Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Usein kysyttyä

Etsi vastauksia kysymyksiisi "usein kysyttyä" -osiosta
VertaaEnsin.fi on vertailusivusto, joka auttaa käyttäjiään säästämään aikaa ja rahaa tarjoamalla puolueettoman katsauksen suomalaisille kuluttajille suunnattuihin rahoitustuotteisiin. Vertailutyökalumme avulla voit verrata esimerkiksi erilaisia luottokortteja ja lainoja Suomessa. Tarjoamme ajankohtaista ja luotettavaa tietoa, jotta voit tehdä itsellesi sopivimmat ja parhaat valinnat eri tuotteita koskien mahdollisimman vaivattomasti. Tuotteiden vertailu sivuillamme on täysin ilmaista.
Valitse sivun yläpaneelista tuote, josta olet kiinnostunut ja katso tulokset. Tämän jälkeen voit käyttää sivuillamme olevia suodattimia rajataksesi tulosten määrää. Voit verrata tuotteita esimerkiksi niiden ominaisuuksien tai hinnan perusteella tuotteesta riippuen. Näet erilaiset tuotteet vierekkäin, mikä helpottaa niiden vertailua. Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman tuotteen, voit hakea sitä painamalla "Hae heti" -nappia. Tämä vie sinut kyseisen tuotteen tarjoajan sivuille, joilla voit tutustua lisää tuotteeseen ja jättää hakemuksesi.

Kolme helppoa ja nopeaa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

Ilmainen, kattava ja turvallinen
Helppo ja nopea vertailu
Puolueeton ja riippumaton

Asiakaslupauksemme on auttaa kuluttajia vertailemaan ja valitsemaan parhaat rahoitustuotteet omien tarpeiden mukaisesti täysin ilmaiseksi. Palvelumme on täysin riippumaton ja palvelustamme löydät useita eri rahoitustuotteita ja kaikki markkinan toimijat. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua!

Testimonial person
Missiomme on auttaa kuluttajia tekemään fiksuja ja tietoisia päätöksiä talousasioissa.
Jussi, Toimitusjohtaja @VertaaEnsin.fi

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

Parhaat vinkit oman talouden hallintaan

Lue viimeisimmät oman talouden uutiset sekä vinkit raha-asioittesi hallintaan ja säästämiseen täältä