Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Kilpailuta Vattenfall sähkösopimus ja löydä halvin vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme halvimmat tarjoukset sinulle. Voit halutessasi myös vertailla vain vihreät sähkösopimukset.

 • Instant Yli 40 tarjousta saatavilla
 • Rocket Ilmainen ja nopea palvelu
 • Badge Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Tarkasta tai syötä katuosoite
  Syötä katunumero ja mahdollinen asuntonumero
  • Instant Yli 40 tarjousta saatavilla
  • Rocket Ilmainen ja nopea palvelu
  • Badge Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu
  ["hero_section_electricity","cta_sticky_banner_provider","electricity_three_steps","provider_product_introduction","topic_introduction","faq_refresh","newsletter_subscription"] Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus Sähkövertailu on aina ilmainen

  Sähkösopimuksen uusimisen vaiheet

  Laskuri

  Arvioi sähkönkulutuksesi

  Syötä vuosikulutus tai käytä laskurimme arvioita

  Tarjoukset vertailussa

  Vertaile tarjoukset

  Selaa tarjouksia ja löydä halvin sähkösopimus

  Tilaa uusi sopimus

  Tilaa uusi sähkösopimus

  Täytä henkilötiedot ja vahvista tilauksesi

  Vattenfall yrityksenä

  Vattenfall on ruotsalainen sähköyritys, joka aloitti sähkön jakelun ruotsissa vuonna 1909. Vattenfall-konsernin emoyhtiö on Vattenfall AB, joka on kokonaan Ruotsin valtion omistuksessa. Yrityksellä on noin 20 000 työntekijää ja sillä on toimintaa Suomessa, Saksassa, Tanskassa, Alankomaissa. Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, ja Ranskassa. Vattenfall tekee paljon työtä ilmaston puolesta, ja yhtiön tavoitteena on olla pitkällä aikavälillä fossiilivapaa yhtiö.

  Tältä sivulta löydät perustietoa Vattenfallista yrityksenä ja sen tarjoamista sähkötuotteista. Jos haluat kilpailuttaa useimmat suomalaiset sähköyritykset, voit tehdä sen vertailumme kautta. Voit ottaa myös uuden sähkösopimuksen jos esimerkiksi olet muuttamassa.

  Jos tarvitset yhteyden suoraan yritykseen, Vattenfall asiakaspalvelu palvelee numerossa 020 722 9000. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-17.

  Vattenfall sähkösopimus

  Kun tarvitset uuden sähkösopimuksen, tee ­ver­tailu aina ennen sopimuksen solmimista. Näin tiedät mikä on paras sähkön hinta ja löydät parhaan vaihtoehdon. Vattenfall tarjoaa useita sähkösopimuksia ja tuotteita, joista löydät lisää tietoa alta.

  Sähköyhtiöt, myös Vattenfall, päivittävät hintojaan jatkuvasti ja sähkötarjoukset vaihtuvat taisaisin väliajoin. Vertailumme päivittyy jatkuvasti palveluntarjoajien osalta, joten löydät aina parhaat sähkötarjoukset työkalustamme.
  Sähkön kilpailutus ja vertailun käyttö on helppoa ja maksutonta.

  Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan

  Miten Vattenfall tuottaa sähköä?

  Vattenfall on yksi Euroopan suurimmista sähköntuottajista, ja yritys tuottaa sähköä useilla eri tavoilla. Vattenfall on sitoutunut tuottamaan sähköä uusiutuvilla energialähteillä. Vuonna 2020 Vattenfall kertoo, että tuotetusta energiasta noin 35 prosenttia on lähtöisin uusiutuvasta energiasta.

  Vattenfallin sähkön tuotantomuotoihin kuuluvat muun muassa tuulivoima, vesivoima, ydinvoima, aurinkovoima, maakaasu, ja biomassa.

  Vattenfall sähkösopimukset

  Vattenfallin sopimukset ja hinnastot voi jakaa kahteen luokkaan : sähkön siirto ja sähkön myyntihinnat. Jos ostat sähkön siirron Vattenfallillta, maksat silloin verkkopalvelumaksuja ja sähkön siirtomaksuja, Verkkopalvelumaksut ovat yhtiölle maksettu korvaus sähkön siirtämisestä tuotantolaitoksesta tai sähköverkosta asiakkaalle. Näin ollen siirtomaksut maksamalla asiakas saa oikeuden käyttää sähköä omassa käyttöpaikassaan.

  Sähkölaskuun sisältyy aina myös sähköverojen osuus, jotka lasketaan verkkopalvelutuotteiden yhteydessä. Sähköveroon kuuluu sähkön valmistevero ja huoltovarmuusmaksu.

  Sähkön myynti on se puoli, jonka voi helposti kilpailuttaa, ja jonka hintaan asiakas voi vaikuttaa. Vattenfallin sähkösopimuksiin Sähkölaitoksen sopimuksiin kuuluu usein perusmaksu. Vuonna 2020 perusmaksu vaihtelee 2.50 euron ja 3,50 euron välillä kuukaudessa. Tämän lisäksi sähköhintaan kuuluu kulutusperusteinen sähkömaksu, joka määräytyy sopimuksen ja sen tyypin mukaan

  Vattenfallilta saat myös määräaikaisen sähkösopimuksen niin halutessasi. Määräaikainen sähkösopimus on voimassa ennalta määrätyn ajan, esimerkiksi yhden vuoden. Tällä ajalla sähkön hinta on kiinteä, ja se ei muutu sopimuskauden aikana.

  Vattenfall tarjoaa myös pörssisähkösopimuksia, joista kerrotaan lisää alla. Vattenfallin pörssisähkösopimus on nimeltään Tuntisähkö Mix

  Vattenfall vihreät sähkösopimukset

  Vattenfall on edelläkävijä vihreän sähkön tuottamisessa ja myynnissä. Yritys tarjoaa muun muassa EKOenergiaa tuulisähkön muodossa. EKOenergia on 100 prosenttisesti uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä, ja voit olla varma että tämä sähkömuoto ei vahingoita ympäristöä niin paljon kuin muut sähkömuodot. Vihreä sähkö on tuotettu fosiilivapaasti ja se on ekologista ja uusiutuvaa.

  Vattenfallin seuraavat sopimukset ovat vihreää sähköä: .Tuulisähkö ja .EKO Tuntisähkö.

  Mikä Vattenfall sähkösopimus on paras?

  Minkälainen sähkösopimus olisi paras sinulle? Vertailustamme löydät useita kymmeniä eri sähkösopimuksia, ja voit vertailla niitä keskenään. Vattenfallin tuotteista muun muassa seuraavat vaihtoehdot ovat suosittuja:

  Ilmasto Mix

  Ilmasto Mix -sähkösopimus on niin sanottua vihreää sähköä. Sopimuksen sähkö on tuotettu täysin fossiilivapaasti. Sähkön tuotantomuodot tässä sopimuksessa ovat vesivoima, tuulivoima ja ydinvoima. Kyseessä on määräaikainen sopimus, joten sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Sopimus: määräaikainen 24 kk Tuotantotapa: fossiiliton Hinta: 4,95 snt/kWh Perusmaksu: 3,50 €/kk

  Tuntisähkö Mix

  Tuntisähkö Mix on pörssisähkösopimus. Sopimuksen hinta siis vaihtelee, ja sähkön hinta seuraa pörssihintaa. Tuntisähkö Mix-sopimuksen energia on fossiilittomasti tuotettua. Sopimus on toistaikseksi voimassaoleva, eli se ei sido määräajaksi. Sopimus: toistaiseksi voimassaoleva Tuotantotapa: fossiiliton Hinta: spot-hinta + 0,29 snt/kWh Perusmaksu: 2,95 €/kk

  Täysvesi kvartaali

  Vattenfallin Täysvesi Kvartaali-sopimus sisältää vesivoimalla tuotettua uusiutuvaa energiaa. Tässä sopimuksessa sähkön hinta seuraa markkinahintoja, ja se tarkistetaan neljästi vuodessa. Sopimus: toistaiseksi voimassaoleva Tuotantotapa: 100 % vesivoima Hinta: 1.7. - 30.9.2020 4,90 snt/kWh Perusmaksu: 3,50 €/kk

  Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

  Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.