K-Plussa maksuaikakortti

K-Plussa on Keskon kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa K-Plussa-pisteitä ruokaostosten lisäksi esimerkiksi rauta-, sisustus-, vakuutusmaksuista. Kanta-asiakasohjelman ohella K-Plussa tarjoaa K-Plussa Maksuaikakorttia, joka yhdistää luottokortin edut K-Plussa-ohjelmaan. Lisäksi usean suomalaispankin luottokortteihin on mahdollista lisätä K-Plussa-ominaisuus.

K-Plussan asiakaspalvelu on paikalla maanantaista perjantaihin klo 9-16 välisenä aikana. Saat asiakaspalvelun kiinni numerosta 010 19 8604.

Tietoa K-Plussasta

K-Plussa on laaja kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa K-Plussa -pisteitä K-Ryhmän kaupoista ja nettikaupoista sekä K-Plussan yhteistyökumppanien liikkeistä. K-Plussa-kortti löytyy melkein 4 miljoonalta suomalaiselta ja noin 2,2 miljoonasta kotitaloudesta.
K-Plussa-pisteitä on mahdollista kerryttää laajasti aina ruokaostoksista sisustustarvikkeisiin ja vakuutuksiin. Pisteet on mahdollista lunastaa pisteseteleinä tai rahana pankkitilille. K-Plussa ominaisuuden voi lisätä useihin luottokortteihin. Lisäksi markkinoilta löytyy K-Plussan oma K-Plussa MasterCard. Voit vertailla korttia muiden tarjoajien luottokortteihin täällä.

Vertaile luottokortteja ilmaiseksi

Listalla yli 10 pankin kortit

Lisätietoa K-Plussa-korteista

K-Plussa Maksuaika

Ennen nimellä K-Plussa Mastercard tunnettu maksuaikakortti on nykyään yksinkertaisesti K-Plussa Maksuaika. Kyseessä on kätevä etu-, maksu- ja luottokortin yhdistelmä, jolla voi kerätä plussapisteitä maksutapahtumien yhteydessä.

Erityisen palkitsevaa K-Plussa Maksuaikakortilla maksaminen on vuoden 2021 loppuun saakka, sillä tänä aikana kortilla tehdyt ostokset kerryttävät plussapisteitä kaksinkertaisen määrän tavalliseen verrattuna.

K-Plussa Maksuaika -kortin tiedot:

  • Kuukausimaksu: Ei vuosi- tai kuukausimaksua
  • Luottoraja: jopa 10 000 €
  • Korko: 3 kuukauden Euribor + 10,95 %
  • Tilinhoitomaksu: 5 €/kk, jos kortilla on korollista luottoa
  • Koroton maksuaika: keskimäärin 35 vuorokautta
  • Ostoturvavakuutus: 90 tai 180 päivää

Pankin kortti K-Plussa ominaisuudella

Varsinaisen K-Plussa Maksuaikakortin lisäksi useasta suomalaisesta pankista voi hankkia luottokortin, johon on liitetty K-Plussa-ominaisuus. Tällöin et tarvitse erillistä Plussa-korttia, vaan voit kerätä etupisteitä samalla kortilla, jolla hoidat itse maksutapahtuman.

Plussa-ominaisuutta tarjoavat tällä hetkellä Säästöpankki, Osuuspankki, Nordea ja Danske Bank. Ominaisuus on saatavilla sekä luotto-, maksu- että yhdistelmäkortteihin.

Kuka voi hakea K-Plussa Maksuaikakorttia?

Voit hakea K-Plussa Maksuaikakorttia, jos olet vähintään 20-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on suomalainen henkilötunnus. Kortin myöntämiseen ja saatavilla olevaan luottorajaan vaikuttavat myös hakijan säännölliset tulot.

Voit hakea korttia plussamaksuaika.fi-sivustolla. Lisäksi pankkien luottokortteja Plussa-ominaisuudella voi hakea valitsemansa pankin verkkopalvelussa. Useimmiten hakeminen onnistuu helposti verkkohakemuksella ilman yhteydenottoa asiakaspalveluun.

Millainen on kortin ostoturva?

K-Plussa luottokorttiin kuuluu kattava kaikkialla maailmassa voimassaoleva ostoturva. Ostoturva kattaa vähintään 40 euroa maksavat tuotteet, jotka on ostettu K-Plussa Maksuaikakortilla. Ostoturvan omavastuu on 40 euroa. Ostoturva on voimassa 90 päivää, mutta se on voimassa tuplasti pidempään (180 päivää), mikäli ostos on tehty K-Plussa-verkostoon kuuluvassa kaupassa. Ostoturvan voimassaolo edellyttää, että ostos on maksettu K-Plussa Maksuaikakortilla.

Miten K-Plussa-pisteet kertyvät?

K-Plussa pisteet kertyvät periaatteella 1 € = 1 K-Plussa-piste. Voit myös saada palkintopisteitä kuukausiostojesi perusteella K-extrasta, K-marketista ja K-supermarketista. Myös K-citymarketista tehdyistä ruokaostoksista saa palkintopisteistä, samoin kuin joiltakin K-Plussa-yhteistyökumppaneita. Peruspisteet ja palkintopisteet näkyvät pistetiedotteella. Hankkimalla kaikille perheenjäsenille rinnakkaiskortit voit varmistaa, että kaikki perheenjäsenten tekemät K-Plussa-ostokset kasvattavat pistesaldoa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.