POP Pankki – lainat ja luottokortit

POP Pankin Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, jota myönnetään 20 000 euroon asti. Jos olet saanut POP Pankilta lainatarjouksen, suosittelemme tarkistamaan yli 20 muun rahoituslaitoksen tarjoukset ilmaisesta vertailustamme. Näin näet nopeasti, saisitko lainan edullisemmin toisaalta.

POP Pankin asiakaspalvelu palvelee chatissä arkisin klo 9-18. Paikallisten POP Pankkien asiakaspalvelu on pankkikohtainen ja löydät jokaisen pankin yhteystiedot pankin kotisivuilta.

POP Pankki lainantarjoajana

POP-pankkiryhmä tarjoaa asiakkailleen niin luottokortteja kuin lainatuotteita, kuten asuntolainaa, valtion takaamaa opintolainaa ja POP Jousto -joustoluottoa. Vakuudellisten lainatuotteiden lisäksi POP Pankki myöntää vakuudetonta Pikalainaa kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaille.

POP:in lainat eivät tällä hetkellä ole mukana lainavertailussamme. Voit kuitenkin halutessasi pyytää lainatarjouksen suoraan POP-pankista ja vertailla saamaasi tarjousta maksutta yli 20 pankin tarjouksiin lainavertailussamme. Näin löydät edullisimman lainatarjouksen.

Ilmainen lainavertailu

Kilpailuta lainat minuuteissa

Tietoa POP Pankin palveluista

POP lainahakemus ja lainatarjous

Useat suomalaiset kivijalkapankit tarjoavat lainatuotteita vain oman pankin asiakkaille, mutta POP Pankista voivat saada lainaa myös muiden pankkien asiakkaat. Lainahakemus täytetään pankin sivuilla ja alustavan lainatarjouksen saa heti hakemuksen jättämisen jälkeen.

Hakuprosessin aikana POP Pankki voi pyytää hakijaa lähettämään liitteitä hakemuksen tueksi. Yleisimmin pyydetty liite on todistus tuloista, joka voi tilanteesta riippuen olla esimerkiksi palkkakuitti, eläkepäätös tai yrittäjän kohdalla tilinpäätös. Lisäksi hakijan luottokelpoisuus tarkistetaan Suomen Asiakastiedon rekisterin avulla.

POP Pikalaina

POP Pankin Pikalaina on ilman vakuuksia ja takaajia myönnettävä 2 000–20 000 € suuruinen kulutusluotto. Lainaa voi hakea helposti netissä minkä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla.

POP Pikalainan korko on 3 kk Euribor + 6,9–18,9 % marginaali. Marginaali määräytyy asiakaskohtaisesti. Esimerkiksi hakijan tulotaso ja olemassa olevat lainat vaikuttavat siihen, kuinka korkea korkomarginaali tälle myönnetään. POP perii lainasta myös 4,50–7,90 € suuruisen kuukausittaisen tilinhoitopalkkion.

Saadakseen lainaa POP:ilta hakijan tulee olla vähintään 23-vuotias ja asua pysyvästi Suomessa. Hakijalta vaaditaan säännöllisiä tuloja ja moitteetonta maksuhistoriaa.

Mikäli POP-lainan korko tuntuu liian korkealta, kannattaa lainatarjouksia pyytää myös muilta rahoituslaitoksilta. Vertailumme kautta saat kerralla jopa yli 20 pankin tarjoukset, joita voit vertailla POP Pankin lainatarjoukseen.

POP Joustoluotto

POP Pankin Joustoluotolle ei ole erikseen määritelty enimmäissummaa. Niin lainasumma kuin korko sovitaan tapauskohtaisesti lainaneuvotteluissa. Myös takauksesta tai vakuudesta voidaan sopia: vakuus ei ole välttämätön, mutta sen avulla joustoluoton korkoa voi saada matalammaksi.

POP Asuntolaina

Asuntolainaa voivat muiden lainojen tapaan hakea niin POP:in kuin muiden suomalaisten pankkien asiakkaat. Hakeminen onnistuu netissä ja myös lainaneuvottelut voidaan hoitaa etänä videoyhteyden välityksellä.

Ensiasunnon ostajat voivat hakea POP Pankista korkotuettua ASP-lainaa. Ehtona on, että ASP-tilille on ensin säästetty 10 % asunnon hankintahinnasta.

POP Pankin luottokortit

POP Pankki tarjoaa kahta luotollista korttia: POP Visa Credit/Debit- sekä POP Visa Gold -yhdistelmäkortteja. Gold-tason kortin edut ovat kattavammat, sillä korttiin kuuluu matkavakuutus. Vakuutuksen tarjoaa POP-pankin yhteistyökumppani LähiTapiola.

Opiskelija voi saada POP Visa Credit/Debit -kortin ilman säännöllisiä tuloja, kunhan opintopisteitä on kasassa vähintään 90. Muilta hakijoilta edellytetään säännöllisiä tuloja.

POP Ryhmä

Paikalliset POP Pankit ovat osa POP Pankki -ryhmää. Osuuskuntapohjaisesti toimivien pankkien lisäksi ryhmään kuuluu Bonum Pankki -luottolaitos, joka vastaa yhteisesti ryhmän pankkien luotonmyönnöstä. Jos siis haet esimerkiksi POP Pikalainaa, myöntää lainan virallisesti Bonum Pankki Oyj.

Lisäksi POP-ryhmään kuuluu Suomen Vahinkovakuutus Oy, joka harjoittaa vakuutustoimintaa POP Vakuutus -brändin alla.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.