BRAbank lainat – Hae ja vertaile muihin pankkeihin

BRAbank myöntää vakuudetonta kulutusluottoa 1 000 eurosta 50 000 euroon asti, pisimmillään jopa 15 vuoden maksuajalla. Sivuillamme voit verrata BRAbank-lainaa yli 20 muun pankin lainatuotteisiin ja löytää näin itsellesi edullisimman koron.

BRAbankin asiakaspalvelunumero on 09 4245 5000. Asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-16. BRAbankin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös verkkosivujen tai sähköpostin kautta.

BRAbank lainantarjoajana

BRAbank laina

BRAbank on digitaalinen pankki, joka tarjoaa innovatiivisia ja helppokäyttöisiä rahoitusratkaisuja niin pieneen kuin suurempaankin lainatarpeeseen. BRAbankin vakuudetonta kulutusluottoa on helppo hakea vertailumme kautta; täyttämällä vain yhden lainahakemuksen saat tarjoukset niin BRAbankilta kuin jopa yli 20 muulta yhteistyökumppaniltamme.

Asiakaslähtöisyys on norjalaisen BRAbankin toiminnan keskiössä. Modernin käyttöjärjestelmän ansiosta sähköinen asiointi on helppoa ja turvallista. Lisäksi ystävällinen asiakastuki palvelee arkipäivisin suomeksi niin puhelimen välityksellä kuin sähköpostitse.

BRAbankin kulutusluottoa voi käyttää useaan eri tarkoitukseen. Suosittuja käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Auto-, vene- ja moottoripyörälaina
 • Lainojen yhdistäminen
 • Pikalaina pienten hankintojen rahoitukseen

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listattuina

Tietoa BRAbankin lainatarjonnasta

BRAbank lainan hakeminen

BRAbankin lainaa voi hakea helposti verkossa joko pankin omilla sivuilla tai lainavertailun kautta. Kun haet lainaa lainavertailumme kautta, välitämme hakemuksesi BRAbankin lisäksi yli 20 muulle pankille ja rahoituslaitokselle. Näin saat hyvän käsityksen siitä, millaisella korolla eri rahoituslaitokset voivat tarjota sinulle lainaa.

Jos BRAbankin lainatarjous osoittautuu vertailun sopivimmaksi vaihtoehdoksi, voit hyväksyä tarjouksen helposti netissä ja siirtyä BRAbankin sivuille viimeistelemään lainasopimuksen. Tässä vaiheessa sinun tulee ladata BRAbankin sivuille liitteenä todistus tuloistasi. Todistukseksi käy jokin seuraavista:

 • Työntekijältä palkkalaskelma
 • Yrittäjältä tilinpäätös
 • Kevytyrittäjältä tiedot viimeisen vuoden laskutuksista
 • Eläkeläiseltä eläkepäätös

Kun lähettämäsi liitteet on hyväksytty, BRAbank tekee lopullisen päätöksen lainan myöntämisestä ja ilmoittaa päätöksestä puhelimitse. Laina maksetaan tämän jälkeen tilille noin 1–2 päivässä.

BRAbank lainan korko ja kustannukset

BRAbankilta voi saada lainaa 1 000 eurosta 50 000 euroon. Suuren lainasumman saaminen on todennäköisempää, jos haet lainaa yhdessä rinnakkaishakijan, eli esimerkiksi avio- tai avopuolison kanssa.

BRAbank lainaa korko on henkilökohtainen ja muodostuu 3 kk euriborista sekä pankin marginaalista. Nimelliskorko on hakijan luottokelpoisuudesta ja riippuen 7,45–19,45%. Lisäksi lainasta peritään 5 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu ja 45–90 euron avausmaksu, jonka suuruus riippuu lainasummasta.

Kuka voi hakea BRAbankin lainaa?

BRAbankin lainaa on mahdollista saada, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

 • 23–70 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vähintään 1 200 € kuukausitulot
 • Pysyvä asuinpaikka Suomessa viimeiset 3 vuotta

Vähimmäisvaatimusten lisäksi BRAbank huomioi asiakkaan kokonaisvaltaisen taloustilanteen. Laina voidaan myöntää, jos hakijan katsotaan selviytyvän lyhennysten maksamisesta ongelmitta

Lainojen yhdistäminen BRAbankin lainalla

Lainojen yhdistäminen on yksi suosituimmista käyttötarkoituksista BRAbank lainalle. Voit yhdistää lainat hakemalla lainaa normaalisti ja maksamalla sitten nostamallasi lainalla edellisten lainojen loppusummat takaisin. Tämän jälkeen lyhennät yhdistelylainaa takaisin suoraan BRAbankille.

BRAbankin lainan takaisinmaksu

BRAbank tarjoaa tarvittaessa joustoa lainan takaisinmaksuun. Lainalle on mahdollista saada lyhennysvapaa korkeintaan kolmeksi kuukaudeksi. Lyhennysvapaan edellytyksenä on tulotason putoaminen lomautuksen seurauksena ja vähintään kolmen kuukauden asiakkuus ennen lyhennysvapaan pyytämistä.

BRAbankin laina on myös aina mahdollista maksaa takaisin suunniteltua lyhennysaikataulua nopeammin. Mikäli haluat maksaa koko lainasumman pois kerralla, ota yhteyttä BRAbankin asiakaspalveluun ja pyydä lainan tarkka loppusaldo sekä viitenumero, jolla lyhennys hoidetaan.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.