Risicum lainat

Risicum tunnetaan vakuudettomasta 4 000–10 000 euron Kertalainasta. Tällä hetkellä Risicumin luotonmyöntö on tauolla, mutta voit edelleen vertailla yli 20 muun rahoituslaitoksen lainatarjoukset ilmaiseksi sivuillamme.

Risicumin asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 0200 90900. Asiakaspalvelu on paikalla ma-pe klo 9-17. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@risicum.fi.

Ilmainen lainavertailu

Kilpailuta lainat alle kahdessa minuutissa

Risucum luoton hinta ja kustannukset

Risicum tarjoaa Kertalaina -nimistä vakuudetonta lainaa, johon ei tarvita takaajia. Lainan suuruus on 4 000–10 000 euroa ja laina-ajan pituus on 3–7 vuotta. Risicumin lainan korko ei vaihtele luottoarvion mukaan, vaan on kaikille hakijoille sama.

Risicum -lainan kustannukset ovat seuraavanlaiset:

  • Nimelliskorko 19,40 %
  • Avausmaksu: 0 €
  • Tilinhoitomaksu: 11 €/kk

Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 4 000 €, 19,4 % nimelliskorolla ja 3 vuoden takaisinmaksuajalla (36 kuukausittaista lyhennyserää) todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 28 % ja kuukausieräksi 158 €. Esimerkkilaskelma sisältää avausmaksun 0 € ja tilinhoitomaksun 1 €/kk. Takaisinmaksettava summa on tällöin 5 724 €.

Risicumin lainaehdot

Risicumilta on mahdollista saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Hakija on täysi-ikäinen
  • Lainan takaisinmaksuun on riittävät tulot
  • Hakija on asunut Suomessa vakituisesti viimeiset 2 vuotta

Lainasopimuksen vahvistamiseksi Risicum tarkistaa hakijan luottokelpoisuuden ja ilmoitettujen tulojen paikkansapitävyyden.

Lainan takaisinmaksu Risicumille

Risicumin laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä. Lainapääoman lisäksi lyhennyksissä on huomioitu korko ja kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Kuluttajalla on kuitenkin lakisääteinen oikeus maksaa laina takaisin sovittua nopeammassa aikataulussa. Risicumin lainan voi siis maksaa ennenaikaisesti takaisin milloin tahansa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.