Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Fellow Finance

Fellow Finance on yhtiön perustajien sekä Taaleri Oyj:n omistama vakavarainen palveluntarjoaja. Vertaislainapalvelussa voi hakea lainaa tai saada korkotuottoa sijoittamalla itse muiden yksityishenkilöiden lainoihin. Palvelua käyttää 35 eri maasta yli 100 000 asiakasta. Fellow Financen kautta voi hakea vertaislainaa 500 eurosta aina 15 000 euroon asti. Vertaislainan laina-aika voi olla 2–7 vuotta. Voit vertailla lainaa muiden tarjoajien lainoihin vertailussamme.

Fellow Finance kokemuksia

Kokemukset Fellow Financesta ovat tärkeitä, koska yritys toimii alalla joka on suhteellisen uusi. Näin ollen muiden käyttäjien kokemukset ovat isossa roolissa. Vertaislainaus on tuore ala Suomessa, ja Fellow Finance on tämän finanssitrendin pioneeri. Monet sijoittajat ovat saaneet Fellow Financen vertaislainoista hyviä kokemuksia, ja useita on innostanut erityisesti lainainstrumenttien korkeat tuottoprosentit. Fellow Finance sijoitus kokemuksia voit löytää monesta eri lähteestä, mutta lähtökohtaisesti kokemukset ovat olleet positiivisia.

Fellow Financen mukaan kokemus on, että sijoittajat ovat saaneet jopa yli 10 prosentin vuosituottoja pääomalleen. Vastaavia lukuja ilmoittavat myös muut vertaislainapalvelut. Näin ollen lainojen tuotto on erittäin korkealla tasolla.

Vertaislainapalveluilla on toistaiseksi vielä lyhyt historia, joten tämä muodostaa sijoitukselle suuremman riskin. Kuitenkin kokemus on osoittanut, että Fellow Financen kaltaisilla palveluilla on kysyntää, ja tämä luo sijoittajalle mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Positiiviset kokemukset ovat avainasemassa kun tehdään sijoituksia uusiin tuotteisiin.

Jos etsit siis Fellow Finance laina kokemuksia tai haluat lainata rahaa, voit olla kohtuullisen huoletta, koska kyseessä on vakavarainen yritys. Jos sinun pitää esimerkiksi löytää uusi yhdistelylaina, tämä palvelu voi olla sinulle paras vaihtoehto. Voit hakea lainaa fellow finance palvelussa, mutta parempi vaihtoehto on vertailla kaikki lainat kerralla vertailussamme.

Mikä laina on sinulle sopiva?

Lue lisää