Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Vertaile vakuudettomia lainoja ja löydä matalin korko

Lainavertailu vertaa vakuudettomat lainat puolestasi helposti ja täysin ilmaiseksi. Näet kaikki vaihtoehdot ja saat rahat tilille jopa saman päivän aikana.

  • Instant Hae vakuudetonta lainaa jopa 50 000 €
  • Rocket Voit saada jopa 20 eri pankin lainatarjouksen
  • Badge Palvelu on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Laske lainan kuukausierä

20000 €
120 kk
Arvioitu kuukausierä: 0 € 9 8 0
Vertaile lainoja ilmaiseksi Miten lainalaskuri toimii?
  • Instant Hae vakuudetonta lainaa jopa 50 000 €
  • Rocket Voit saada jopa 20 eri pankin lainatarjouksen
  • Badge Palvelu on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Näin löydät vakuudettoman lainan

Täytä hakemus
Täytä hakemus

Täytä tietosi vertailua varten. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Kilpailutamme rahoituslaitokset
Kilpailutamme rahoituslaitokset

Kilpailutamme noin 20 pankkia ja rahoituslaitosta alle minuutissa.

Vertaile tarjoukset
Vertaile tarjoukset

Vertaile saamasi henkilökohtaiset tarjoukset ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

["hero_section","three_steps_refresh","cta_sticky_banner","topic_introduction","provider_logo_refresh","faq_refresh","newsletter_subscription"] Vertaile ja löydä sinulle edullisin laina. Lainahakemuksen teko on helppoa ja nopeaa.

Vakuudeton laina

Netissä myönnettävät kulutusluotot ovat yleensä vakuudettomia lainoja. Vakuudettomat lainat tarkoittavat, että laina myönnetään ilman pantiksi annettavaa omaisuutta. Usein vakuudellisessa lainassa on matalampi nimelliskorko, kuin vakuudettomissa lainoissa, koska lainanantajan riski menettää rahansa on pienempi vakuutena toimivan pantin takia.
Tyypillisesti vakuudettomat lainat ovat pikavippejä tai kulutusluottoja. Käytännössä kaikki pikavipit ovat vakuudettomia. Kulutusluottoja on olemassa sekä vakuudellisina että vakuudettomina. Kaikki vertailustamme löytyvät lainat ovat vakuudettomia. Muistathan, että vertailemalla löytyy aina halvin laina, kuin myös edullinen laina ilman vakuuksia. Lainan ilman vakuuksia voi ottaa sekä pankkilainana, kulutusluottona, joustoluottona että pikavippinä, kannattaa lainaa ottaessa harkita tarkkaan millaista lainaa haluaa.

Vakuudeton laina

Yhteistyökumppanit

Mikä on vakuudeton laina?

Laina ilman vakuuksia tarkoittaa lainaa, jonka voi saada ilman pantattavaa omaisuutta tai takausta. Useimmiten vakuudettomissakin lainoissa hakijalta kuitenkin vaaditaan säännöllisiä tuloja. Vakuudettomien lainojen korot ovat usein hieman korkeampia kuin vakuudellisten, koska vakuudettomassa lainassa lainantarjoaja ei saa mitään omaisuutta ikään kuin takeeksi lainan takaisinmaksusta. Vakuudettomien lainojen korkeammilla koroilla pyritään siis kompensoimaan lainan lainantarjoajalle aiheuttamaa riskiä. Suomessa vakuudettomien kulutusluottojen markkinoilla on kymmeniä eri lainantarjoajia, joten kilpailua ja valinnanvaraa alalla riittää.

Ovatko vakuudettomat lainat kalliita?

Vaikka vakuudettoman lainan nimelliskorko on usein korkeampi kuin vakuudellisten, lainojen kokonaiskustannukset riippuvat monesta tekijästä kuten lainakorosta, tilinhoitomaksuista, aloitusmaksuista tai nostoprovisioista. Matala nimelliskorko ei aina ole merkki edullisesta lainasta. Vakuudeton laina on yleensä varsin edullinen laina ja varteenotettava vaihtoehto. Paras hintataso vakuudettomalle lainalla löytyy aina kilpailuttamalla, joten älä unohda lainojen vertailua.

Pikavippi ilman vakuuksia

Pikavipit ovat pieniä lainoja ja pikalainat myönnetään aina ilman vakuuksia. Pikavippien laina-ajat ovat tyypillisesti suhteellisen lyhyitä ja jotkin tarjoajat myöntävät jopa täysin korotonta pikavippiä, kunhan luoton maksaa takaisin alle 30:ssä päivässä. Useimmiten pikavippejä haetaan netissä tai tekstiviestillä. Vuonna 2013 tuli voimaan pikavippejä koskeva korkokatto, jonka mukaan alle 2 000 euron suuruisten pikavippien todellinen vuosikorko ei saa olla yli 50 prosenttia. Ennen lakiuudistusta pikavippien todelliset vuosikorot saattoivat olla jopa tuhansia prosentteja. Nykyään vakuudettomia lainoja myöntäviä yrityksiä säätelee vuonna 2019 voiman tullut kulutusluottoja rajoittanut laki, joka määrittää koron vieläkin alemmaksi. Lainat ovat kuluttajalle siis entistä halvempia.
Joustoluotto tarkoittaa, että lainaa voi nostaa käyttöön tarvitsemansa summan, eli koko myönnettyä lainasummaa ei tarvitse koskaan ottaa käyttöön. Pientä vakuudetonta luottoa hakevien kannattaa olla varovaisia tällaisten joustoluottojen kanssa, ettei epähuomiossa päädy ottamaan enemmän lainaa kuin alun perin oli tarkoitus, tai enemmän kuin oma maksukyky kestää. Järkevästi käytettynä joustoluotto ei kuitenkaan ole sen huonompi vakuudeton luotto kuin muutkaan.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Pikavippien lisäksi lainaa ilman vakuuksia voi saada ottamalla vakuudettoman kulutusluoton. Tyypillisesti kulutusluottojen lainasummat vaihtelevat 1 000 – 50 000 euron välillä, ja niiden takaisinmaksuajat ovat usein pidempiä kuin pikavippien. Myös vakuudettomia kulutusluottoja voi hakea nykyään kätevästi netistä. Koska lainaa ilman vakuuksia voi saada sekä pikavipin että kulutusluoton muodossa, kannattaa ennen lainapäätöksen tekemistä vertailla eri lainoja huolellisesti. Usein kulutusluotto voi tulla pikavippiä edullisemmaksi, eikä tälläisen käyttöluoton käyttöluoton hakuprosessi välttämättä ole juuri pikavipin hakuprosessia pidempi tai vaikeampi.

Lainaa heti ilman vakuuksia

Vakuudettoman luoton voi saada tilille hyvinkin nopeasti, jos hakemuksen täyttää huolellisesti. Jos haet lainaa ilman vakuuksia ja takaajia esimerkiksi maanantaina, voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Aloita siis vertailemalla lainat laskurimme avulla, ja tämän jälkeen pääset valitsemaan itsellesi parhaan vakuudettoman luoton. Valinnan jälkeen rahoitusyhtiö tai pankki saattaa pyytää liitteitä hakemuksesi tueksi.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

Mascot