Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Usein kysyttyä

Etsi vastauksia kysymyksiisi "usein kysyttyä" -osiosta. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@vertaaensin.fi
VertaaEnsin.fi on taloustuotteiden vertailusivusto, joka auttaa suomalaisia kuluttajia löytämään edullisimmat lainat, sähkösopimukset, puhelinliittymät, luottokortit ja pankkipalvelut useamman eri palveluntarjoajan tuotteiden joukosta.
  • Lainat
  • Kilpailutamme tekemäsi lainahakemuksen kumppaniemme kesken. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat kumppaniemme tarjoukset keskimäärin noin minuutin kuluessa. Joskus hakemus saattaa mennä manuaaliseen luottopäätösprosessiin jolloin käsittelyaika on yleensä noin tunti arkipäivisin.
  • Sähkösopimukset
  • Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja etsimme sinulle sopivimmat sopimukset kumppaneiltamme. Voit halutessasi suodattaa vaihtoehtoja sähkön tuotantotavan ja sopimustyypin perusteella.
  • Puhelinliittymät, luottokortit, säästötilit ja pankkipalvelut
  • Tuotteet on listattu vertailuun hintojen ja ominaisuuksien mukaisesti. Voit suodattaa ja lajitella tuotteet haluamasi ominaisuuden mukaan. Kun olet löytänyt sopivan tuotteen, voit hankkia sen suoraan operaattorin, pankin tai rahoituslaitoksen sivuilta.
Palvelu on asiakkaalle täysin ilmainen. Saamme korvauksen vertailussa mukana olevilta rahoituslaitoksilta ja sähköyhtiöiltä, joten palvelun käyttö ei lisää asiakkaalle koituvia kustannuksia.
Palvelun avulla voit vertailla kulutusluottoja, sähkösopimuksia, luottokortteja, puhelinliittymiä, säästötuotteita sekä pankkipalveluja. Lainavertailussa on mukana yli 20 rahoituslaitosta ja sähkövertailussa noin 10 sähköyhtiötä.
Lainaa voi hakea täysi-ikäinen ja Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot. Riippuen hakijan tiedoista emme kuitenkaan lähetä lainahakemusta aina kaikille lainantarjoajille, sillä monella rahoituslaitoksella kriteerit ovat näitä tiukemmat. Yleisimmät lainanhakuun vaikuttavat tekijät ovat hakijan ikä, työsuhde, maksuhistoria ja kuukausitulot.
Yhteistyökumppanimme eivät myönnä lainaa, jos hakijalla on julkinen maksuhäiriömerkintä.
Kaikki vertailemamme tuotteet, kuten lainat, sähkösopimukset ja luottokortit ovat aina saman hintaisia, kuin jos hankkisit tuotteen suoraan palveluntarjoajalta.
Kun olet täyttänyt vaadittavat tiedot, näet vertailun tulokset keskimäärin yhden minuutin kuluessa. Voit palata katsomaan tuotteita myös myöhemmin erikseen lähetettävän sähköposti- ja tekstiviestilinkin kautta.
Kun lainantarjoaja on hyväksynyt lainahakemuksesi, saat rahat yleensä tilillesi saman tai seuraavan arkipäivän aikana. Huomioithan, että ennen kun lainahakemus on lopullisesti hyväksytty sinun on allekirjoitettava lainasopimus ja mahdollisesti lähetettävä tarvittavat liitteet lainantarjoajalle. Yleisimmin vaadittu liite on todistus tuloista, eli joko palkkakuitti tai eläkepäätös.
Laina korko on lähes aina yksilöllinen ja selviää vasta, kun lainahakemus ja luottopäätös on tehty. Korko saattaa vaihdella huomattavasti myös lainasummasta ja laina-ajasta riippuen. Todellinen vuosikorko, johon on laskettu myös lainan tilinhoito- ja avausmaksut, on vähimmillään 4,9 % ja korkeimmillaan noin 38 %.
Melkein kaikilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on käytössä asiakaskohtainen hinnoittelu, joka on aina yhteydessä asiakkaan antamiin tietoihin. Tehokkaan vertailun edellytyksenä on, että keräämme henkilötietosi, jotta lainantarjoajat voivat arvioida takaisinmaksukykyäsi ja tarjota tarkan hinnan juuri sinulle.
VertaaEnsin.fi:n liiketoiminta perustuu yhteistyökumppaneilta saatavaan komissioon. Emme peri asiakkailta minkäänlaista maksua palvelun käyttämisestä.
Lainavertailustamme löytyy yli 20 luotettavaa pankkia ja rahoituslaitosta. Laajan tarjoajavalikoiman ansiosta voimme auttaa sinua löytämään edullisimman lainavaihtoehdon ja säästämään näin huomattavia summia lainan kokonaiskustannuksissa.

Kolme helppoa ja nopeaa vaihetta

Miksi valita VertaaEnsin.fi?

Ilmainen, kattava ja turvallinen
Helppo ja nopea vertailu
Puolueeton ja riippumaton

Asiakaslupauksemme on auttaa kuluttajia vertailemaan ja valitsemaan parhaat rahoitustuotteet omien tarpeiden mukaisesti täysin ilmaiseksi. Palvelumme on täysin riippumaton ja palvelustamme löydät useita eri rahoitustuotteita ja toimijoita. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua!

VertaaEnsin.fi tiimi

VertaaEnsin.fi tiimi

VertaaEnsin.fi tiimi

Tiimimme koostuu talousalan ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus talouden, taloustuotteiden ja rahoitusalan seuraamisesta ja analysoinnista. Tarkoituksemme on sivustomme kautta jakaa vinkkejä ja helppo pääsy taloudenhallintatyökaluihin, joita olemme itse vuosien varrella käyttäneet oman henkilökohtaisen taloutemme parantamiseksi. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua tekemään parempia talouspäätöksiä!

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

Parhaat vinkit oman talouden hallintaan

Lue viimeisimmät oman talouden uutiset sekä vinkit raha-asioittesi hallintaan ja säästämiseen täältä