Handelsbanken – lainat ja luottokortit

Handelsbanken on kansainvälinen pankki, jolla on toimintaa yli 20 maassa. Suomessa Handelsbanken on toiminut vuodesta 1985 asti ja tällä hetkellä pankki palvelee asiakkaita yli 40 konttorissa ympäri Suomen.

Handelsbankenin asiakaspalvelu on paikalla arkipäivisin kello 8-18.30 sekä lauantaisin klo 10-16. Pankkiin voi ottaa yhteyttä puhelimitse numerossa 010 444 2442.

Handelsbanken – Esittely

Handelsbankenin tarina alkoi vuonna 1871 Tukholmassa, jossa joukko aikansa merkittäviä ruotsalaisia liikemiehiä perusti pankin nimeltä Stocholms Handelsbank. Tänä päivänä Handelsbanken toimii yli 20 maassa, mikä tekee siitä pohjoismaiden kansainvälisimmän pankin. Suomessa Handelsbanken on toiminut vuodesta 1985 asti.

Handelsbankenilla on kattava tarjonta eri rahoitustuotteita, kuten asuntolainoja, autolainoja ja luottokortteja. Pankin valikoimista löytyy luottokortteja aina tavallisista peruskorteista Premium-luottokortteihin, jotka mahdollistavat esimerkiksi 24/7 Platinum -palvelun ja pääsyn yli 700 lentokenttäloungeen.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Handelsbankenista

Handelsbanken TosiKätevä -laina

Handelsbankenilla on kattava tarjonta erilaisia lainavaihtoehtoja, joita he tarjoavat asiakkailleen. Handelsbankenin lainatarjonnasta löytyy TosiVakaa asuntolaina, ASP-laina, Lainaturva, Rakennuslaina, opintolaina sekä TosiKätevä -joustoluotto.

Vakuudettoman TosiKätevä joustoluoton luottoraja voi olla 2 000 – 20 000 euroa, kuitenkin siten, että se on enintään kolme kertaa hakijan bruttokuukausitulojen verran. TosiKätevä -joustoluotto on jatkuvasti voimassa oleva luotto, jota voi nostaa omien tarpeiden mukaan joko erissä tai kerralla.

Lainan hakeminen ja myöntäminen

Handelsbanken TosiKätevä -luottoa voivat hakea täysi-ikäiset henkilöt, jotka ovat olleet pankin asiakkaina vähintään 6 kuukautta ja joiden tilille tulee säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Lainanhakijan luottotiedot tarkistetaan asianmukaisesta rekisteristä ja luottotiedoissa ei saa olla merkintää maksuhäiriöstä. Tosikätevä -lainaa voi hakea kätevästi netissä verkkopankissa tai konttorissa vierailemalla.

Handelsbanken tekee luottopäätöksen parin päivän kuluessa lainan hakemisesta. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen rahat maksetaan asiakkaan tilille.

Lainan takaisinmaksu

Handelsbankenin TosiKätevä-laina maksetaan takaisin tasasuurissa erissä. Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukaan oikeus maksaa luotto kokonaan pois ennen lainan erääntymistä tai lyhentää lainaa sovittua isommalla summalla. Jos luoton tai sen osa maksetaan ennenaikaisesti, on jäljellä olevasta lainasaatavasta vähennettävä se osa kustannuksista, joka kohdistuu käyttämättä jäävään luottoaikaan. Luotonantaja voi vaatia korvausta ennenaikaisesta maksamisesta, jos laina maksetaan takaisin ennenaikaisesti jaksolla, jonka ajalle on sovittu kiinteä lainakorko.

Lainan peruuttamisoikeus ja irtisanominen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä luottosopimus 14 vuorokauden kuluttua luottosopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jolloin asiakas on saanut kuluttajasuojalain edellyttämät tiedot sisältävän kappaleen luottosopimuksesta sähköisesti tai kirjallisesti. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti ja siinä tulee olla vähintään: asiakkaan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta, luoton määrä, paikka, päiväys sekä omakätinen allekirjoitus. Asiakas voi milloin tahansa irtisanoa luottosopimuksen heti päättyväksi, mikäli sopimuksessa ei ole määrätty irtisanomisaikaa. Irtisanomisaika voi kuitenkin olla enintään kuukausi.

Handelsbanken Credit/Debit -kortti

Handelsbankenin Credit/Debit -luottokortti on peruskortti, joka tuo joustoa arjen elämiseen. Korttiin sisältyy lähimaksuominaisuus, ja koska kortti on on Credit/Debit -yhdistelmäkortti, se sisältää sekä luotto- että pankkipuolen. Yhdistelmäominaisuuden lisäksi kortti tarjoaa keskimäärin 40 päivän korottoman maksuajan, sekä kortti tarjoaa mahdollisuuden lähimaksamiseen. Debit-puolelta voi nostaa käteistä automaateista ilmaiseksi 5 nostokerran verran per kuukausi. Ylimenevistä käteisnostoista veloitetaan 50 senttiä. Luottopuolelta tehdyistä tilisiirroista ja käteisnostoista (automaatti tai kaupan kassa) veloitetaan 2,90 euroa + 2,9 %.

Handelsbankenin Credit/Debit -kortin vuosimaksu on 70 euroa ja kortin korko muodostuu 3 kuukauden euriborista, johon lisätään 10 % marginaali. Kortista tulee maksaa 4 € tilinhoitomaksu/lasku, jos laskulla on korollista luottoa. Voit vertailla Handelsbankenin luottokorttia muihin kortteihin ilmaisessa luottokorttivertailussa.

Handelsbanken Platinum -kortti

Tavallisen Credit/Debit-kortin lisäksi Handelsbankenin valikoimista löytyy premium-tason Platinum-kortti, joka tarjoaa monta lisäetua. Platinum-tason palvelupaketti maksaa 320 euroa, joten kaikkinensa kortille tulee hintaa 390 euroa vuodessa (kortin hinta 70 € + palvelu 320 €).

Platinum-kortinhaltijat saavat käyttöönsä maksuttoman Platinum 24h -palvelun, joka on auki vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Platinum-palvelun tarkoituksena on auttaa arjen elämisessä sekä matkan päällä: palvelun avulla voi ulkoistaa esimerkiksi lentojen varaamisen tai konserttilippujen ostamisen. Platinum-palvelu auttaa myös arkisissa asioissa, kuten ravintolapöydän tai kampaaja-ajan varaamisessa tai ystävänpäiväkukkien lähettämisessä.

Handelsbankenin Platinum -luottokortti tarjoaa premium-tason palvelun lisäksi haltijalleen Priority Passin, joka avaa ovet yli 950 lentokentän loungetiloihin. Loungeen pääsee maksutta riippumatta lentoyhtiöstä tai lentolipun luokasta, mutta mukana vietävästä vieraista peritään hinnaston mukainen maksu.

Näiden etujen lisäksi Platinum-kortinhaltija saa itselleen ja perheelleen kattavan Matkaturva-vakuutuksen, kun ulkomaanmatkasta vähintään puolet on maksettu Platinum-luottokortilla. Kortin tarjoama matkavakuutus on matkustajavakuutuksen osalta omavastuuton. Matkatavaroiden kohdalla omavastuu on 50 €, vastuuturvassa (henkilö- ja esinevahinko) omavastuu on 150 € ja oikeusturvassa 15 % kuluista, kuitenkin vähintään 170 €.

Matkavakuutuksen lisäksi korttiin kuuluu kaikkialla maailmassa voimassa oleva Hole in One -vakuutus sekä 180 päivän ostoturvavakuutus, joka korvaa vakuutetun esineen varkauden tai vahingoittumisen tapauksessa (edellyttäen, että kauppahinta on vähintään 50 € ja siitä vähintään 50 % on maksettu kortilla).

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.