Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Palveluntarjoajat

Lainojen ja luottokorttien tarjoajat Suomessa

VertaaEnsin.fi tekee yhteistyötä Suomen tunnetuimpien lainojen ja luottokorttien tarjoajien kanssa, jotta sinä saisit kaikkein kattavimmat ja ajankohtaisimmat tiedot tuotteista. Säästä aikaa ja rahaa vertailemalla lainoja ja luottokortteja VertaaEnsin.fi vertailutyökalun avulla.

Vertaa markkinoiden kaikki lainat ja luottokortit hetkessä

Vertaaensin.fi vertailutyökalulla selvität nopeasti ja vaivattomasti, minkälaisia lainoja ja luottokortteja Suomessa on tarjolla. Tuotteiden ehdot ja kustannukset vaihtelevat, joten vertaileminen kannattaa.

Suomessa suurimpia lainan- tai luottokortinmyöntäjiä ovat pankit. Suurimpia pankkiryhmiä ovat OP, Nordea ja Danske Bank. Myös Handelsbankenilla, Santanderilla sekä erilaisilla pienemmillä pankkiryhmittymillä on laaja laina- ja luottokorttivalikoima.

Luottokorttia valittaessa kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja. Pankit ja luottokorttiyhtiöt tarjoavat perinteisten luottokorttien lisäksi useita erilaisia palkintopisteitä tai bonuksia kerryttäviä kortteja. Mastercard ja Visa ovat yleisimpiä luottokortteja ja niiden käytettävyys on laajin, kun taas American Express ja Diners Club ovat tunnettuja monipuolisista etuohjelmistaan. Jos esimerkiksi matkustat paljon, sinulle saattaa sopia parhaiten lentoyhtiön bonuspisteitä kerryttävä kortti. Jos taas keskität ostoksesi tiettyyn kauppaan, saattaa sinulle sopia parhaiten esimerkiksi S-etukortin bonuksia, K-plussapisteitä tai Stockmannin pisteitä kerryttävä luottokortti.

Lainoissa kannattaa kiinnittää huomiota ennen kaikkea niiden kustannuksiin. Korko on ehkä tärkein tekijä, joka määrittää lainan hinnan. Korkoa maksetaan kuukausittain lainan lyhentämättömästä osasta. Avaus- ja palvelumaksut vaikuttavat myös merkittävästi lainan kustannuksiin. Lainan kokonaiskustannus on hyvä mittari joka määrittää lainan houkuttelevuutta. Toinen vertailukelpoinen mittari on todellinen vuosikorko, joka lasketaan efektiivisen koron logiikalla eli korkoa korolle -periaatteella. Myös lainojen myöntämisajoissa voi olla suuria eroja.

Muista tarkistaa ennen lainan tai luottokortin hakemista, että sinulla on tarvittavat dokumentit kunnossa. Lainan- tai luottokortinmyöntäjät vaativat usein todistuksen esimerkiksi säännöllisistä tuloista. Hakemuksen jättäminen on tarjouspyyntö, joka ei sido sinua vielä mihinkään. On silti suositeltavaa, että luet ehdot huolellisesti ennen hakemista.

Lisää tietoa Suomessa tarjolla olevista lainoista ja luottokorteista löydät kattavasta lainaoppaastamme ja luottokorttioppaastamme.

Lainat

Löydä lainalaskurilla sinulle sopivin laina heti

Vertaile nyt

Vie alle minuutin

Luottokortit

Vertaile Suomen parhaita luottokorttitarjouksia

Vertaile nyt

Vie alle minuutin

provider.landing.customer-support.faq.image.alt
Usein kysytyt kysymykset
Askarruttaako jokin? Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löydät Usein kysyttyä –osiostamme.
Ilmaisia säästövinkkejä
Tilaa uutiskirjeemme niin saat parhaat säästövinkit ja neuvot taloutesi hallintaan suoraan sähköpostiisi.
provider.landing.customer-support.need-help.image.alt
Tarvitsetko apua?
Vastaamme mielellämme sinua mietityttäviin kysymyksiin. Yhteystietomme löydät Ota yhteyttä –osiosta.