Risicum lainat

Risicum tunnetaan vakuudettomasta 4 000–10 000 euron Kertalainasta. Tällä hetkellä Risicumin luotonmyöntö on tauolla, mutta voit edelleen vertailla yli 20 muun rahoituslaitoksen lainatarjoukset ilmaiseksi sivuillamme.

Risicumin asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 0200 90900. Asiakaspalvelu on paikalla ma-pe klo 9-17. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@risicum.fi.

Risicum lainantarjoajana

Risicum on osa Aurajoki Nordic Oy -konsernia. Aurajoki Nordic Oy:n tarjoamiin palveluihin lukeutuvat kuluttaja- ja käyttöluotot sekä verkkokaupan rahoitusratkaisut. Risicumin lisäksi konserni myöntää kulutusluottoja Laina.fi-brändin kautta.

Risicumin toiminta on tauolla, eikä yritys myönnä uusia luottoja toistaiseksi.

Risicum Kertalainan korko on asiakkaasta riippumatta 19,40 %. Jos maksukyky on kunnossa, voi lainan löytää merkittävästi edullisemmin sellaisilta luotontarjoajilta, jotka hinnoittelevat lainansa asiakaskohtaisesti. Lainat kannattaakin kilpailuttaa ennen Risicumin lainatarjoukseen tarttumista.

Ilmainen lainavertailu

Kilpailuta lainat alle kahdessa minuutissa

Tietoa Risicumin palveluista

Risicum Kertalaina

Risicumin vakuudeton lainatuote on nimeltään Kertalaina. Kertalainaa voi hakea 4 000 eurosta 10 000 euroon. Laina-aika on 36–84 kuukautta. Toisin kuin suurin osa muista lainantarjoajista, Risicum ei hinnoittele lainojaan asiakaskohtaisesti vaan perii aina saman, kiinteän koron.

Risicum-lainan korko on aina 19,40 %. Koron lisäksi Risicum perii lainasta 11 euron kuukausittaisen tilinhoitopalkkion. Nämä lukemat ovat hyvin lähellä lain sallimia enimmäiskustannuksia, eli 20 prosentin korkoa ja 150 euron vuosittaisia lisäkuluja. Edullisemman lainatarjouksen voi löytää vertailemalla useamman lainantarjoajan tarjouksia palvelussamme.

Aiemmin Risicumin valikoimiin kuului myös Risicum Joustolaina. Nykyään joustolainaa ei enää myönnetä. Muiden tarjoajien joustoluotot ovat kuitenkin edelleen mukana vertailussamme.

Risicum-lainan hakuehdot

Risicumin sivuilla ei ole määritelty ikärajaa lainan hakemiselle. Lain mukaan hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Lainan muut hakuehdot ovat seuraavat:

  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Lainan takaisinmaksuun riittävät tulot
  • Pysyvä asuinpaikka Suomessa viimeisten 2 vuoden ajan

Risicumin lainan hakeminen

Risicumin lainaa voi hakea netissä suoraan Risicumin tai tämän yhteistyökumppanien sivuilla. Lainahakemus kannattaa täyttää VertaaEnsin.fi-palvelussa, jolloin samalla hakemuksella on mahdollista saada lainatarjoukset yli 20 pankilta.

Lainahakemuksen yhteydessä Risicum tarkistaa hakijan luottokelpoisuuden ja ilmoitettujen tulojen paikkansapitävyyden.

Risicum Kertalainan takaisinmaksu

Risicumin laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä. Lainapääoman lisäksi lyhennyksissä on huomioitu korko ja kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Kuluttajalla on lakisääteinen oikeus maksaa laina takaisin sovittua nopeammassa aikataulussa. Risicumin lainan voi siis maksaa ennenaikaisesti takaisin milloin tahansa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.