Stockmann MasterCard Luottokortti

Stockmann on legendaarinen kaupan alan yritys, joka tarjoaa kanta-asiakkailleen vuosimaksutonta Stockmann MasterCard luottokorttia. Stockmann Mastercard-kortti antaa mahdollisuuden hyötyä Stockmannin kanta-asiakkuudesta tarjoamalla esimerkiksi maksutapaetua.

Stockmannin asiakaspalvelu palvelee numerossa +358 9 1211 arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 11-18.

Tietoa Stockmannista

Stockmann on Helsingin pörssiin listattu kaupan alan yritys, jolla on Suomen lisäksi toimintaa myös Venäjällä ja Baltian maissa. Helsingin keskustassa sijaitseva Stockmannin tavaratalo on Pohjoismaiden suurin tavaratalo. Stockmannin perusti vuonna 1862 Georg Franz Heinrich Stockmann ja yritys toimi alun perin Helsingin Kauppatorin vieressä. Stockmann-konserni sisältää nimikkobrändin lisäksi myös Lindexin ja Hobbyhall-verkkokaupan.
Stockmann tarjoaa kanta-asiakkailleen vuosimaksutonta Stockmann MasterCard luottokorttia, joka antaa mahdollisuuden hyötyä tavaratalon kanta-asiakkuudesta tarjoamalla esimerkiksi maksutapaetua. Nordean tarjoaman Stockmann MasterCard -kortin voi liittää Nordea-tiliin ja siihen voi lisätä Finnair Plus -ominaisuuden. Voit vertailla Stockmann MasterCard korttia muiden tarjoajien luottokortteihin helposti ja nopeasti vertailussamme.

Vertaile luottokortteja ilmaiseksi

Listalla yli 10 pankin kortit

Lisätietoa Stockmann MasterCard -kortista

Stockmann MasterCardin edut

Stockmannin MasterCard antaa tavaratalon asiakkaille mahdollisuuden hyötyä Stockmannin kanta-asiakkuudesta, sillä luottokorttiostoksista Stockmannilla saa aina maksutapaetua. Vuosimaksuttoman kortin avulla voi kerryttää pisteitä myös monessa tavaratalon yhteydessä tai läheisyydessä olevassa liikkeessä, jotka on lueteltu Stockmannin verkkosivuilla. Stockmann MasterCard -kortin myöntää Nordea, ja kortin voi liittää oman Nordea-tilin yhteyteen.

Stockmann MasterCard – ominaisuudet

  • Vuosimaksu: Ei vuosi- tai kuukausimaksua
  • Luottoraja: 1 500–10 000 €
  • Korko: 3 kk Euribor + 12,5 %
  • Tilinhoitomaksu: 4 €/kk, kun kortilla on korollista luottoa
  • Maksutapaetu: 0,5 % Stockmannilla tehdyistä ostoksista
  • Pistekertymä: 1 € = 1 piste Stockmannilla tehdyistä ostoksista

Tilinhoitomaksun lisäksi paperilaskusta veloitetaan 3 € niiltä kuukausilta, kun kortilla on avointa luottoa. Kortin todelliseksi vuosikoroksi saadaan tällöin 24,1 %, kun luottoa on 1 500 euron edestä.

Stockmann MasterCardin suurin etu on vuosimaksuttomuus, jonka ansiosta maksat vain luoton käytöstä, et kortista itsestään. Kortin etuihin lukeutuvat myös rajaton määrä rinnakkaiskortteja sekä mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.

Kuka voi saada Stockmann MasterCard -luottokortin?

Stockmann Mastercard -luottokortin saamisen edellytyksenä ovat Stockmannin kanta-asiakasjäsenyys, 18-vuoden ikä, aiempi moitteeton rahankäyttö ja säännölliset tulot. Stockmannin kanta-asiakasohjelman jäsenhinta on kertaluontoinen 10 euron maksu.

Stockmann Mastercard -luottokorttia voi hakea Nordean konttoreista, Stockmann tavarataloista ja Stockmannin kanta-asiakkaat voivat tehdä hakemuksen verkossa. Lisäksi, opiskelijat voivat saada Stockmann Mastercard -luottokortin ilman työsuhdetta tai säännöllisiä tuloja, jos he ovat suorittaneet vähintään 90 opintopistettä nykyisessä suomalaisessa opiskelupaikassaan.

Älymaksaminen Stockmann-luottokortilla

Stockmann MasterCard -luottokortin voi liittää Apple Pay- ja Google Pay -sovelluksiin, jolloin maksaminen onnistuu kätevästi puhelimella. Tämä onnistuu Nordea Wallet -sovelluksen kautta turvallisesti verkkopankkitunnistautumisen jälkeen. Voit liittää korttiin myös älymaksumahdollisuuden, jolloin pienemmät ostokset voi maksaa vaikkapa älysormuksen avulla.

Lisäksi kortin haltijalle suositellaan MyStockmann-sovelluksen lataamista. Sovelluksessa seuraat helposti uskollisuuspisteiden kertymistä ja pääset käsiksi vaihtuviin asiakasetuihin.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.