Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.
Johannes, Helsinki
customerpromise.alt

Löydä Suomen edullisin laina

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Hae Suomen edullisinta lainaa

Myös pankit tarjoavat kulutusluottoa, joka toimii samalla tavalla kuin netistä haettava laina. Laina maksetaan takaisin yleensä tasasuurissa erissä, jotka sisältävät pääoman lisäksi koron ja erilaiset avaus- ja palvelumaksut. Tasaerät auttavat tulevien maksujen suunnittelua, sillä tiedät aina erän suuruuden.
Muista vertailla erilaisia pankkilainoja lainalaskurimme avulla ennen kuin päätät hakea sellaista. Mieti, miten paljon haluat lainata ja millä aikataululla olisit valmis maksamaan lainasi takaisin. Lainalaskuri selvittää puolestasi parhaat vaihtoehdot, joista voit valita itsellesi sopivimman. Muista kuitenkin, että lainanmyöntäjän todelliset hinnat voivat joskus poiketa esitetyistä luvuista.
Hae pankista lainaa klikkaamalla "Hae heti" -nappia, kun olet löytänyt itseäsi kiinnostavan vaihtoehdon. Tätä kautta pääset lainanmyöntäjän eli pankin sivuille, missä voit ottaa yhteyttä pankkiin hakeaksesi lainaa tai jättää yhteydenottopyynnön. Löydät myös lisää tietoa kyseisestä lainatuotteesta.

Olemme palvelleet yli 20 miljoonaa henkilöä maailmanlaajuisesti

Hintavertailua viimeisen 24 tunnin aikana

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.