Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Saldo

Saldo.com on vuonna 2006 Suomessa perustetun Tact Finance Oy:n lainapalvelu. Saldo.com myöntää 2 000 € joustoluottoa sekä 1 000 - 10 000 € kulutusluottoa. Voit vertailla myös muiden tarjoajien kulutusluottoja täällä.

Lainahakemuksen voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa verkkohakemuksella ja hakija saa lainapäätöksen viipymättä. Myönteisen lainapäätöksen yhteydessä hakijalle maksetaan ensimmäinen nosto ilmoittamalleen pankkitilille.

Saldolaina

Saldolaina on perinteinen tasaerälaina, joka on tarkoitettu normaaleihin arjen hankintoihin. Tähän luottotyyppin ei tarvitse vakuuksia tai takauksia, ja sitä nostetaan tietty lainasumma ja sitä maksetaan takaisin samankokoisissa erissä. Saldolainan lainasumma on 1 000 - 10 000 euroa. Laina-aika voi olla mitä tahansa välillä 12 - 88kk, mutta esimerkiksi 1000 euron luoton laina-aika on maksimissaan 52 kuukautta. Tällöin kuukausierä olisi 29€.

Saldolaina maksetaan kokonaisuudessaan asiakkaan tilille, ja siitä ei yleensä tehdä ylimääräisiä nostoja kuten joustoluotoissa. Tämän lainan kuukausimaksut vaihtelevat välillä 29 – 399 €/kk

Esimerkki Saldolainasta

Lainan voi esimerksi olla seuraavanlainen: Lainan summa: 5000 euroa. Kuukausimaksu 109,00 €. Laina-aika 80 kuukautta. NImelliskorko välillä 13,9–19,9 %. Lainanhoitokulut korkeintaan 150 € / vuodessa.

Saldolimiitti

Saldolimiitti eroaa saldolainasta siinä, että asiakkaalla on käytössä joustava luottolimiitti. Saldolimiitissä ei ole määritelty kiinteää laina-aikaa ja voit tehdä nostoja tilille luottorajan rajoissa. Takaisinmaksu tapahtuu kuitenkin kuukausittain, ja kuukausierä saldolimiitissä alkaa 49:stä eurosta.

Saldolimiitti ei siis ole kertalaina, joten sitä ei tarvitse nostaa tilille yhdellä kertaa. Voit nostaa pieniä eriä halutessasi, aina kun tarvitset. Saldolimiittiä voi nostaa Saldo-palvelussa tai tekstiviestillä.

Eräpäivän valinta

Saldon lainaa hakiessa voi valita eräpäiväksi joko kuukauden 15. päivän tai viimeisen päivän. Eräpäivää voi myös muuttaa myöhemmin Saldo-comin verkkosivuilla, mutta tällöin eräpäivän muutoksesta veloitetaan 10 euroa.

Lainasumman korotus

Lainan luottorajaa on mahdollista nostaa joissakin tapauksissa, joista ilmoitetaan asiakkaille erikseen. Saldon korotuksen yhteydessä asiakkaalle tarjotaan kokonaisarvioon perustuvaa korotusta lainan luottorajaan. Asiakas voi itse päättää, ottaako saldon korotuksen käyttöön. Luottorajan nostamisesta veloitetaan erillinen kulu.

Minimilyhennyksen muutos

Minimilyhennyksen suuruus on molemmissa lainoissa on 50 euroa kuukaudessa. Saldo.com joustoluoton minimilyhennystä on mahdollista pienentää tietyin ehdoin puoleen sen normaalista määrästa
Lue lisää