Ålandsbanken – lainat ja luottokortit

Voit hakea Ålandsbankenin luottokortteja, mikäli olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Ålandsbanken tarjoaa asiakkailleen myös vakuudetonta Suoralainaa 3 000 ja 15 000 euron välillä.

Ålandsbankenin asiakaspalvelu vastaa asiakkaiden kyselyihin arkipäivisin kello 8.30-18. Pankkiin voi ottaa yhtyettä niin puhelimitse (+358 (0) 204 292 920) kuin chat-palvelun kautta.

Ålandsbanken – Esittely

Ålandsbankenin toiminta alkoi vuonna 1919 nimellä Ålands Aktiebank. Pankki on ahvenanmaalaisten yrittäjien perustama ja sen pääkonttori sijaitsee Maarianhaminassa. Ålandsbankenilla on konttoreita Ahvenanmaan lisäksi Manner-Suomessa ja Ruotsissa. Ålandsbanken tarjoaa laajan palveluvalikoiman yksityis- ja yritysasiakkaille. Private Banking-palveluja se alkoi tarjota ensimmäisenä pankkina Suomessa vuonna 1982. Ålandsbanken ja sen tytäryhtiöt työllistävät yhteensä noin 700 henkilöä.

Perustamisestaan alkaen Ålandsbanken on pitänyt yhteiskunnallista sitoutumista tärkeänä ja he haluavat tukea yhteiskunnan kehitystä sekä vastuullista liiketoimintaa. Pankki on esimerkiksi panostanut ympäristönsuojeluun ja allekirjoittanut YK:n määrittelemät vastuullisen sijoittamisen periaatteet (UNPRI – United Nations Principles for Resposible Investment). Ympäristöpolitiikan tukemiseksi Ålandsbanken on perustanut Itämeritilin sekä lanseerannut maissista tehdyn Itämerikortin, joka tulee ympäristönsuojelua.

Vertaile lainat muutamassa minuutissa, helposti ja sitoumuksetta

Näet kaikki tulokset listassa

Tärkeää tietoa Ålandsbankenista

Ålandsbanken historia

Maaliskuussa 1919 kaksitoista maanviljelijää ja merikapteenia kokoontui sopimaan uuden pankin perustamisesta. Tämä päivä oli alku Ålandsbankenin historialle. Pankki oli yksi vakavaraisimmista pankeista Suomessa ennen vuoden 1929 pörssiromahdusta ja siitä seurannutta lamaa – sillä ei esimerkiksi ollut velkaa Suomen pankille.

Demilitarisoidulle Ahvenanmaalle tuli armeijaa toisen maailmansodan ja jatkosodan aikana. Muiden suomalaispankkien tavoin, Aktiebank selvisi sodasta muiden suomalaispankkien tapaan kohtalaisen hyvin. Ålands Aktiebank listattiin Helsingin pörssiin 1942.

Ålands Aktiebankista tuli Ålandsbanken vuonna 1980 ja samalla alkoi pankin laajentuminen Ahvenanmaalta. Pankin ensimmäinen Manner-Suomen konttori aukesi Helsingissä vuonna 1982. 1990-luvun suuri pankkikriisi kumosi useita suuria pankkeja Suomessa. Ålandsbanken oli kuitenkin yksi niitä harvoja pankkeja, jotka selvisivät kriisistä ilman pankkitukea.

Ålandsbanken hyödynsi vuoden 2009 heikkoa markkinatilannetta ja teki yritysoston Ruotsissa. Nykyään pankilla on konttorit Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä.

Kuka voi hakea lainaa Ålandsbankenista?

Voit hakea Ålandsbankenin lainaa, mikäli täytät pankin yleiset luottoehdot ja Ålandsbankenin tilillesi tulee säännöllistä palkkatuloa. Voit hakea Ålandsbankenin lainaa verkossa, mikäli olet jo pankin asiakas. Ålandsbanken tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta Suoralainaa 3 000 ja 15 000 euron välillä.

Millaisia luottokortteja Ålandsbanken tarjoaa?

Ålandsbanken tarjoaa MasterCard luottokortteja asiakkailleen. Luottokorteissa on edullinen 7 prosentin korko ja jopa 40 päivää korotonta maksuaikaa. Luottokortin vuosimaksut alkavat 45 eurosta, ja luottokorttiin saa myös debit-ominaisuuden liitettynä Ålandsbankenin pankkitiliin.

Ålandsbankenin Premium-kortteja on tarjolla pankin Premium- ja Private Banking-asiakkaille. Premium-kortteihin kuuluu kattava matkavakuutus sekä lukuisia matkustuspalveluita, kuten concierge-palvelu, loma-asuntopalvelu ja autovuokrauspalvelu. Lisäksi korteissa on kattava matkavakuutus sekä hinta- ja ostoturvavakuutus. Premium-luottokortit sisältävät myös erilaisia etuja Ålandsbankenin yhteistyökumppaneilta, mm. ravintoloihin.


Ålandsbanken Itämerikortti

Ålandsbanken on lanseerannut Itämerikortin, joka kasvattaa tietoisuutta puhtaamman Itämeren puolesta. Kyseessä on luottokortti, joka edistää pankin tekemää ympäristötyötä. Itämerikortti on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, ja siihen on liitetty ympäristövaikutuksista kertova Åland Index. Åland Indeksin avulla voit seurata omaa ympäristövaikutustasi ja esimerkiksi hiilijalanjälkeäsi verkko- ja mobiilipankissa.

Kuka voi saada Ålandsbanken luottokortin?

Voit hakea Ålandsbankenin luottokortteja, mikäli olet vähintään 20-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Voit hakea Ålandsbankenin luottokortteja helposti verkossa, mikäli olet jo Ålandsbankenin asiakas.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.