Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Kilpailuta Väre sähkösopimus ja löydä halvin vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme halvimmat tarjoukset sinulle. Voit halutessasi myös vertailla vain uusiutuvaa energiaa käyttävät sähkösopimukset.

 • Instant Yli 40 tarjousta saatavilla
 • Rocket Ilmainen ja nopea palvelu
 • Badge Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Tarkasta tai syötä katuosoite
  Syötä katunumero ja mahdollinen asuntonumero
  • Instant Yli 40 tarjousta saatavilla
  • Rocket Ilmainen ja nopea palvelu
  • Badge Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu
  ["hero_section_electricity","cta_sticky_banner_provider","electricity_three_steps","provider_product_introduction","topic_introduction","faq_refresh","newsletter_subscription"] Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus Sähkövertailu on aina ilmainen

  Väre-sähkösopimuksen kilpailuttamisen vaiheet

  Laskuri

  Arvioi sähkönkulutuksesi

  Syötä vuosikulutus tai käytä laskurimme arvioita

  Tarjoukset vertailussa

  Vertaile tarjoukset

  Selaa tarjouksia ja löydä halvin sähkösopimus

  Tilaa uusi sopimus

  Tilaa uusi sähkösopimus

  Täytä henkilötiedot ja vahvista tilauksesi

  Väre Energia yrityksenä

  Väre Energia Oyj on suomalainen sähköyhtiö, joka perustettiin vuonna 2018. Väre on valtakunnallinen sähköyhtiö, joka perustettiin kun Savon Voima, Kuopion Energia, Lappeenrannan Energia ja Jyväskylän Energia yhdistivät sähkönmyyntitoimintonsa.

  Väre on Suomen neljänneksi suurin sähkönmyyjä, ja sillä on yli 250 000 asiakasta ympäri Suomea.

  Väre aloitti sähkömarkkinoill vuonna 2019, jolloin vanhat sähkösopimukset siirtyivät uuden yhtiön alle. Väre siis tuottaa sähkönmyyntipalvelua, ja muut osakasyhtiöt tuottavat sähkönsiirron. Näin asiakkaalle tulee kaksi laskua: toinen sähkönmyynnistä ja toinen sähkönsiirrosta siitä vastaavalta yhtiöltä.

  Väre tarjoaa sähkönmyynnin lisäksi muita palveluita, muun muassa aurinkosähköpaketteja ja sähköautojen latauspalvelua.

  Väre VertaaEnsin.fi -palvelussa

  Kun tarvitset uuden sähkösopimuksen, tai haluat kilpailuttaa vanhan sopimuksesi, tee aina vertailu etukäteen. VertaaEnsin.fi on Väreen, ja muiden sähköyhtiöiden kumppani, ja teemme asiakkaalle puolueettoman vertailun sähkösopimuksista.


  Sähkön kilpailutus ja vertailun käyttö on helppoa ja maksutonta.

  Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan

  Väre sähkösopimus

  Väre Energia tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia. Väre myy energiaa, joka on hankittu Nord Pool-sähköpörssistä. Väre hankkii myös osan sähköstä sähkön pientuottajilta.

  Väre myy sähköä, ja tämän lisäksi kuluttajan tulee ostaa sähkönsiirtopalvelu valitsemaltaan yhtiöltä. Sähköenergian osuuden voi kilpailuttaa sähkövertailun kautta, ja valita energiantuottajan mistä haluaa

  Väre kertoo että vuonna 2018 heidän tuottaman energian lähteet olivat ydinvoima (36%), uusiutuva energia (35%), turve ja fossiiliset polttoaineet (29%).

  Väre mainostaa, että seuraavat seikat ovat heille tärkeitä kun he tekevät sähkönmyyntiä asiakkaille:

  • Vastuullisuus:
  • Ennakoitavuus
  • Sitoutuminen
  • Asiakasedut
  • Hinnoittelu

  Väre kokemuksia on jo monilla asiakkailla, ja yritys itse kertoo että asiakkaiden kokemukset ovat positiivisia. Asiakkaista yli 90 prosenttia piti sähköyhtiön vaihtamista helppona ja 75 % sai paremman tarjouksen kuin edellinen sopimus tarjosi.

  Väre-tarjous

  Väreen tarjoukset vaihtelevat laidasta laitaan. Esimerkiksi kiinteähintaisia sopimuksia on tarjouksessa jatkuvasti. Väreen kiinteähintainen sopimus on hyvä vaihtoehto, jos osaat arvioida sähkönkulutuksen etukäteen. Näin voit valita tuotteen nimeltä Väre Kuukausisähkö. Kuukausisähkö-tuotteessa sähkön hinta pysyy vakiona joka kuukausi, ja näin ollen budjetointi on helpompaa. Jos menet yli paketin ylärajasta, maksat ylimenevästä kulutuksesta 8 senttiä / kwh.

  Väreellä on tarjouksenaan myös muuttajan sähkösopimus. Jos olet muuttamassa, tee sähkövertailu ennen muuttopäivää, niin saat varmasti sähköt ennen kuin muutat.

  Opiskelijan sähkötarjous on suositeltavaa tarkistaa myös. Opiskelija voi tehdä sähkösopimuksen kenen tahansa kanssa, ja kannattaakin tehdä oman kulutuksen mukainen sopimus. Jos kulutusta ei osaa arvioida etukäteen, pörssisähkö on järkevä vaihtoehto.

  Väreen määräaikaiset sopimukset

  Kuten muiltakin sähköyhtiöiltä, myös Väreeltä saa useita määräaikaisia sähkösopimuksia. Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön hinta on kiinteä koko sopimuskauden ajan. Väreen määräaikaiset sopimukset on hinnoiteltu joko yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi. Jos siis haluaa sähkön hinnan pysyvän samana koko ajan, määräaikainen sopimus on toimiva vaihtoehto. Määräaikaisessa sopimuksessa sähkön hinta on täsmälleen sama koko sopimuskauden ajan. Kuitenkin asiakkaan kulutus vaikuttaa sähkölaskun kokoon.

  Määräaikaisuuksia on eripituisia ja hinnat vaihtelevat yhtiön mukaan. Väreen kohdalla voidaan sanoa, että mitä lyhempi määräaikaisuus, sen kalliimpi sähkön hinta on. Väreen määräaikaiset sopimukset löydät vertailustamme.

  Väre tarjoaa esimerkiksi yhden vuoden määräaikainen sopimuksen, joka on voimassa puoli vuotta samalla hinnalla. Tällöin sähkölasku määräytyy kulutuksen mukaan ja saat sähkölaskun kuukausittain. Sopimuksen voi irtisanoa jos muutat asunnosta pois, muuten se jatkuu määräaikaisuuden loppuun. Hinta on näin ollen kiinteä koko sopimuskauden ajan.

  Väreeltä saat myös Kahden vuoden määräaikainen sopimuksen. Tämä määräaikainen sopimus on voimassa kaksi vuotta ja sen hinta on kiinteä koko sopimuskaudella.

  Kolmen vuoden määräaikainen sopimus. Sopimuksessa on kiinteä sähkön hinta kolmeksi vuodeksi, ja sitä ei voi muuttaa sopimuskauden aikana.

  Jos et halua määräaikaista sopimusta, Väre Kuukausisähkö on hyvä vaihtoehto. Sopimus on voimassa toistaiseksi, ja sen voi irtisanoa joustavasti niin halutessaan.

  Väre pörssisähkö

  Väre ostaa sähkönsä Nord Pool-pörssistä, ja tätä sähköenergiaa he myyvät asiakkailleen. Väreellä on useita eri pörssisähkösopimuksia, joita he tarjoavat asiakkaille. Pörssisähkön hinta vaihtelee joka tunti, ja tämän avulla voit ajoittaa oman kulutuksesi edullisimpaan aikaan.

  Väreen sopimukseen on mahdollista liittää myös Hintakatto, jolloin pörssisähkön hinta ei ylitä etukäteen sovittua sähköhintaa.

  Kuukausihintainen sähkösopimus

  Väre Kuukausisähkö on tuote, jossa valitset oman arvioidun kulutuksen perusteella sopivan paketin. Näin hintasi on joka kuukausi sama, vaikka kulutus olisi eri.

  Väreen kuukausisähkön kulutusrajat ovat

  • Sähkönkulutus 0-1000 kWh/v TAI 0-84 kWh/kk
  • Sähkönkulutus 1001 - 2 000 kWh/v TAI 85 - 167 kWh/kk
  • Sähkönkulutus 2001 - 3000 kWh/v TAI 168 - 250kWh/kk

  Jos ylität paketin kulutuksen, maksat ylimenevästä kulutuksesta lisämaksun per kilowattitunti.

  Väreen kuukausisähkössä ei ole sitoutumista tai määräaikaisuutta, ja voit irtisanoa sen milloin haluat.

  Väre aurinkopaneelit

  Sähköenergian myynnin lisäksi Väre myy aurinkosähköpaketteja kuluttajille. Ylituotanto hyvitetään sähkölaskussa, ja näin voit saada kustannustehokkaan aurinkosähköjärjestelmän.

  Jos ostat Väreen aurinkopaneelit, voit saada myös korottoman ja kuluttoman rahoituksen hankintaasi. Väre tarjoaa avaimet käteen-palvelua, joka on huoleton ratkaisu useimmille kuluttajille.

  Vären muut tuotteet

  Väre kertoo että he eivät myy vain sähköä, vaan he ovat palvelubisneksessä. Väreen tavoite on tarjota sähkönmyynnin lisäksi myös muita palveluita. Väreellä on muun muassa seuraavat lisäpalvelut:

  Viihdesähkö

  Viihdesähkö on tuote, jossa saat sähköenergian lisäksi viihdepaketin. Viihdesähköön kuuluu Viaplay-palvelu. Sopimus on määräaikainen, ja se tehdään aina vuodeksi kerrallaan.

  Avainturva

  Väre tarjoaa kaikille asiakkailleen ilmaisen Avainturvan. Avainturva on maksuton palvelu, joka korvaa avaimen katoamisesta aiheutuvia kuluja 500 euroon asti. Väre Avainturva-tuotteessa ei ole omavastuuta. Avainturvasta korvatan kuluja, jotka aiheutuvat avainten unohtumisesta, varastetuista avaimista, tai avainten katoamisesta. Näitä kuluja voivat olla muun muassa uuden avainten hankkiminen tai lukkojen sarjoittaminen

  Väppi

  Väreelllä on myös sovellus, jolla voit seurata omaa energiankulutus. Sovelluksen nimi on Väppi, ja sen avulla voit tarkastella omaa kulutusta ja sopimuksia. Väppiin kuuluu myös energiavalmentaja, joka ilmoittaa jos kulutuksesi poikkeaa normaalisti.

  Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

  Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.