Collector lainat - Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Collector tarjoaa joustolainaa, jota voi hakea 2 000 ja 25 000 euron välillä. Laina ei vaadi vakuuksia eikä takaajia. Laina-aika vaihtelee vuodesta jopa 15 vuoteen asti. Lainan korko riippuu lainanhakijan luottoluokituksesta ja vaihtelee 9,90-19,90% välillä.

Colletorin asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa. Saat Collectoriin yhteyden helposti puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta. VertaaEnsin asiakaspalvelu auttaa sinua lainojen kilpailutukseen liittyvissä asioissa.

Perustietoa Collectorista

Collector on Ruotsissa perustettu pankki, joka tarjoaa tarjoaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja henkilö- ja yritysasiakkaille. Collector avasi Suomen konttorinsa vuonna 2008. Suomen ja Ruotsin lisäksi Collector on levinnyt myös Norjaan ja Saksaan. Collector tarjoaa rahoituspalveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille. .

Collector tarjoaa rahoituspalveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja se työllistää tällä hetkellä noin 290 henkilöä. Collectorin toiminta-ajatuksena on olla asiakaslähtöinen ja räätälöidä toimintaansa varsinkin kasvuhakuisille yrityksille. Collector tarjoaa Suomessa asiakkailleen vakuudetonta joustolainaa, joka vaihtelee 2 000 ja 25 000 euron välillä.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Collectorista

Collector historia

Collector perustettiin vuonna 1999 Lena Aplerin ja Johan Möllerin toimesta ja vuonna 2001 se avasi konttorin Tukholmassa ja siirtyi Ruotsin Finanssivalvonnan alaisuuteen. 2003 Collector aloitti factoring-toiminnan ja Privatlån-toiminta aloitettiin vuotta myöhemmin, manuaalisella käsittelyllä ja fyysisillä hakemuksilla, luottokomiten kautta. 2004 yritys osti myös Svefon ja alkoi sen myötä tarjoamaan myös luotonhallintaa ja juridisia palveluita. 2005 Ruotsin Finanssivalvonta myönsi Collectorille rahoitusyhtiö-statuksen, ja yksityissäästämis palvelut tulivat mukaan tarjontaan. Alamme tarjoamaan yksityissäästämistä. Collector avasi Suomen konttorinsa vuonna 2008.

Vuonna 2012 mobiilimaksamisesta tuli mahdollista Collectorilla, ja vuonna 2013 Collectorin hallitus päätti hakea myös pankkitoimilupaa, joka myönnettiin vuonna 2015. Vuonna 2014 Colelctor julkaisi enismmäisen mobiilisovelluksensa, Colelctor betakollin. Collector Credit AB vaihtoi nimensä Collector Bank AB:ksi pankkitoimiluvan saatuaan.Collector muodostuu emoyhtiöstä ja kahdesta kokonaan omistetusta tytäryhtiöstä. Emoyhtiön juridinen nimi on Collector AB (publ). Tytäryhtiöiden juridiset nimet ovat Collector Finance & Law AB ja Collector Bank AB.

Kuka voi hakea Collectorilta lainaa?

Voit hakea Collectorin lainaa, mikäli olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on vähintään 15 000 euron vuositulot. Tämän lisäksi sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Voit hakea Collectorin lainaa verkkohakemuksella.

Collector tarjoaa joustolainaa, jota voi hakea 2 000 ja 25 000 euron välillä. Laina ei vaadi vakuuksia eikä takaajia. Laina-aika vaihtelee vuodesta jopa 15 vuoteen asti. Lainan korko riippuu lainanhakijan luottoluokituksesta ja vaihtelee 9,90-19,90% välillä.

Collector Joustolainan hakuehdot

Lainan hakijan tulee olla vähintään 20 vuotias ja vuositulojen vähintään 15 000€. Hakijan tulee olla lisäksi asunut Suomessa vähintään 24 kuukautta, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Lainanottajalla täytyy myös olla vakituinen osoite Suomessa sekä vakituinen työpaikka tai eläke. Lainaa ei myönnetä opiskelijoille eikä työttömille, ellei kyseisellä lainan hakijalla ole vakituisia tuloja (palkkatulo tai eläke). Mikäli maksu on yli 14 päivää myöhässä, lähetetään lainanottajalle maksumuistutus, josta veloitetaan 3 euroa seuraavassa laskussa. Collector Bank AB pidättää oikeuden korottaa muistutusmaksun suuruutta sopimuskauden aikana, mikäli lainsäädännön muutokset sen mahdollistavat. Collector-laina on annuiteettiluotto, jonka jokainen maksuerä on yhtä suuri sisältäen luoton lyhennyksen, kulut ja koron.

Lainan hakeminen ja maksaminen

Lainaa voi hakea kätevästi netissä hakemuksella. Hakemuksen voi allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksilla. Hakemuksen tulee liittää pakollisina liitteinä kopio uusimmasta palkkalaskelmasta/eläkepäätöksestä ja verotuspäätöksen erittelyosasta sekä kuvallisesta suomalaisesta henkilöllisyystodistuksesta (passi, henkilökortti tai ajokortti). Mikäli laina myönnetään, maksu suoritetaan palkkalaskelmassa/eläkepäätöksessä näkyvälle tilille Nordea-pankin kautta.

Koko jäljellä olevan lainan voi maksaa pois milloin tahansa. Collector Bank AB ei peri ylimääräisiä maksuja ennenaikaisen takaisinmaksun takia. Lainan mahdollisen ennenaikaisen takaisin maksamisen yhteydessä lainanottajan on otettava yhteyttä Collector Bank AB:hen. Lainanottajan tulee suorittaa lainan lyhennykset ohjeiden mukaisesti joka kuukauden viimeiseen päivään mennessä. Suoritukset kohdistetaan ensisijaisesti korolle ja kuluille.

Collector lainan peruuttaminen

Lainanottajana sinulla on oikeus perua laina. Voit käyttää tätä oikeutta ilmoittamalla meille 14 päivän kuluessa päivämäärästä jolloin olet allekirjoittanut velkakirjan tai päivämäärästä kun olet vastaanottanut lainaehdot ja muut tarvittavat tiedot. Sinun ei tarvitse kertoa syytä peruutukselle.

Collector palvelut yrityksille

Collectorin yrityksille tarjottaviin rahoituspalveluihin kuuluu saatavarahoitus, yrityslainat ja verkkokauppojen ja myymälöiden maksutaparatkaisut kuten Collector osamaksupalvelu, mobiilimaksupalvelu ja Collector-tili. Yritysrahoituspalveluita ovat esimerkiksi laskujen osto, lisärahoituspalvelut (ostolaskurahoitus, yrityslainat) ja laskurahoitus. Yrityslainat ovat aina vakuudellisia, ja lainaa hakevan yrityksen tulee olla ollut toiminnassa vähintään kolme vuotta. Yrityslainan minimimäärä on 100 000 euroa.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.