Usein kysyttyä

Etsi vastauksia kysymyksiisi "usein kysyttyä" -osiosta
VertaaEnsin.fi on vertailusivusto, joka auttaa käyttäjiään säästämään aikaa ja rahaa tarjoamalla puolueettoman katsauksen suomalaisille kuluttajille suunnattuihin rahoitustuotteisiin. Vertailutyökalumme avulla voit verrata esimerkiksi erilaisia luottokortteja sekä lainoja Suomessa. Tarjoamme ajankohtaista ja luotettavaa tietoa, jotta voit tehdä itsellesi sopivimmat ja parhaat valinnat eri tuotteita koskien mahdollisimman vaivattomasti. Tuotteiden vertailu sivuillamme on täysin ilmaista.
Valitse tuote, josta olet kiinnostunut sivun yläpaneelista ja katso tulokset. Voit tämän jälkeen käyttää sivuillamme olevia suodattimia rajataksesi tulosten määrää. Voit verrata tuotteita esimerkiksi niiden ominaisuuksien tai hinnan perusteella tuotteesta riippuen. Näet erilaiset tuotteet vierekkäin, mikä helpottaa niiden vertailua. Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman tuotteen, voit hakea sitä painamalla "Hae heti" -nappia. Tämä vie sinut kyseisen tuotteen tarjoajan sivuille, jossa voit jättää hakemuksen ja tutustua lisää tuotteeseen.

Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.

Olemme palvelleet yli 20 miljoonaa henkilöä maailmanlaajuisesti

Hintavertailua viimeisen 24 tunnin aikana

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

Talousblogi

Lue viimeisimmät oman talouden uutiset sekä vinkit raha-asioittesi hallintaan ja säästämiseen täältä