Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Usein kysyttyä

Etsi vastauksia kysymyksiisi "usein kysyttyä" -osiosta. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@vertaaensin.fi
VertaaEnsin.fi on rahoitustuotteiden vertailusivusto, joka auttaa suomalaisia kuluttajia säästämään aikaa ja rahaa.
  • Lainat
  • Kilpailutamme tekemäsi lainahakemuksen kumppaniemme kesken. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat kumppaniemme tarjoukset keskimäärin noin minuutin kuluessa. Joskus hakemus saattaa mennä manuaaliseen luottopäätösprosessiin jolloin käsittely aika on yleensä noin tunti arkipäivisin.
  • Luottokortit, säästötilit ja pankkipalvelut
  • Tuotteet ovat listattu vertailuun eri hintojen ja ominaisuuksien mukaan. Voit suodattaa ja lajitella tuotteet haluamasi ominaisuuden mukaan. Kun olet löytänyt sopivan tuotteen, voit hankkia sen suoraan pankin tai rahoituslaitoksen sivuilta.
Palvelu on asiakkaille täysin ilmainen. Tällä tavalla voimme varmistaa, että vertailu on aina kannattavaa asiakkaalle
Palvelun avulla voit vertailla kulutusluottoja, luottokortteja, säästötuotteita sekä pankkipalveluita. Vertailuissa on mukana suurin osa pankeista ja rahoituslaitoksista siitä huolimatta, onko meillä kumppanuussuhde kyseisen yrityksen kanssa.
Lainaa voi hakea täysi-ikäinen ja Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Riippuen hakijan tiedoista emme kuitenkaan lähetä lainahakemusta aina kaikille lainantarjoajille. Yleisimmät lainanhakuun vaikuttavat kriteerit ovat hakijan ikä, työsuhde ja kuukausitulot.
VertaaEnsin on täysin puolueeton ja riippumaton rahoitustuotteiden vertailusivusto. Varmistamme riippumattomuuden pitämällä sivuillamme kaikkien pankkien ja rahoituslaitoksen tuotteet kumppanuussuhteesta riippumatta. Lisäksi vertailussa olevien tuotteiden järjestys perustuu aina tuotteiden ominaisuuksiin, ei esimerkiksi palkkioomme yhteistyökumppaneiltamme
Kaikki esittämät tuotteet kuten lainat, luottokortit tai eri tilit ovat aina saman hintaisia, kuin jos hankkisit tuotteen suoraan pankista tai rahoituslaitokselta.
Kun olet täyttänyt vaadittavat tiedot näet vertailun tulokset keskimäärin yhden minuutin kuluessa. Voit palata katsomaan tuotteita myös myöhemmin erikseen lähetettävän sähköposti- ja tekstiviesti-linkin kautta.
Kun lainantarjoaja on hyväksynyt lainahakemuksesi, saat rahat tilillesi yleensä saman tai seuraavan arkipäivän aikana. Huomioithan, että ennen kun lainahakemus on lopullisesti hyväksytty sinun on allekirjoitettava lainasopimus ja mahdollisesti lähetettävä tarvittavat liitteet kuten palkkakuitti, lainantarjoajalle.
Laina korko on lähes aina yksillöllinen ja selviää vasta, kun lainahakemus ja luottopäätös on tehty. On kuitenkin muutama lainantarjoaja, jotka myöntävät lainaa kiinteällä korolla. Korko saattaa vaihdella huomattavasti lainasummasta ja laina-ajasta riippuen. Minimi korko on tällä hetkellä 4,9%, kun taas maksimi korko voi olla jopa 40% luokkaa.
Melkein kaikilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on käytössä asiakaskohtainen hinnoittelu, joka on aina yhteydessä asiakkaan antamiin tietoihin. Tehokkaan vertailun edellytyksenä on, että keräämme henkilötietosi, jotta lainantarjoajat voivat tarjota tarkan hinnan juuri sinulle.
VertaaEnsin.fi:n liiketoiminta perustuu pankeilta ja rahoituslaitkosilta saatavaan komissioon. Emme peri asiakkailta minkäänlaista maksua palvelun käyttämisestä.
Vertailusta löydät suurin osa markkinoiden pankeista ja rahoituslaitoksista. Tällä tavalla voimme parhaiten auttaa sinua löytämään edullisimman tuotteen ja säästämään rahaa.

Kolme helppoa ja nopeaa vaihetta

Miksi valita VertaaEnsin.fi?

Ilmainen, kattava ja turvallinen
Helppo ja nopea vertailu
Puolueeton ja riippumaton

Asiakaslupauksemme on auttaa kuluttajia vertailemaan ja valitsemaan parhaat rahoitustuotteet omien tarpeiden mukaisesti täysin ilmaiseksi. Palvelumme on täysin riippumaton ja palvelustamme löydät useita eri rahoitustuotteita ja toimijoita. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua!

VertaaEnsin.fi tiimi

VertaaEnsin.fi tiimi

Tiimimme koostuu talousalan ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus talouden, taloustuotteiden ja rahoitusalan seuraamisesta ja analysoinnista. Tarkoituksemme on sivustomme kautta jakaa vinkkejä ja helppo pääsy taloudenhallintatyökaluihin, joita olemme itse vuosien varrella käyttäneet oman henkilökohtaisen taloutemme parantamiseksi. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua tekemää parempia talouspäätöksiä!

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

Parhaat vinkit oman talouden hallintaan

Lue viimeisimmät oman talouden uutiset sekä vinkit raha-asioittesi hallintaan ja säästämiseen täältä