St1 Luottokortti

St1 MasterCard on monipuolinen maksutapaluottokortti, jolla saa aina vähintään 0,5 senttiä alennusta jokaisesta St1-asemalla tankatusta bensalitrasta. Voit verrata korttia muiden palveluntarjoajien tuotteisiin kattavassa luottokorttivertailussamme.

St1-asiakaspalveluun saa yhteyden numerossa 0800 131 031. Henkilökunta on paikalla arkisin klo 8-18.

Tietoa St1-yrityksestä

St1 on edelläkävijä puhtaampien polttoaineiden tuottamisessa. Yhtiö valmistaa kotimaisista jätteistä bioetanoli-kierrätyspolttoainetta, joka ei tuota ilmakehään juuri lainkaan uutta hiilidioksidia. Kaikilla St1 -asemilla on myynnissä RE85-polttoainetta, joka on valmistettu bioetanolista. Polttoaine soveltuu flexfuel-automalleihin.
St1 suunnittelee ja toteuttaa myös paikallisiin uusiutuviin energialähteisiin perustuvia lämpöpumppulaitoksia sekä toteuttaa maalämpöratkaisuja kotitalouksille. Perinteisen etukortin lisäksi yritys tarjoaa St1 MasterCard -luottokorttia, jolla saa muiden etujen lisäksi alennusta St1-asemilla tankatessaan.

Vertaile luottokortteja ilmaiseksi

Listalla yli 10 pankin kortit

Lisätietoa St1-kortista

St1 MasterCard

St1 MasterCard on huoltamoketjun oma luottokortti, joka kerryttää maksutapaetua kaikista ostoksista. Kortilla saa mm. maksutapaetua St1 ja Shell -asemilla tehdyistä polttoaine- ja tavaraostoista. Maksutapaetua kertyy myös muista ostoksista. St1 MasterCardin avulla polttoainekuluissa säästäminen on helppoa. Kortti on tarkoitettu etenkin paljon ajaville yksityishenkilöille. Myös kuljetusliikkeille on oma St1-kortti ammattikäyttöön. Kortin myöntää St1 Finance Oy. Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

St1 MasterCard -luottokortti toimii kaikkialla: St1- ja Shell-asemilla sekä yli 30 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailmaa. St1 ja Shell-asemia on Suomessa yli 500. St1-polttoainekortit sekä käteisalennuskortti käyvät myös Shell-huoltoasemilla ja vastaavasti Shell-polttoainekortit käyvät St1-huoltoasemilla.

St1 MasterCard -kortin ominaisuudet:

  • Kuukausimaksu: Ei vuosi- tai kuukausimaksua
  • Korko: 3 kuukauden Euribor + 12 %
  • Tilinhoitomaksu: 3 €/kk, jos kortilla on korollista luottoa
  • Koroton maksuaika: jopa 45 päivää
  • Muut edut: alennus vähintään 0,5 snt/litra ostettaessa polttoainetta St1- ja Shell-asemilta

Kuka voi saada St1 MasterCard -kortin?

Kuten muissakin luottokorteissa, St1-luottokortin minimivaatimuksia ovat vähintään 18 vuoden ikä ja vakituinen osoite Suomessa. Maksuhäiriömerkintöjä hakijalla ei saa olla. Lisäksi luotonantaja tarkastelee hakijan tuloja, joiden on oltava säännölliset ja riittävät haettuun luottorajaan suhteutettuina.

Miten St1 MasterCard -korttia haetaan?

Kortin hakeminen onnistuu helposti verkkohakemuksella tai St1 Way -sovelluksen kautta. Luottokorttihakemuksen tekeminen edellyttää vahvaa sähköistä tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Sovelluksen käyttö on suositeltavaa, sillä sen avulla voit tehdä verkko-ostoksia ja käyttää korttiasi heti hakemuksen hyväksymisen jälkeen – jo ennen kuin fyysinen kortti saapuu postissa.

Kortin muut edut

St1 MasterCard -kortin tärkeimmät edut liittyvät ketjun huoltoasemilla asiointiin. Polttoaineesta kortilla saa aina vähintään 0,5 sentin maksutapaedun litraa kohden, mutta usein etu on tätäkin suurempi. Esimerkiksi kesällä 2021 voimassa oli 2,5 sentin litrakohtainen alennus.

Ajankohtaisia alennuksia ja etuja voi seurata St1 Way -sovelluksessa tai yrityksen nettisivuilla. Polttoaineen lisäksi maksutapaetua voi saada esimerkiksi huoltoasemalla myydyistä välipalatuotteista. Lisäksi kortilla maksavat voivat osallistua ajoittain arvontoihin, joista voi voittaa rahanarvoisia palkintoja.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.