BRAbank lainat – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

BRAbank myöntää vakuudetonta kulutusluottoa 1 000 eurosta 50 000 euroon asti, pisimmillään jopa 15 vuoden maksuajalla. Sivuillamme voit verrata BRAbank-lainaa yli 20 muun pankin lainatuotteisiin ja löytää näin itsellesi edullisimman koron.

BRAbankin asiakaspalvelunumero on 09 4245 5000. Ulkomailta soitettaessa numerosta tulee käyttää muotoa​​ +358 9 4245 5000. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-16. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös verkkosivujen tai sähköpostin kautta.

Perustietoa BRAbankista

BRAbank aloitti toimintansa Suomessa keväällä 2017 nimellä Monobank, mutta fuusioitui BRAbankin kanssa kesällä 2019. Yritys vaihtoi tällöin nimensä jälkimmäiseen. Suomessa BRAbankin tuotevalikoimaan kuuluvat vakuudettomat kulutusluotot, joiden lainasummat vaihtelevat 1 000 – 50 000 € välillä. Vaikka pankin sivuilla on monta eri nimistä lainatuotetta, esimerkiksi pikalaina ja autolaina, kaikki lainat ovat käytännössä yksi ja sama tuote, sillä kaikkien lainojen lainasummat ja kustannukset ovat täsmälleen samat.

BRAbankilla ei ole fyysistä toimipistettä Suomessa, vaan kaikki asiointi hoidetaan netissä. BRAbank palvelee asiakkaitaan puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 10-16. Laina-asiakkaat voivat lisäksi tarkastella lainatietojaan BRAbankin verkkopankissa. BRAbankilla on myös Facebook- ja Twitter-tilit, mutta sosiaalisen median kanavia voi käyttää vain yleisten kysymysten selvittämiseen, henkilökohtaisia laina-asioita sosiaalisen median kautta ei voi hoitaa.

BRAbank laina

BRAbank laina
Tältä sivulta löydät tietoa BRAbankin lainoista ja muista rahoitustuotteista sekä ohjeet siihen, kuinka voit vertailla eri luottotuotteita myös muilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. BRAbank tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lainatuotteita, joista löydät lisää tietoa alta.

VertaaEnsin tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla yli 20 pankin laina- ja rahoitustuotteet. Näin näet helposti, millainen luottoratkaisu sopii sinulle. Vertailu kysyy sinulta perustiedot ja tämän jälkeen näyttää kaikki vaihtoehdot hintoineen selkeästi listattuina. Voit verrata esimerkiksi BRAbankin lainaa muiden pankkien vastaaviin tuotteisiin.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa BRAbankin lainoista

BRAbankin lainat

BRAbank ei ole kovinkaan iso toimija Suomessa, joten yrityksellä on tarjolla melko rajattu määrä lainatuotteita. BRAbank myöntää asiakkailleen vain vakuudettomia kulutusluottoja. Luottoa voi hakea 1 000 – 50 000 euroa. Luoton hakeminen tapahtuu nettipalvelun kautta, mutta myös vertailupalvelumme näyttää BRAbankin lainatuotteet. Kulutusluotto on hyvin kilpailtu tuote, joten myös kilpailevat pankit kannattaa ottaa huomioon kun haet lainaa.

BRAbankilta voi saada lainaa 1 000 – 50 000 €. Lainan nimelliskorko määräytyy asiakaskohtaisesti ja se vaihtelee 7,45 % - 19,45 % välillä. Suurin mahdollinen todellinen vuosikorko BRAbankin lainoille on 19,45 %. Asiakas saa itse valita lainan takaisinmaksuajan, kunhan se on 1-15 vuoden väliltä.

BRAbankin kulutusluoton avausmaksu on 45 € - 90 € lainan koosta riippuen. Kuukausittainen tilinhoitopalkkio on 5 € ja maksumuistutus kustantaa niin ikään 5 €

Miten BRAbankin laina toimii?

Vakuutonta lainaa BRAbankista voivat hakea asiakkaat, jotka asuvat Suomessa ja joilla on säännölliset tulot. Tämän lisäksi pankki tarkistaa asiakkaan luottotiedot ja edellytyksenä on usein se, ettei luottohäiriömerkintöjä löydy.

Lainahakemuksen voi täyttää helposti netissä. Heti lainahakemuksen jättämisen jälkeen hakijalle lähetetään päätös siitä, kuinka paljon lainaa asiakkaalle voidaan myöntää. Lainatarjous ei kuitenkaan ole sitova, vaan sopimus astuu voimaan vasta, kun asiakas allekirjoittaa lainapaperit. Jos tarvitsee apua lainahakemuksen täyttämiseen, BRAbankin asiakaspalvelu auttaa puhelimitse hakemuksen teossa. Laina-asiakkaat pääsevät käyttämään BRAbankin verkkopankkia, josta saa helposti selville kaikki oman lainan tiedot, kuten saldon ja maksutiedot.

Apua lainahakemuksen täyttämiseen saa tarvittaessa myös VertaaEnsin asiakaspalvelusta, numerosta 010 271 7291.

Kuka voi hakea lainaa BRAbankista?

BRAbankin lainanhakijan täytyy olla 23-70 -vuotias, ja hakijan on täytynyt asua Suomessa lainahakemusta edeltävät kolme vuotta. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä eikä perintävelkaa. Kuukausitulojen täytyy olla vähintään 1 200 €, ja hakijan maksukyvyn täytyy riittää suunniteltujen kuukausierien maksuun.

Jotta voit saada BRAbankin kulutusluoton, sinun tulee täyttää ainakin seuraavat kriteerit:

  • Ei maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkoja
  • Olet yli 23-vuotias, mutta et vanhempi kuin 70 vuotta
  • Sinun on täytynyt asua Suomessa vähintään 3 vuotta
  • Tulojesi on oltava yli 1200 euroa kuukaudessa
  • Sinulla täytyy olla tarpeeksi maksukykyä maksaaksesi kuukausierät

BRAbank lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on loistava tapa säästää kuluissa. Voit yhdistää useat eri luotot yhdeksi ja selkiyttää omaa taloutta huomattavasti.

BRAbankin kautta lainojen yhdistäminen onnistuu. Ennen kuin haet lainaa, selvitä tarkkaan kuinka paljon maksat nyt kaikista veloistasi ja laske näiden kulut ja kuukausierät yhteen. Tämän jälkeen voit hakea lainaa vertailumme kautta ja saada tarjouksen useilta eri toimijoilta.

Lainojen yhdistäminen ja BRAbank voivat olla hyvä ratkaisu sinulle, kun haluat jälleenrahoitusta omaan talouteesi. Yhdistämällä vanhat lainat voit säästää paljon rahaa.

BRAbank kokemuksia

BRAbank, eli siis entinen Monobank, on monipuolinen pankki yksityishenkilöille. BRAbank kokemukset ovat kuluttajilla pääosin positiivisia. Pankki on moderni digitaalinen toimija, joka haluaa toimia edelläkävijänä finanssialalla. Näin ollen BRAbank voi olla erittäin toimiva vaihtoehto ihmisille, jotka ovat tottuneet digitaalisiin pankkipalveluihin.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.