Säästöpankki lainat ja luottokortit

Säästöpankkiryhmään kuuluu 23 itsenäistä säästöpankkia. Säästöpankki tarjoaa Visa-luottokortteja, joilla saa edullisesti joustoa oman talouden hallintaan. Voit vertailla lukuisten pankkien luottokortteja ja lainoja vertailuissamme.

Tavoitat Säästöpankin asiakaspalvelun esimerkiksi puhelimitse ja chatissa arkisin klo 8–20 ja la 10–14.

Perustietoa Säästöpankista

Säästöpankkien tärkeimmät liiketoimintasegmentit ovat pankkitoiminta, varainhoito ja henkivakuutukset. Säästöpankkien oma tuote- ja palveluvalikoima kattaa kaikki keskeiset pankkipalvelut. Palvelutarjontaa täydentävät yhteistyökumppaneiden kanssa tuotettavat kattavat finanssialan palvelut ja tuotteet. Säästöpankilla on myös kiinteistönvälitystoimintaa tarjoava Sp-Koti, mikä on paikallinen kiinteistönvälityspalvelu.

Henkilöasiakkaille pankki tarjoaa vakuudellisia lainoja (asuntolaina, opintolaina, sekä Säästöpankki kotijousto, joka sopii esimerkiksi remonttia tai auton rahoitusta varten) sekä luottokortteja.
Säästöpankki tarjoaa myös palveluja helpottamaan taloudenpitoa. Palvelu on kaikille asiakkaille ilmainen. Se luokittelee automaattisesti menosi ja saat kuukausitasolla graafisen esityksen siitä, mihin rahasi oikeasti kuluvat. Palvelu ennustaa myös tilihistoriasi avulla tulevaisuuden tulosi ja menosi. Tietojen pohjalta saat automaattisesti budjettipohjan, jota on tarvittaessa helppo muokata. Palvelu on käytössä Säästöpankin verkkopankissa.

Niin lainoja kuin luottokortteja kannattaa vertailla eri rahoitusyhtiöiden välillä ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Lainan kilpailutus onnistuu ilmaisessa lainavertailussamme, jossa näet jopa 20 eri pankin vakuudettomat lainat.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Säästöpankista

Säästöpankin historia

Säästöpankkiryhmä koostuu 23 paikallisesta säästöpankista ja ryhmään kuuluvat melkein kaikki suomalaiset säästöpankit. Säästöpankkien historia Suomessa yltää lähes 200 vuoden päähän 1800-luvulle. Konttoreita Säästöpankkiryhmällä on yli 150 ympäri Suomea. Säästöpankeilla ei ole varsinaisesti omistajia tai jäseniä, vaan säästöpankin hallintoa hoitavat ylimpänä toimielimenä isännät, jotka ovat pankin tallettajien ja kantarahasto-osuuksien omistajien edustajia.

Säästöpankit muodostavat yhdessä Suomen neljänneksi suurimman pankkiryhmittymän, jonka liiketoimintamalli perustuu vähäriskiseen vähittäispankkitoimintaan hyvällä vakavaraisuudella. Säästöpankkiryhmän kohderyhminä ovat aktiivi-iässä olevat kotitaloudet sekä pk-yritykset ja näihin luettavat maaseutuyrittäjät. Tuotteiden ja palveluiden myynti perustuu sekä fyysiseen konttorikanavaan että näitä tukeviin sähköisiin kanaviin.

Kuka voi hakea Säästöpankin luottokorttia?

Voit hakea Säästöpankin luottokortteja, mikäli olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Kortin voi saada myös korkeakouluopiskelija, jolla on koossa vähintään 50 opintopistettä.

Säästöpankin luottokorttihakemuksen voit tehdä kätevästi netistä, soittamalla omaan pankkiisi tai käymällä paikan päällä pankkikonttorissa.

Säästöpankki lainan hakuehdot

Säästöpankki tarjoaa luottokorttien lisäksi myös lainaa esimerkiksi asuntoa tai auton hankintaa varten. Jos olet Säästöpankin asiakas, voit pyytää lainatarjousta suoraan verkkopankissa. Muussa tapauksessa voit tehdä lainahakemuksen Säästöpankin verkkosivuilla.

Kun haet Säästöpankilta lainaa, sinun tulee ilmoittaa mahdollisimman tarkasti työ- ja rahatilanteesi. Pankki tarvitsee myös tiedon lainan käyttötarkoituksesta ja mahdollisista takaajista.

Säästöpankki Visa Credit/Debit ja Visa Gold

Säästöpankki tarjoaa asiakkailleen kahta Credit/Debit-yhdistelmäkorttia, joista Gold-tason kortti tarjoaa enemmän etuja korkeampaa kuukausimaksua vastaan. Korttien kuukausimaksut voivat vaihdella jonkin verran Säästöpankin eri konttoreiden välillä, mutta yleisesti perustason Credit/Debit-kortti maksaa 3 €/kk ja Gold-tason kortti 6 €/kk.

Säästöpankin Visa-korttien korko on 3 kk Euribor + 10,5 %:n marginaali. Lisäksi peritään 4 euron kuukausittainen laskutusmaksu niiltä kuukausilta, kun kortilla on avointa korollista luottoa.

Säästöpankin luottokorteilla on 90 päivän ostoturvavakuutus, joka korvaa yli 50 euron ostokset ongelmatapauksissa. Korttien etuihin lukeutuu myös mahdollisuus 1-2 rinnakkaiskorttiin. Rinnakkaiskortin voi hankkia vähintään 16-vuotiaalle perheenjäsenelle.

Aktiivisille matkailijoille Säästöpankin Gold Visa Credit/Debit on luonnollinen valinta, sillä korttiin kuuluu kattava matkavakuutus. Kortinhaltijan lisäksi vakuutettuja ovat alle 20-vuotiaat, mukana matkustavat perheenjäsenet. Kortti avaa myös pääsyn lähes 850 lentokenttä-loungeen ympäri maailman.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.