Handelsbanken – lainat ja luottokortit

Handelsbanken ilmoitti lokakuussa 2021 luopuvansa liiketoiminnoistaan Suomessa. Nykyisten asiakkaiden palvelut pysyvät ennallaan toistaiseksi, mutta esimerkiksi uusia kulutusluottoja ei myönnetä. Jos tarvitset lainaa, vertaile eri vaihtoehdot sivuillamme maksutta.

Handelsbankenin asiakaspalvelu on paikalla arkipäivisin kello 8-18.30 sekä lauantaisin klo 10-16. Pankkiin voi ottaa yhteyttä puhelimitse numerossa 010 444 2442.

Handelsbanken lainantarjoajana

Handelsbanken ei tällä hetkellä mainosta sivuillaan lainkaan kulutusluottoja tai joustoluottoja. Ainoa tarjottu lainatuote on asuntolaina, joko ASP-tuella tai ilman. Korttipuolelta löytyvät Handelsbanken Credit- ja Handelsbanken Platinum -kortit.

Koska Handelsbanken on lopettamassa toimintaansa Suomessa, kannattaa lainaa hakea muista pankeista. Ilmaisen lainavertailumme avulla voit saada yhdellä kertaa jopa yli 20 lainatarjousta, joiden joukosta valitset helposti sopivimman kulutusluoton.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tietoa Handelsbankenin palveluista

Handelsbanken joustoluotto ja kulutusluotto

Handelsbanken tarjosi aikoinaan TosiKätevä-nimellä kulkevaa joustoluottoa. Tällä hetkellä pankin valikoimiin ei kuitenkaan kuulu lainkaan vakuudettomia lainatuotteita.

Jos tarvitset kulutusluottoa 500-–60 000 € hankintoihin, täytä lainahakemus sivuillamme:

Handelsbanken lainalaskuri

Handelsbankenin sivuilta löytyy sopivan asuntolainan laskemiseen tarkoitettu lainalaskuri. Laskurin avulla voit tarkastella, kuinka suuri kuukausierä erikokoisilla asuntolainoilla olisi. Laskurista voi myös siirtyä suoraan Handelsbankenin asuntolainahakemukseen.

Handelsbanken luottokortit

Handelsbankenin korttivalikoima on simppeli: saatavilla on yksi Debit-kortti, yksi Credit/Debit-yhdistelmäkortti ja kaksi luottokorttia. Parhaat edut tarjoaa Handelsbanken Platinum -luottokortti, johon sisältyy kattava vakuutuspaketti ja pääsy lentokenttä-longeihin.

Handelsbankenin toiminta Suomessa lakkaa lähiaikoina, joten uutta luottokorttia tuskin kannattaa pankista hankkia. Luottokorttivertailussamme voit tutustua muihin markkinoilta löytyviin vaihtoehtoihin.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.