Ålandsbanken – lainat ja luottokortit

Ålandsbankenin luottotarjonta rajoittuu asuntolainaan ja luottokortteihin. Jos tarvitset vakuudetonta kulutusluottoa pienempiin hankintoihin, voit vertailla yli 20 pankin lainatarjoukset maksutta sivuillamme.

Ålandsbankenin asiakaspalvelu vastaa asiakkaiden kyselyihin arkipäivisin kello 8.30-18. Pankkiin voi ottaa yhtyettä niin puhelimitse (+358 204 29 2920) kuin viestillä. Puhelinpalvelu on maksullinen.

Ålandsbanken lainantarjoajana

Ålandsbanken tarjoaa tällä hetkellä laina-asiakkailleen vain asuntolainaa ja valtion takaamaa opintolainaa. Vakuudetonta lainatarjontaa pankilla ei ole.

Luottokorttipuolella Ålandsbankenin valikoima on laajempi. Saatavilla on useita luotto- ja yhdistelmäkortteja eritasoisilla eduilla. Hulppeimpaan Ålandsbanken World Elite -luottokorttiin voi saada jopa 50 000 euron luottorajan.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Ilmainen palvelu

Tietoa Ålandsbankenin palveluista

Ålandsbanken kulutusluotto

Ålandsbanken ei tällä hetkellä tarjoa lainkaan vakuudetonta tai edes vakuudellista kulutusluottoa. Jos joustavalle rahoitukselle on tarvetta, kannattaa tutustua vaihtoehtoihin lainavertailumme kautta. Yli 20 pankin lainatarjousten joukosta on helppo tunnistaa kokonaiskustannuksiltaan edullisin laina, sillä kaikki korot ja kustannukset on esitelty selkeästi.

Ålandsbankenin asuntolaina

Asuntolaina on Ålandsbankenin pääasiallinen lainatuote. Lainan takaisinmaksuun saa halutessaan lisäturvaa joko korkoputkella, korkokatolla tai kiinteällä korolla. Vaihtoehtoisesti Ålandsbankenin asuntolainan voi ottaa ilman korkosuojausta, jolloin korko vaihtelee viitekoron muutosten mukaan.

Ålandsbankeniin on mahdollista perustaa myös ensiasunnon ostajille tarkoitettu ASP-tili, jolle maksetaan vuosittain 1 %:n korko ja ehdot täyttävien asuntokauppojen yhteydessä 4 %:n lisäkorko.

Ålandsbanken lainalaskuri

Ålandsbankenin lainalaskuri on tarkoitettu sopivan asuntolainasumman arvioimiseen. Laskuriin syötetään lainasumma, laina-aika ja suuntaa antava korko, jolloin tulokseksi saadaan lainan arvioidut kuukausikulut. Alandsbanken suosittelee tekemään asuntolainalle stressitestin: asettamalla koron 6 prosenttiin voi nähdä, kuinka korkeiksi lainakulut voisivat pahimmillaan kohota viitekorkojen noustessa. Jos kuukausierästä ei tällä korkotasolla selviäisi, on hyvä harkita pienempää asuntolainaa.

Ålandsbankenin luottokortit

Ålandsbankenin korttivalikoima rakentuu Mastercard-korttien varaan. Saatavilla on niin pelkän Debit-ominaisuuden sisältävä pankkikortti kuin useita luotto-ominaisuuden sisältäviä kortteja. Ålandsbankenin Credit/Debit-yhdistelmäkortti on kätevä pankki- ja luottokortin yhdistelmä, jolla maksut voi suorittaa joko suoraan pankkitililtä tai luottopuolelta.

Premium korttien puolella Ålandsbankenin lippulaiva on World Elite -luottokortti, jonka haltija pääsee nauttimaan niin concierge-palvelusta kuin pääsystä lentokenttä-loungeihin.

Ålandsbanken yrityksenä

Ålandsbankenin historia juontaa vuoteen 1919, jolloin pankin perusti joukko ahvenanmaalaisia yrittäjiä. 1980-luvulla pankki laajensi toimintaansa Manner-Suomeen ja 2000-luvulla Ruotsiin.

Ålandsbankenin toiminnan keskiössä on korkealaatuisten Private Banking -palveluiden tarjoaminen pankin uskollisimmille asiakkaille. Private Banking -pakettiin kuuluu niin varainhoito-, rahoitus- kuin vakuutuspalveluja.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme, niin saat parhaat vinkit ja ajankohtaiset talousaiheet suoraan sähköpostiisi.