Oma Säästöpankki – lainat ja luottokortit

Oma Säästöpankki eli OmaSp on vuonna 2014 perustettu säästöpankkiryhmä, joka koostuu paikallisista säästöpankeista ympäri Suomea. OmaSp tarjoaa asiakkailleen perinteisiä pankkipalveluita, kuten muun muassa säästötilejä, varainhoitopalveluita, asuntolainaa sekä luottokortteja ja kulutusluottoa.

OmaSp:n asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 020 764 0600 maanantaista perjantaihin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-14. OmaSp palvelee myös chatissa reaaliaikaisesti.

Oma Säästöpankki – Esittely

Oma Säästöpankki tarjoaa asiakkailleen vakuudellista kulutusluottoa. Luottoa voivat hakea pankin asiakkaat, ja sitä voi nostaa aina tarvittaessa verkkopankin kautta tai paikan päällä konttorista. Joustoluotto sopii pienistä suurempiin hankintoihin, sillä sitä voidaan myöntää 2 000 – 20 000 euroa. Myös takaisinmaksu on joustavaa, voit halutessasi maksaa ylimääräisiä lyhennyksiä tai koko luoton kerralla pois. VertaaEnsin.fi vertailee tällä hetkellä ainoastaan vakuudettomia pankkilainoja.

OmaSp sanoo kilpailuvaltikseen henkilökohtaisen palvelun, ja pyrkii olemaan läsnä asiakkaitansa ja palvelemaan paikallisesti konttoreissa, sekä mobiilissa ja verkossa. OmaSp:n omistajuus jakautuu eri osuuskuntien ja paikallisten säästöpankkisäätiöiden kesken. Pankki tarjoaa asiakkailleen perinteisiä pankkipalveluita, kuten muun muassa säästötilejä, varainhoitopalveluita, asuntolainaa sekä luottokortteja ja vakuudellista kulutusluottoa. Voit vertailla OmaSp:n luottokortteja muiden pankkien kortteihin vertailussamme.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Oma Säästöpankista

Oma Säästöpankki historia

Oma Säästöpankin eli OmaSp:n on perustanut ryhmä paikallisia säästöpankkeja ympäri Suomen. Pankki toimii Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan alueilla, ja palvelee noin 125 000 asiakasta 37 konttorissa ja noin 230 henkilön voimin.

Pankki on muodostunut näillä alueilla aiemmin toimineista pankeista, ja ryhmän tase on on yli 2 miljardia euroa. Toiminta on kestänyt jo yli 140 vuotta, mutta vasta 2014 erilliset säästöpankit yhdistyivät ja perustivat Suomen suurimman säästöpankin yhdessä. Kasvu on jatkuvaa, sillä verkosto laajenee vuosittain usealla toimipisteellä.

Kuka voi hakea lainaa Oma Säästöpankista?

Oma Säästöpankin Joustoluotto voidaan myöntää vähintään 20-vuotiaalle Suomessa asuvalle henkilölle, jolla on säännölliset palkka-tai eläketulot, eikä maksuhäiriömerkintöjä eli raha-asiat on hoidettu moitteettomasti.

OmaSp:n lainaa voivat hakea pankin asiakkaat helposti ja nopeasti netissä verkkopankin kautta, tai konttorissa paikan päällä. Heti lainahakemuksen jälkeen asiakas saa tarjouksen pankilta, jossa määritellään paljonko lainaa asiakkaalle voidaan myöntää. Tarjous ei vielä sido asiakasta mihinkään. Apua lainahakemuksen täyttämiseen saa tarvittaessa Oma Säästöpankin asiakaspalvelusta.

OmaSp Joustolainan hakuehdot

OmaSp tarjoaa asiakkailleen vakuudellista lainaa. Vakuudellista kulutusluottoa, eli joustoluottoa voi hakea 4 500 – 20 000 euroa. Takaisinmaksuaika on sovittavissa joustavasti sekä myös muutettavissa tarvittaessa.

Oma Säästöpankki luottokortti

OmaSp tarjoaa asiakkailleen lainojen lisäksi Visa Credit -luottokorttia sekä Visa Credit/Debit-yhdistelmäkorttia. Luottoraja voi olla maksimissaan 15 000 euroa. Luottokorttiin saa myös rinnakkaiskortin

Visa Credit -kortilla ei ole kuukausi- tai vuosimaksua, kun taas Visa Credit/Debit -kortista peritään 4 € kuukausimaksu. Molempien korttien korko on 9 % + 3 kk Euribor. Tilinhoitomaksua peritään 5 € niiltä kuukausilta, kun kortilla on korollista luottoa. OmaSp:n luottokorteilla ostoksille saa 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.