Hae remonttilainaa helposti ilman vakuuksia Remonttilaina

Kilpailutamme yli 20 pankin vakuudettomat remonttilainat puolestasi vain minuuteissa.

 • Valintamerkki Hae remonttirahoitusta 60 000 € asti Luotettavasti
 • Valintamerkki Voit saada jopa 23 eri pankin lainatarjouksen Nopeasti
 • Valintamerkki Ilmainen vertailu ei sido sinua mihinkään Tarjouksia jopa 23 pankilta

Aloita laskemalla kuukausierä Laske kuukausierä

Arvioitu kuukausierä:

Näin kilpailutat remonttilainat

 1. Täytä hakemus

  Täytä hakemus

  Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

 2. Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme rahoituslaitokset

  Kilpailutamme jopa 23 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

 3. Vertaile tarjoukset

  Vertaile tarjoukset

  Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Kilpailuta remonttilaina 2 minuutissa

Lainahakemuksen teko on helppoa ja nopeaa.

Remontin rahoitus helposti, nopeasti ja edullisesti

Remonttirahoitus
Kodin kunnostustarve iskee usein yllättäen, eikä tarvittavaa remonttibudjettia välttämättä löydy omasta takaa. Remontin rahoitus onnistuu tällöin helposti vakuudettomalla kulutusluotolla, jota voit hakea vaivattomasti netissä.

Koska vaihtoehtoja on niin monia, kannattaa remonttilainat kilpailuttaa VertaaEnsin.fi-palvelussa ennen lainapäätöksen tekoa. Ilmainen vertailu vie vain muutaman minuutin, ja voit sen päätteeksi saada henkilökohtaiset lainatarjoukset jopa 23 rahoituslaitokselta.

Esittelemme saamasi tarjoukset edullisuusjärjestyksessä, jotta sopivimman lainan valitseminen olisi mahdollisimman helppoa.

Yhteistyökumppanit

Vertailemme esimerkiksi nämä pankit puolestasi
Näytä kaikki 23 kumppania

Remonttilaina – Usein kysyttyä

Mistä löytyy halvin remonttilaina?

Halvin remonttilaina löytyy vertailemalla. Voit hakea lainaa samanaikaisesti useammalta pankilta täyttämällä hakemuksen tämän sivun ylälaidassa. Kun kilpailutat jopa yli 20 pankin tarjoukset kerralla, saat selville vain minuuteissa, minkä rahoituslaitoksen vakuudeton remonttilaina on edullisin.

Ilman vertailupalvelua halvimman remonttilainan löytäminen on paljon hitaampi ja vaivalloisempi prosessi, sillä lainan korko on yleensä asiakaskohtainen. Vertailupalvelun kautta näet suoraan, kuinka matalan koron kukin pankki on valmis myöntämään juuri sinun tiedoillasi.

Miten lainan hakuprosessi etenee?

Remonttilainan hakuprosessi etenee palvelussamme seuraavasti:

 • Täytä lainahakemus sivun ylälaidassa
 • Vertaile saamasi lainatarjoukset ja valitse niistä edullisin
 • Siirry lainantarjoajan sivuille allekirjoittamaan sopimus sähköisesti
 • Lähetä lainantarjoajalle hakemusta tukevat liitteet (esim. palkkakuitti)
 • Saat remonttilainan tilillesi noin 1-2 päivässä

Kuinka paljon remonttilainaa on mahdollista saada?

Palvelumme kautta voit hakea remonttilainaa jopa 60 000 euroon asti, joten isommankin urakan rahoitus onnistuu ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-aika voidaan niinikään räätälöidä sopivaksi; voit valita sen 1-15 vuoden väliltä.

Kaikki remonttilainatarjoukset ovat henkilökohtaisia, joten hakijan tiedot vaikuttavat osaltaan saatavilla olevaan lainasummaan ja laina-aikaan. Mitä vakaampi taloudellinen tilanteesi on, sitä enemmän lainaa sinun on mahdollista saada.

Miksi valita remonttilaina ilman vakuuksia?

Vakuudeton kulutusluotto on kätevä ja joustava vaihtoehto remontin rahoittamiseen varsinkin silloin, kun lainalle ei ole mahdollista antaa vakuutta tai takaajia. Vakuudettoman remonttilainan saaminen on monesti helpompaa kuin vakuudellisen, eikä sen käyttökohteelle ole asetettu minkäänlaisia rajoituksia.

Vaivaton ja nopea hakuprosessi on vakuudettoman remonttilainan ehdoton vahvuus. Alustavat lainatarjoukset saa vain minuuttien sisällä hakemuksen täyttämisestä ja itse laina on mahdollista saada tilille jopa samana päivänä.

Mikä on remonttilainan korko?

Vakuudettoman remonttilainan korko on asiakaskohtainen ja riippuu näin hakijan luottokelpoisuudesta. Alhaisimmillaan yhteistyökumppanimme myöntävät lainaa noin 4,5 prosentin korolla. Korkein mahdollinen korko on nykyisen lainsäädännön puitteissa 20 prosenttia.

Eri rahoituslaitosten kriteerit luottokelpoisuuden arviointiin poikkeavat jonkin verran toisistaan. Näin ollen myös remonttilainan korko voi vaihdella pankkien välillä. Halvimman ja kalleimman tarjouksen ero voi olla useita prosenttiyksikköjä, joten vertailu ehdottomasti kannattaa.

Mihin remonttilainaa voi käyttää?

Ilman vakuuksia myönnettävän remonttilainan käyttötarkoituksen voi valita vapaasti ilman minkäänlaisia rajoituksia. Voit siis käyttää lainaa niin pintaremonttiin kuin peruskorjauksiin oman tarpeesi mukaan.

Suosittuja korjauskohteita ovat esimerkiksi kodin keittiö ja kylpyhuone. Myös pienempiä remonttitarpeita vaikkapa kesämökillä on helppo rahoittaa remonttilainalla.

Miksi valita VertaaEnsin.fi-lainavertailu?

Vertaa Ensin Suomi Oy on vuonna 2015 perustettu rahoitustuotteiden vertailuun erikoistunut toimija. Olemme osa kansainvälistä Samlino-konsernia ja toimitilamme sijaitsevat keskellä Helsinkiä.

Jo yli 300 000 kuluttajaa on käyttänyt palveluamme lainojen vertailuun. Vertailumme hyödyntää edistynyttä automaatiota ja algoritmejä parhaiden tarjousten löytämiseksi. Toimintamme perustuu yhteistyökumppaneilta saatuun palkkioon, joten vertailu on aina asiakkaalle täysin maksutonta.


VertaaEnsin tiimi

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.