Collector laina – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Collectorin joustolainaa voi hakea 2 000 ja 25 000 euron välillä, eikä hakemiseen vaadita vakuuksia tai takaajia. Vertailussamme näet Collectorin lainatarjouksen ohella jopa yli 20 muun pankin tarjoukset. Näin löydät helposti itsellesi sopivimman lainan.

Collectorin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse numerossa 09 3158 9943 tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@joustolaina.fi. Palvelua on tarjolla arkisin klo 10–16.

Collector Bank lainantarjoajana

Ruotsalainen Collector on osamaksuistaan tunnettu rahoituslaitos, joka tarjoaa lisäksi vakuudetonta joustolainaa jopa 25 000 euroon asti. Joustolaina on käytännössä kulutusluottoa, eli yksityishenkilöille suunnattua kulutukseen tarkoitettua lainaa.

Collectorin lainaa voi hyödyntää useisiin eri käyttötarkoituksiin. Suosittuja käyttökohteita ovat esimerkiksi remontointi, auton hankinta ja elektroniikkaostokset.

Suoraan Collectorilta hakemisen sijaan lainaa kannattaa hakea vertailupalvelun kautta. Tällöin lainatarjouksen saa kerralla useammalta pankilta, joiden tarjousten joukosta voi valita kustannuksiltaan edullisimman.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Ilmainen vertailu auttaa löytämään edullisen lainan

Tietoa Collectorin lainoista

Collector lainan perustiedot

Collector Bankin joustolainaa myönnetään 2 000–25 000 euron summille. Laina-aika vaihtelee 2 vuodesta jopa 15 vuoteen asti. Lainan korko riippuu lainanhakijan luottoluokituksesta ja vaihtelee 9,90–19,90% välillä.

Koron lisäksi Collector-lainasta peritään 60 euron avausmaksu ja 3 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu. Collectorin lainan korko ja kustannukset voivat nousta verrattain korkeiksi, sillä monelta pankilta lainaa on mahdollista saada useaa prosenttiyksikköä edullisemmalla korolla. Siksi lainatarjoukset kannattaa vertailla ennen lainan ottamista.

Lainan hakuehdot

Collectorilta voi saada lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Vähintään 20 vuoden ikä
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Vähintään 15 000 euron vuositulot
  • Säännölliset työtulot tai eläke
  • Pysyvä asuinpaikka Suomessa

Collector lainan hakeminen

Collectorin joustolainaa voi hakea helposti netissä vertailualustamme kautta. Saat samalla tarjoukset myös muilta yhteistyökumppaneiltamme, jotka voivat myöntää lainaa tiedoillasi.

Lainapäätös tehdään yleensä automaattisesti hakemukseen syötettyjen tietojen perusteella. Näin ollen alustavan päätöksen saa minuuteissa.

Mikäli päätät tarttua Collectorin lainatarjoukseen, tulee sinun lähettää pankille jokin seuraavista liitteistä:

  • Palkkalaskelma
  • Eläkepäätös
  • Yrityksen tilinpäätös

Kun lainahakemukseen kirjatut tulotiedot on vahvistettu liitteiden avulla, maksaa Collector lainan tilille.

Collector Bankin lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin Collector Bankille korkoineen ja kustannuksineen samansuuruisissa kuukausierissä. Collectorin lainaehdoista ei löydy mainintaa lyhennysvapaasta tai maksuvapaista kuukausista.

Asiakkaalla on laina mukaan oikeus maksaa Collectorin laina takaisin etuajassa ilman, että tästä aiheutuu ylimääräisiä kustannuksia. Ennenaikaisen takaisinmaksun yhteydessä tulee olla yhteydessä Collectorin asiakaspalveluun.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.