Kilpailuta Ilmatar sähkösopimus ja löydä edullisin vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme sinulle halvimmat tarjoukset. Voit halutessasi vertailla vain vihreät sähkösopimukset.

 • Saatavilla yli 40 tarjousta
 • Ilmainen ja nopea palvelu
 • Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Tarkista tai syötä osoite ja valitse postinumero valikosta
  Syötä tai tarkista antamasi tieto. Esim. 2 A 13 (katunumero rappu asuntonumero). Tämän täytyy alkaa numerolla.

  Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus

  Sähkövertailu on aina ilmainen

  Ilmatar yrityksenä

  Ilmatar on tuulisähköön erikoistunut suomalainen sähköyhtiö, joka korostaa toiminnassaan vastuullisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Yritys myy 100 % suomalaista tuulisähköä, joka on täysin päästötöntä.

  Tuulisähkön positiivisia ympäristövaikutuksia korostetaan voimakkaasti Ilmattaren sivuilla. Ilmatar tarjoaakin esimerkiksi Carbon Donut -nimistä sovellusta, jonka avulla voi seurata omaa hiilijalanjäljen suuruutta ja jossa kannustetaan ympäristöystävällisiin tekoihin.
  Ilmattaren sähkösopimuksia voi verrata muiden Suomessa toimivien sähköyhtiöiden sopimuksiin ilmaisessa vertailussamme. Kun kilpailutat sähkösi sivujemme kautta, saat noin 40 sähkötarjousta usealta eri yritykseltä. Voit suodattaa vaihtoehtoja esimerkiksi sopimustyypin ja sähkön tuotantotavan perusteella.

  Ilmattaren lisäksi monet muutkin suomalaiset sähköyhtiöt tarjoavat ympäristöystävällisiä sopimusvaihtoehtoja. Halutessasi voit vertailla vain uusiutuvia energianlähteitä hyödyntävät vihreät sähkösopimukset.

  Ilmatar sähkö

  Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan
  Ilmatar erottautuu kilpailijoistaan tarjoamalla vain suomalaista tuulisähköä, joka on ympäristövaikutuksiltaan yksi ekologisimmista sähkön tuotantotavoista. Samalla yritys korostaa tuulisähkön kohtuullista hintaa, joka ei monen ennakkokäsityksistä huolimatta ole huomattavasti sekasähköä kalliimpi.

  Ilmattaren tuulisähköä voi tilata tällä hetkellä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella tai spot-hinnoiteltuna pörssisähkönä. Löydät kaikki nämä vaihtoehdot ja noin 40 muuta sähkösopimusta, kun kilpailutat sähkön VertaaEnsin.fi-sivustolla.

  Tietoa Ilmattaren sähkösopimuksista

  Miten Ilmatar tuottaa sähköä?

  Kaikki Ilmattaren myymä sähköenergia on Suomessa tuotettua tuulivoimaa. Yrityksellä on Suomessa useampi tuulipuisto ja se on sitoutunut lisäämään tuulivoimaloiden määrää sitä mukaan, kun tarvetta niille ilmenee.

  Tuulivoima on lähes päästötöntä ekosähköä, jonka ympäristövaikutukset ovat pienet etenkin fossiilisiin energialähteisiin verrattuna. Päästöjä syntyy käytännössä ainoastaan voimalan rakentamisesta, huollosta ja purkamisesta, jolloin itse sähkön tuottaminen on täysin päästötöntä.

  Ilmattaren sähkön hinta

  Ilmattaren sähkösopimusten hinta koostuu kWh-kohtaisesta sähköenergian hinnasta ja kuukausittaisesta perusmaksusta. Ajankohtaisen sähkön hinnan ja parhaat tarjoukset johtavilta sähköyhtiöltä saat helpoiten selville kilpailuttamalla sähkösi palvelumme kautta.

  Miten Ilmattaren sähkösopimus irtisanotaan?

  Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi irtisanoa 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Jos olet esimerkiksi muuttamassa uuteen asuntoon, voit perua Ilmattarelta hankkimasi sähkösopimuksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun kaksi viikkoa ennen muuttopäivää. Vaihtoehtoisesti voit myös siirtää sopimuksen muuton yhteydessä uuteen osoitteeseen.

  Määräaikaista sähkösopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden, ellei kyseessä ole muutto tai vastaava erikoistilanne. Muuton yhteydessä sähkösopimus kannattaa aina kilpailuttaa siltä varalta, että sähkön olisikin mahdollista saada halvemmalla toiselta sähköyhtiöltä.

  Ilmatar pörssisähkö

  Ilmattaren pörssisähkösopimus on nimeltään Ilmatar Tuuli Spot tunti. Pörssisähkön hinnoittelu perustuu pohjoismaisen sähköpörssin määrittämään markkinahintaan, johon lisätään sähköyhtiön välityspalkkio ja kuukausittainen perushinta.

  Tuntihintaan perustuva pörssisähkösopimus mahdollistaa sähkölaskussa säästämisen erityisesti silloin, jos sähkön kulutusta pystyy keskittämään vuorokauden edullisimmille tunneille (yleensä yöhön).

  Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

  Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.