Eurocard Gold Luottokortti

Eurocard on osa SEB Kort -nimistä yritystä, joka perustettiin vuonna 1965 kilpailemaan amerikkalaista American Expressiä vastaan. Eurocardia tarjoava SEB on yksi Pohjoismaiden johtavista luottokortteja tarjoavista yrityksistä ja sillä toimintaa niin yksityis- kuin yrityspuolellakin aina Ruotsista Baltiaan – ja tietenkin myös Suomessa.

Eurocardin asiakaspalvelu palvelee numerossa 09 6939 9301 arkisin klo 9-17 välisenä aikana. Lisäksi löydät yrityksen sivuilta kattavan määrän usein kysyttyjä kysymyksiä.

Tietoa Eurocardista

Suomessa Eurocard ei ole luottokorttien tunnetuimmasta päästä, vaan sitä pidetään ennemminkin yrityskorttina – siitä huolimatta, että Eurocard Gold on tosiasiassa suunnattu juuri yksityishenkilöille. Tämä kertoo paljon siitä, miten luottokorttien kilpailuttaminen jää usein puolitiehen, kun oman pankin tarjoamaa korttia haetaan asiaa sen enempää punnitsematta.
Eurocardin yksityiskorttia voi hakea kuka tahansa yli 24-vuotias suomalainen, jolla on vähintään 32 000 euron vuositulot. Raha-asiat tulee olla hoidettu huolella, sillä maksuhäiriömerkintöjä hakijalla ei saa olla. Lisäksi saatavilla on Eurocard Corporate Gold -kortti yritysasiakkaita varten. Kortit myöntää SEB Kort Bank AB.

Vertaile luottokortteja ilmaiseksi

Listalla yli 10 pankin kortit

Lisätietoa Eurocard Gold -kortista

Eurocardin edut

Eurocard Gold tarjoaa asiakkailleen useita etuja, joista osa on yhteisiä kaikille luottokorteille. Esimerkiksi luotto-ominaisuus yllättävien menojen varalta löytyy myös kilpailevista korteista. Perusominaisuuksien lisäksi Eurocard tarjoaa kuitenkin lukuisia ekstraetuja, kuten matkavakuutuksen ja pääsyn loungeihin.

Eurocard Gold – ominaisuudet

  • Luottoraja: 1 000–10 000 €
  • Vuosimaksu: 50 €
  • Korko: 3 kk Euribor + 7 %

Eurocardin matkavakuutus

Monien mielestä matkavakuutus on yksi parhaista asioista, joita luottokortit voivat tarjota. Myös Eurocard tarjoaa vakuutuksia käyttäjälleen. Matkavakuutus korvaa esimerkiksi lennon, junan tai matkatavaroiden myöhästymiset sekä vamman tai matkalla alkaneen sairauden hoitokulut ulkomailla.

Saadaksesi Eurocardin matkavakuutuksen tulee korvaukseen oikeuttava matkalippu tai auton vuokrauskulut olla maksettuina kokonaisuudessaan kortilla.

Eurocardilla voit lisäksi nauttia lounge-tiloista eri puolilla Eurooppaa. Loungeen pääset kortilla maksaessasi esimerkiksi usealla saksalaisella ja englantilaisella lentokentällä, Amsterdamissa, Helsingissä, sekä Brysselissä. Sinun täytyy kuitenkin maksaa monista loungeista, eli kyseessä ei ole ilmainen lounge-etu.

Jos ostat tuotteen tai palvelun luottokorttisi luotto-ominaisuudella ja huomaat, että ostoksesi on virheellinen, saat asiassa apua luottokorttiyhtiöltäsi. Tällaista osto- ja tuoteturvaa tarjoavat monet muutkin luottokortit – samoin kuin suojaa esimerkiksi konkurssitilanteissa.

Eurocard mobiilisovellus

Voit ladata Eurocard-mobiilisovelluksen esimerkiksi kännykkääsi. Sovelluksen avulla pääset näkemään ajantasaisesti korttisi saldon ja tarkastamaan laskusi. Voit myös liittää Eurocard-luottokorttisi moniin eri mobiilimaksamiseen kehitettyihin sovelluksiin kuten esimerkiksi Apple Pay:hin.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.