Tule yhteistyökumppaniksi

VertaaEnsin on osa kansainvälistä CompareEuropeGroup –konsernia, joka toimii Suomen lisäksi Tanskassa, Belgiassa, Kreikassa ja Portugalissa. Teemme yhteistyötä sekä rahoitusalan että median toimijoiden kanssa. Tällä hetkellä meillä on yli 20 suomalaista yhteistyökumppania ja Euroopan laajuisesti yli 100. Sisällön tuottaminen ja julkaisu, taloustiedon levittäminen kuluttajille, vertailun hyödyistä tiedottaminen ja asiakkaiden hankinta ovat toimintamme keskiössä.

Olemme aina kiinnostuneita uusista yhteistyömahdollisuuksista monenlaisten toimijoiden kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä – olemme avoimia uusillekin ideoille!

Toimitusjohtaja Sebastian Blomqvist

“VertaaEnsin.fi on kuluttajille ilmainen alusta, mutta samalla se auttaa yhteistyökumppaneita tavoittamaan uusia asiakkaita.”
Kauppalehti 11.1.2017

 • Tarjoamme kilpailukykyisen palkkiomallin
 • Valitse juuri ne tuotteet, jotka haluat sivuillesi
 • Valitse, millä tavalla tuotteet näkyvät sivuillasi
 • Saat meiltä maksutonta teknistä tukea
 • Toimitusjohtaja Sebastian Blomqvist

  Vertaa Ensin Suomi Oy

  Kaisaniemenkatu 1 BA, 00100 Helsinki

  Kolme helppoa ja nopeaa vaihetta

  Miksi valita VertaaEnsin.fi?

  Ilmainen, kattava ja turvallinen
  Helppo ja nopea vertailu
  Puolueeton ja riippumaton

  Asiakaslupauksemme on auttaa kuluttajia vertailemaan ja valitsemaan parhaat rahoitustuotteet omien tarpeiden mukaisesti täysin ilmaiseksi. Palvelumme on täysin riippumaton ja palvelustamme löydät useita eri rahoitustuotteita ja toimijoita. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua!

  VertaaEnsin.fi tiimi

  VertaaEnsin.fi tiimi

  VertaaEnsin.fi tiimi

  Tiimimme koostuu talousalan ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus talouden, taloustuotteiden ja rahoitusalan seuraamisesta ja analysoinnista. Tarkoituksemme on sivustomme kautta jakaa vinkkejä ja helppo pääsy taloudenhallintatyökaluihin, joita olemme itse vuosien varrella käyttäneet oman henkilökohtaisen taloutemme parantamiseksi. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua tekemään parempia talouspäätöksiä!

  Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

  Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

  Parhaat vinkit oman talouden hallintaan

  Lue viimeisimmät oman talouden uutiset sekä vinkit raha-asioittesi hallintaan ja säästämiseen täältä