jolloin pääsee itse vaikuttamaan lyhennyssuunnitelmaan ja lainan koroista on mahdollista saada verovähennykset. Tällöin vakuutena käytetään omaa asuntoa.

Remontin rahoittaminen

Isommissa remonteissa usein herää kysymys rahoituksen järjestämisestä: jos rahaa ei löydy tarpeeksi omasta takaa, tulee hakea lainaa remonttiin.

Alla esitelty kolme eri remonttilainavaihtoehtoa:
Vakuudeton kulutusluotto on sopiva vaihtoehto pienempiin tai isompiin tarpeisiin. Esimerkiksi muutaman tuhannen euron vaatimaan pintaremonttiin voi hakea kulutusluottoa, jota varten ei tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainaa ilman vakuuksia voi saada jopa 50 000 euroon asti, joten isompikin remontti voi onnistua vakuudettoman kulutusluoton avulla. Vakuudeton kulutusluotto on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin, jos lainalle ei ole mahdollista antaa vakuutta tai takaajia.
Vakuudellinen kulutusluotto sopii isompiin remontteihin. Vakuudellisen kulutusluoton hyvä puoli on se, että lainan korko on yleensä matalampi kuin vakuudettoman lainan. Tällaista lainaa varten tulee kuitenkin olla jonkinlainen vakuus kuten asunto tai auto. Vakuudetonta lainaa voi hakea omasta pankista tai rahoituslaitokselta.
Asuntolainalla remontin rahoittaminen onnistuu, jos remontti osuu asunnon ostamisen yhteyteen. Tällöin asuntolainaa voi hakea myös remontin kustannusten kattamiseksi. Mikäli jo olemassaolevaan asuntoon halutaan kuitenkin tehdä remonttia asuntolainalla, tulee remontin kohdistua talon perusrakenteisiin. Vaikka asuntolainoissa on kulutusluottoja matalampi korko, on niissä myös pidempi laina-aika. Laina-ajan kasvaessa myös remonttilainan kulut kasvavat. Harkitse siis tarkkaan, haluatko lyhentää remonttilainaa asuntolainan yhteydessä vuosikaudet vai maksaa remontin takia otetun luoton ripeämmin takaisin kulutusluoton muodossa.

Kilpailuta remonttilainan korko

Remonttilainoja myöntävät sekä rahoitusyhtiöt että perinteiset pankit ja voit helposti hakea lainaa netistä. Ennen nettihakemuksen täyttämistä, on kuitenkin tärkeää verrata ja kilpailuttaa vaihtoehdot: jos valitsee ensimmäisen vastaantulevan remonttilainantarjoajan ja -koron, voi helposti maksaa satoja tai tuhansia euroja liikaa remontistaan.

Miten valitsen remonttilainan?

Remonttilainan valintaan vaikuttavat monta tekijää. Ensiksi millainen remontti on kyseessä: onko kyseessä pienempi pintaremontti vai suurempi perustavanlaatuinen remontti? Kulutusluotolla voi rahoittaa kaikki remontit, mutta asuntolainalla voi remontoida vain tiettyjen ehtojen toteutuessa. Kun olet valinnut lainatyypin, vertaa lainan kokonaiskustannuksia kuten korkoa, tilinhoitomaksuja, nostoprovisiota ja lainan perustamismaksuja.

Remonttilaina pankilta vai rahoitusyhtiöltä?

Vaikka tutun ja turvalliseksi todetulta omalta pankilta voi olla helppo saada lainatarjous remonttiin, se ei välttämättä ole halvin vaihtoehto. Suomen lainamarkkinoille on saapunut lukuisia uusia tekijöitä, jotka tarjoavat varsin kilpailukykyisiä lainoja pankkien tarjoamiin vakuudettomiin remonttilainoihin verrattuna. Parhaan hinnan remontille löydät vertailemalla.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.