Oma Säästöpankki – lainat ja luottokortit

Oma Säästöpankki eli OmaSp on vuonna 2014 perustettu säästöpankkiryhmä, joka koostuu paikallisista säästöpankeista ympäri Suomen. OmaSp tarjoaa asiakkailleen perinteisiä pankkipalveluja, kuten säästötilejä, asuntolainaa, luottokortteja ja kulutusluottoa.

OmaSp:n asiakaspalvelun tavoittaa numerosta 020 764 0600 maanantaista perjantaihin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-14. OmaSp palvelee myös chatissa reaaliaikaisesti.

Oma Säästöpankki lainantarjoajana

Oma Säästöpankki tarjoaa asiakkailleen Joustoluotto-nimellä kulkevaa kulutusluottoa. Joustoluotto sopii niin pieniin kuin suurempiinkin hankintoihin, sillä sitä voidaan myöntää 4 500–20 000 euroa. Oma Säästöpankin lainat eivät tällä hetkellä ole mukana lainavertailussamme. Jos haluat kilpailuttaa joustoluotot, kannattaa sinun vertailla saamaasi lainatarjousta yli 20 pankin tarjouksiin lainavertailussamme. Näin löydät edullisimman joustoluoton.

Kulutusluoton lisäksi Oma Sp tarjoaa asiakkailleen muita perinteisiä pankkipalveluita, kuten säästötilejä, varainhoitopalveluita, asuntolainaa sekä luottokortteja. Oma Säästöpankin lainat eivät ole mukana vertailussamme, mutta voit halutessasi kilpailuttaa yli 20 muun pankin vakuudettomat lainatarjoukset sivuillamme maksutta. Siirry lainavertailuun tästä.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tietoa Oma Säästöpankin palveluista

OmaSp Joustoluotto

Oma Säästöpankin kulutusluottotarjonta perustuu pitkälti henkilökohtaisiin neuvotteluihin pankin ja hakijan välillä, eikä lainojen hakuehdoista ja korkotasosta siksi kerrota juuri mitään konkreettista. Tämä koskee myös OmaSp:n Joustoluottoa, josta kerrotaan ainoastaan lainasumma. Joustoluottoa on saatavilla 4 500 eurosta 20 000 euroon asti. Kaikki muut yksityiskohdat sovitaan pankin kanssa tapauskohtaisesti.

Oma Säästöpankki lainahakemus

Alustavan lainahakemuksen voi täyttää OmaSp:n nettisivuilla. Hakijalta ei edellytetä asiakkuutta Oma Säästöpankissa.

Pankki kertoo käsittelevänsä lainahakemukset nopeasti, ja Oma Säästöpankin alustavan lainatarjouksen voi saada jo samana päivänä. Hakuprosessi jatkuu alustavan tarjouksen jälkeen lainaneuvotteluilla, joissa käydään läpi lainan vakuudet ja sovitaan lopullisesta korkoprosentista.

Oma Säästöpankki lainalaskuri

OmaSp:n sivuilta löytyy useampi lainalaskuri eri käyttötarkoituksiin suunnattuja lainoja varten. Asuntolainalaskurilla voi arvioida omaan taloustilanteeseen sopivaa asuntolainan määrää ja kuukausierää. Kulutusluottolaskuri on puolestaan tarkoitettu esimerkiksi sopivan autolainan tai remonttilainan arvioimiseen.

Löydät Oma Säästöpankin lainalaskuria yksityiskohtaisemman lainalaskurin täältä.

Oma Säästöpankin luottokortit

OmaSp tarjoaa asiakkailleen lainojen lisäksi Visa Credit -luottokorttia sekä Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttia. Luottokorttiin voi liittää rinnakkaiskortin.

OmaSp konttorit

OmaSp kertoo kilpailuvaltikseen henkilökohtaisen palvelun. Pankki pyrkii olemaan läsnä ja palvelemaan asiakkaitaan niin paikallisesti konttoreissa kuin mobiilissa ja verkossa. Oma Säästöpankilla on konttori noin 30 paikkakunnalla.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.