personal-loan.landing.header.addition.revolvingLoan
Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Kolme helppoa ja nopeaa vaihtetta

Miksi valita VertaaEnsin.fi?

Ilmainen, kattava ja turvallinen
Helppo ja nopea vertailu
Puolueeton ja riippumaton

Asiakaslupauksemme on auttaa kuluttajia vertailemaan ja valitsemaan parhaat rahoitustuotteet omien tarpeiden mukaisesti täysin ilmaiseksi. Palvelumme on täysin riippumaton ja palvelustamme löydät useita eri rahoitustuotteita ja toimijoita. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua!

Testimonial person
Missiomme on auttaa kuluttajia tekemään fiksuja ja tietoisia päätöksiä talousasioissa.
Jussi, Toimitusjohtaja @VertaaEnsin.fi
customerpromise.alt

Löydä Suomen edullisin laina

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Hae Suomen edullisinta lainaa avullamme

Pankista haettavan vakuudettoman kulutusluoton ehtona on, että hakija on kyseisen pankin asiakas. Pankin asiakkaaksi voi kuitenkin liittyä suhteellisen helposti, kunhan henkilö on Suomen kansalainen ja hänen luottotietonsa ovat kunnossa. Pankista on mahdollista saada kertaluontoisesti nostettavaa kulutusluottoa sekä joustoluottoa ja tililuottoa. Erilaisia vakuudettomia kulutusluottoja tarjoavat Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia sekä Ålandsbanken.


Pankkilainojen etuna on niiden kilpailukykyinen korko. Pankkien vakuudettomien luottojen korot ovat yleensä aina matalampia kuin netissä toimivien rahoituslaitosten korot. Tämä johtuu siitä, että pankki tekee kattavan selvityksen lainanhakijan maksukyvystä, ennen kuin laina myönnetään. Tämä minimoi pankin luottotappioriskiä. Pankkilainan huono puoli taas on, että lainan saaminen kestää paljon kauemmin kuin netistä haettavan lainan saaminen. Kun netistä haettavan kulutusluoton voi saada tililleen muutamassa minuutissa, kestää pankista haettavan luoton myöntäminen usein jopa muutaman viikon. Pankista saa kuitenkin myös taloudellista neuvontaa sekä muita omaan talouteen liittyviä palveluja, joista on monelle hyötyä. Laina maksetaan takaisin yleensä tasasuurissa erissä, jotka sisältävät pääoman lisäksi koron ja erilaiset avaus- ja palvelumaksut. Tasaerät auttavat tulevien maksujen suunnittelua, sillä tiedät aina erän suuruuden.

Muista vertailla erilaisia pankkilainoja lainalaskurimme avulla ennen kuin päätät hakea sellaista. Mieti, miten paljon haluat lainata ja millä aikataululla olisit valmis maksamaan lainasi takaisin. Lainalaskuri selvittää puolestasi parhaat lainatarjoukset, joista voit valita itsellesi sopivimman. Muista kuitenkin, että lainanmyöntäjän todelliset hinnat voivat joskus poiketa esitetyistä luvuista. Vertailussamme on Nordean tuotteista Nordea Joustoluotto. Joustoluotto voi olla hyvä ratkaisu, kun olet toteuttamassa suunnitelmiasi ja tarvitset kulutusluoton helposti. Luottoa voi saada 2 000 eurosta 25 000 euroon saakka. Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto, jota voi tarvittaessa korottaa. Myönteisen päätöksen jälkeen rahat maksetaan heti ilmoittamallesi Nordean pankkitilille. Joustoluotto on vakuudeton kertaluotto, et tarvitse erillisiä vakuuksia. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Danske Bankin Käyttölaina on myös joustoluotto, jota voi nostaa etutasolla Yksi 5 000 euroon asti, etutasoilla 2-4 10 000 euroon asti. Käyttölainan korkotasoon vaikuttavat Danske Etuohjelman etutaso ja asiakaskohtaisten luotonmyöntöehtojen täyttyminen. Etutason 4-2 mukaisen käyttölainan edellytyksenä on säännöllinen palkkatulo Danske Bankissa, muutoin käyttölaina on Etutason 1 mukainen. Käyttölainan edut eivät muutu etutason vaihtuessa käyttölainasopimuksen voimassaoloaikana. Sovittuasi Käyttölainasta Danske Bankin kanssa on luotto jatkuvasti käytettävissäsi. Voit siirtää rahaa tilillesi, maksaa laskuja ja tasata suurempia kuluja useammalle kuukaudelle.


Jos olet Osuuspankin asiakas, voi sinulle sopia parhaiten OP:n Täsmäluotto. Luottopäätös on järkevää hakea hyvissä ajoin, sillä tarjous on voimassa kolme kuukautta ilman erillisiä kuluja. Voit hakea Täsmäluottoa, mikäli olet Osuuspankin tai Helsingin OP Pankin pitkäaikainen pääasiallinen asiakas, vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, raha-asiat moitteettomasti hoidettuina ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Luoton saaminen edellyttää aina luoton myöntäjänä toimivan OP-Korttiyhtiö Oyj:n myönteistä luottopäätöstä. OP-Korttiyhtiö Oyj on OP-Pohjola-ryhmän kokonaan omistama luottolaitos. OP Täsmäluotto kerryttää myös OP-bonuksia.


Myös Aktia tarjoaa kulutusluottoa. Aktia on pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistövälityspalveluita tarjoava pankkikonserni. Aktian Käyttölainan voi saada henkilö, joka on vähintään 20-vuotias, jolla on suomalainen henkilötunnus sekä pysyvä kotiosoite Suomessa ja joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Henkilöllä ei myöskään saa olla maksuhäiriöitä. Säännöllisten vuositulojen täytyy olla vähintään 25 000 euroa (brutto) ja tulla Aktian tilille. Työsuhteen mahdollisen koeajan täytyy myös olla päättynyt, oli työsuhde sitten määräaikainen tai vakituinen. Lainaa on mahdollista saada 20 000 euroon asti.


S-Pankki eroaa hieman perinteisistä pankeista, sillä pankilla ei ole perinteisiä konttoreita. S-Pankin asiakaspalvelupisteitä löytyy suurimpien S-Ryhmä kauppojen yhteydestä Prismoissa, suurimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa. S-Pankki on S-ryhmän ja LähiTapiola-ryhmän omistama suomalainen kauppapankki. Se tarjoaa asiakkailleen palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. Saadakseen S-Pankin kulutusluoton tulee hakijalla olla S-tili tai käyttöoikeudet toisen henkilön S-tiliin. Lainan saadakseen tulee olla vähintään 25-vuotias 24 000€ vuosituloilla.


Ålandsbankenin kulutusluotto on nimeltään SuoraLaina. Lainaa varten täytyy olla Ålandsbankenin asiakas. Suoralainaa voi saada 3 000–15 000 euroa. Ålandsbanken on Ahvenanmaalla perustettu asiakkailleen yksilöllistä palvelua tarjoava pankki, jolla on konttoreita lisäksi manner-Suomessa ja Ruotsissa. Ålandsbanken tarjoaa laajan palveluvalikoiman sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Pankilla on myös kattavat Private Banking -palvelut, jossa asiakkaalle tarjotaan erityisetuja ja yksilöllistä palvelua.

Handelsbanken tarjoaa asiakkailleen TosiKätevä-joustoluottoa. Luottoa tarjotaan 2000–20 000 euroon. Luoton myöntämisen ja luottorajan nostamisen edellytyksenä on 6kk asiakkuus Handelsbankenissa ja se, että tilille tulee palkka tai eläke. Handelsbankenilla on toimintaa yli 20 maassa. Handelsbanken on toiminut Suomessa vuodesta 1985 ja pankilla on maassa yli 40 konttoria. Myös Handelsbanken tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä Premium Banking -palveluita.

Hae pankista lainaa klikkaamalla "Hae heti" -nappia, kun olet löytänyt itseäsi kiinnostavan vaihtoehdon. Tätä kautta pääset lainanmyöntäjän eli pankin sivuille, missä voit ottaa yhteyttä pankkiin hakeaksesi lainaa tai jättää yhteydenottopyynnön. Löydät myös lisää tietoa kyseisestä lainatuotteesta. Jos et ole jo lainaa myöntävän pankin asiakas, täytyy sinun liittyä ensin kyseisen pankin asiakkaaksi. Vasta sitten voit saada hyväksytyn lainapäätöksen. Suomalaisen pankin asiakkuutta varten vaaditaan yleensä Suomen kansalaisuus sekä puhtaat luottotiedot. Kulutusluottoa varten vaaditaan tämän lisäksi yleensä säännölliset palkkatulot tai muuta varallisuutta.

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.