Avida – lainat ja kulutusluotot

Ruotsalainen Avida Finans tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja 2 000 eurosta 50 000 euroon asti. Vertaile Avidan lainat vertailumme kautta ja selvitä, mikä yhteistyökumppaneistamme tarjoaa sinulle edullisimman lainan.

Avidan asiakaspalvelu päivystää ma-pe klo 10-17 numerossa 075 755 0070. Tämän lisäksi Avidaan saa yhteyttä sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@avidafinans.fi.

Avida lainantarjoajana

avida laina

Avida tarjoaa suomalaisille asiakkailleen vakuudetonta kulutusluottoa 2 000–50 000 € lainasummille. Lainan korko on aina asiakaskohtainen ja vaihtelee luottokelpoisuuden mukaan. Laina-aika vaihtelee yhdestä vuodesta jopa 15 vuoteen.

Tältä sivulta löydät tietoa Avidan lainoista sekä ohjeet siihen, kuinka voit hakea lainaa niin Avidalta kuin muilta muilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Lainoja kannattaa vertailla ennen lopullisen valinnan tekemistä, sillä näin on mahdollista löytää koroltaan edullinen lainavaihtoehto.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa

Palvelu on ilmainen eikä sido sinua mihinkään

Tietoa Avidan palvelutarjonnasta

Avida lainan hakuprosessi

Avidan lainaa voi hakea helposti suoraan ilmaisen lainavertailumme kautta. Tällöin saat tarjoukset niin Avidalta kuin muilta yhteistyökumppaneiltamme, jotka voivat myöntää lainaa tietojesi pohjalta.

Jos Avidan lainatarjous on vertailun edullisin, voit hyväksyä lainatarjouksen sivuillamme. Tällöin sinulle lähetetään sähköpostitse ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamista ja tulotason todistamista varten.

Ennen lainasopimuksen vahvistamista Avida pyytää lähettämään jonkin seuraavista liitteistä tulotason varmentamiseksi:

  • Työntekijä: Viimeisen 2 kk palkkalaskelma. Jos työ on juuri alkanut, myös kopio työsopimuksesta.
  • Yrittäjä: Tulos- ja taselaskelma viimeisen 2 vuoden ajalta.
  • Eläkeläinen: Eläkepäätös

Kun liitteet on hyväksytty, saat tiedon lainahakemuksen hyväksymisestä sähköpostitse. Tämän jälkeen Avida maksaa lainan tilillesi noin 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Avida lainan tiedot ja hakuehdot

Avida tarjoaa lainaa 2 000 euron ja 50 000 euron välillä. Laina-aika voi olla 1-15 vuotta. Lainan korko on henkilökohtainen ja vaihtelee 6,95 prosentista 19,45 prosenttiin.

Koron lisäksi Avida perii lainasta seuraavat lisäkustannukset:

  • Tilinhoitomaksu: 5 euroa kuukaudessa
  • Avausmaksu: 69 €, jos lainasumma on 5 001 € tai enemmän
  • Tätä pienemmistä lainoista ei peritä avausmaksua

Voit saada lainaa Avidalta, jos seuraavat vähimmäisehdot täyttyvät:

  • Olet vähintään 24- ja korkeintaan 70-vuotias.
  • Säännölliset työ- tai eläketulosi ovat vähintään 16 000 € vuodessa.
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.
  • Olet asunut Suomessa pysyvästi viimeiset kolme vuotta.

Lainojen yhdistäminen Avidan lainalla

Aiemmat lainat, luotot ja osamaksut on mahdollista yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi Avidan tarjoaman kulutusluoton avulla. Tällöin haet lainaa Avidalta normaaliin tapaan ja maksat nostamallasi lainalla aiemmat velat pois. Kun muut lainat on kuitattu, maksat kuukausittain vain yhtä lainanlyhennystä suoraan Avidalle.

Avidan lainan takaisinmaksu

Lainaa lyhennetään Avidalle kerran kuukaudessa viimeistään laskun eräpäivään, eli kuun 28. päivään mennessä. Lainan voi milloin vain maksaa takaisin kokonaisuudessaan. Ennenaikainen takaisinmaksu on hyvä keino vähentää lainan kustannuksia, sillä korkoa peritään vain siltä ajalta, kun lainasopimus on voimassa.

Jos takaisinmaksun kanssa on ongelmia esimerkiksi heikentyneestä työtilanteesta johtuen, kannattaa Avidaan olla yhteydessä mahdollisimman pian. Ottamalla yhteyttä Avidan asiakaspalveluun lainalle on mahdollista saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Kuukaudet eivät kuitenkaan voi olla perättäisiä, minkä lisäksi lainaa on täytynyt lyhentää ajallaan vähintään 6 kuukauden ajan ennen ensimmäistä maksuvapaata.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.