Lea Bank lainat – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

Lea Bank myöntää vakuudetonta kulutusluottoa 500 eurosta 50 000 euroon asti, pisimmillään jopa 15 vuoden maksuajalla. Sivuillamme voit verrata Lea Bank lainaa yli 20 muun pankin lainatuotteisiin ja löytää näin itsellesi edullisimman koron.

Lea Bankin asiakaspalvelunumero on 02 4809 3850. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-16. Lea Bankin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös verkkosivujen tai sähköpostin kautta. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on: asiakaspalvelu@leabank.fi.

Lea Bank lainantarjoajana

Lea Bank laina

Lea Bank (entinen BRAbank) on täysin digitaalinen norjalainen pankki, joka tarjoaa innovatiivisia ja helppokäyttöisiä rahoitusratkaisuja niin pieneen kuin suurempaankin lainatarpeeseen. Lea Bankin vakuudetonta kulutusluottoa on helppo hakea vertailumme kautta; täyttämällä vain yhden lainahakemuksen saat tarjoukset niin Lea Bankilta kuin jopa yli 20 muulta yhteistyökumppaniltamme.

Asiakaslähtöisyys on Lea Bankin toiminnan keskiössä. Modernin käyttöjärjestelmän ansiosta sähköinen asiointi on helppoa ja turvallista. Lisäksi ystävällinen asiakastuki palvelee arkipäivisin suomeksi niin puhelimen välityksellä kuin sähköpostitse.

Lea Bankin kulutusluottoa voi käyttää useaan eri tarkoitukseen. Suosittuja käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Auto-, vene- ja moottoripyörälaina
 • Lainojen yhdistäminen
 • Pikalaina pienten hankintojen rahoitukseen

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listattuina

Tietoa Lea Bankin lainatarjonnasta

Lea Bank lainan hakeminen

Lea Bankin lainaa voi hakea helposti verkossa joko pankin omilla sivuilla tai lainavertailun kautta. Kun haet lainaa lainavertailumme kautta, välitämme hakemuksesi Lea Bankin lisäksi yli 20 muulle pankille ja rahoituslaitokselle. Näin saat hyvän käsityksen siitä, millaisella korolla eri rahoituslaitokset voivat tarjota sinulle lainaa.

Jos Lea Bankin lainatarjous osoittautuu vertailun sopivimmaksi vaihtoehdoksi, voit hyväksyä tarjouksen helposti netissä ja siirtyä Lea Bankin verkkosivuille viimeistelemään lainasopimuksen. Tässä vaiheessa sinun tulee ladata Lea Bankin sivuille liitteenä todistus tuloistasi. Todistukseksi käy jokin seuraavista:

 • Työntekijältä palkkalaskelma
 • Yrittäjältä tilinpäätös
 • Kevytyrittäjältä tiedot viimeisen vuoden laskutuksista
 • Eläkeläiseltä eläkepäätös

Kun lähettämäsi liitteet on hyväksytty, Lea Bank tekee lopullisen päätöksen lainan myöntämisestä ja ilmoittaa päätöksestä puhelimitse. Laina maksetaan tämän jälkeen tilille noin 1–2 päivässä.

Lea Bank lainan korko ja kustannukset

Lea Bankilta voi saada lainaa 500 eurosta 50 000 euroon. Suuren lainasumman saaminen on todennäköisempää, jos haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan, eli esimerkiksi avio- tai avopuolison kanssa.

Lea Bankin lainan korko on henkilökohtainen ja muodostuu 3 kk euriborista sekä pankin marginaalista. Nimelliskorko on hakijan luottokelpoisuudesta ja riippuen 7,54–19,54%. Lisäksi lainasta peritään 1-5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu ja 0–90 euron avausmaksu, jonka suuruus riippuu lainasummasta.

Kuka voi hakea Lea Bankin lainaa?

Lea Bankin lainaa on mahdollista saada, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

 • 23–70 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vähintään 1 200 € kuukausitulot
 • Pysyvä asuinpaikka Suomessa viimeiset 3 vuotta

Vähimmäisvaatimusten lisäksi Lea Bank huomioi asiakkaan kokonaisvaltaisen taloustilanteen. Laina voidaan myöntää, jos hakijan katsotaan selviytyvän lyhennysten maksamisesta ongelmitta

Lainojen yhdistäminen Lea Bankin lainalla

Lainojen yhdistäminen on yksi suosituimmista käyttötarkoituksista Lea Bankin lainalle. Voit yhdistää lainat hakemalla lainaa normaalisti ja maksamalla sitten nostamallasi lainalla edellisten lainojen loppusummat takaisin. Tämän jälkeen lyhennät yhdistelylainaa takaisin suoraan Lea Bankille.

Lea Bankin lainan takaisinmaksu

Lea Bank tarjoaa tarvittaessa joustoa lainan takaisinmaksuun. Lainalle on mahdollista saada lyhennysvapaa korkeintaan kolmeksi kuukaudeksi. Lyhennysvapaan edellytyksenä on tulotason putoaminen lomautuksen seurauksena ja vähintään kolmen kuukauden asiakkuus ennen lyhennysvapaan pyytämistä.

Lea Bankin laina on myös aina mahdollista maksaa takaisin suunniteltua lyhennysaikataulua nopeammin. Mikäli haluat maksaa koko lainasumman pois kerralla, ota yhteyttä Lea Bankin asiakaspalveluun ja pyydä lainan tarkka loppusaldo sekä viitenumero, jolla lyhennys hoidetaan.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.