Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Kilpailuta Lumme Energia sähkösopimus ja löydä paras vaihtoehto

Arvioimme vuosittaista sähkönkulutustasi ja haemme halvimmat tarjoukset sinulle. Voit halutessasi myös vertailla vain uusiutuvaa energiaa käyttävät sähkösopimukset.

 • Instant Yli 40 tarjousta saatavilla
 • Rocket Ilmainen ja nopea palvelu
 • Badge Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu

Löydä sähkösopimus tästä

  Tarkasta tai syötä katuosoite
  Syötä katunumero ja mahdollinen asuntonumero
  • Instant Yli 40 tarjousta saatavilla
  • Rocket Ilmainen ja nopea palvelu
  • Badge Läpinäkyvä ja puolueeton vertailu
  ["hero_section_electricity","cta_sticky_banner_provider","electricity_three_steps","provider_product_introduction","topic_introduction","faq_refresh","newsletter_subscription"] Vertaile ja löydä sinulle edullisin sähkösopimus Vertailu on aina ilmainen

  Lumme Energian sähkösopimuksen uusimisen vaiheet

  Laskuri

  Arvioi sähkönkulutuksesi

  Syötä vuosikulutus tai käytä laskurimme arvioita

  Tarjoukset vertailussa

  Vertaile tarjoukset

  Selaa tarjouksia ja löydä halvin sähkösopimus

  Tilaa uusi sopimus

  Tilaa uusi sähkösopimus

  Täytä henkilötiedot ja vahvista tilauksesi

  Lumme Energia yrityksenä

  Lumme Energian on Saimaan alueelta lähtöisin oleva suomalainen energiayhtiö. Lumme Energian omistaa Suur-Savon Sähkö ja samaan konserniin kuuluu myös energiayhtiö Solarigo. Asiakkaita Lumme Energialla on jo yli 100 000 ympäri Suomea.

  VertaaEnsin.fi:n palvelussa pystyt vertailemaan, onko Lumme Energian sähkösopimus paras valinta sinulle.

  Lumme Energian asiakaspalvelu palvelee numerossa 0800 90110. Voit ottaa yhteyttä Lumme Energian asiakaspalveluun myös sähköpostilla asiakaspalvelu@lumme-energia.fi

  Lumme Energia vertailussa

  Kun uusi sähkösopimus on ajankohtainen, vertaile aina ensin tarjontaa ennen sopimuksen solmimista. Näin et maksa ylimääräistä ja pääset valitsemaan sinulle sopivimman vaihtoehdon. Täysin ilmaisen vertailupalvelumme kautta pääset tutustumaan Lumme Energian lisäksi muiden sähköyhtiöiden tarjouksiin. VertaaEnsin.fi:n avulla näet sinulle relevantit tarjoukset kätevästi yhdellä sivulla ja voit valita niistä itsellesi sopivimman.

  Miten-sahkosopimus-kilpailutetaan

  Lumme sähkön alkuperä

  Vuoden 2018 aikana myydyn sähkön tuotannosta 27% muodostui uusiutuvista energialähteistä, 37% oli tuotettu ydinvoimalla ja 36% fossiilisilla energialähteillä ja turpeella.

  Asiakkaana voit saada itsellesi ympäristöystävällisemmän sähkösopimuksen valitsemalla Eko Lumme Puu, Eko Lumme Tuuli, Eko Lumme Vesi, tai Paketti Lumme -sopimuksen.

  Vertailustamme löydät kaikki sähkötarjoukset listattuna ja voit valita sinulle edullisimman ratkaisun.

  Lumme Energia sähkösopimukset

  Lumme Energialta voit valita useammasta paketista juuri sinulle sopivan sähkötarjouksen. Valikoimasta voit valita itsellesi sopivan suosimasi sähköntuottotavan, sekä oman kulutustarpeesi mukaan.

  Eko Lumme Vesi ja Eko Lumme Vesi toistaiseksi

  Eko Lumme Vesi -paketista voit valita joko määräaikaisen, tai toistaiseki voimassa olevan sopimuksen. Sähkö on tuotettu 100% uusiutuvalla vesivoimalla. Määrä-aikaisen sopimuksen hinta on sama joka hetkellä ja siihen lisätään kuukausimaksu. Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa sähkön hintaa tarkistetaan 2-4 kertaa vuodessa sähkömarkkinoiden tilannetta mukaillen ja siihen lisätään myös kuukausimaksu.

  Vuosi Lumme

  Vuosi Lumme sähkösopimuksessa voit valita keston, joko 12kk, 18kk tai 23kk, jolloin tuntihinta määräytyy valitun sopimusjakson mukaisesti. Sopimus on kokonaiskulutuksen kannalta kilpailukykyinen ja tiedät aina etukäteen, mitä maksat kulutuksesta valitsemanasi määräaikana.

  Kuukausi Lumme

  Tässä sähkösopimuksessa sähkön hinta muodostuu kuukauden aikana toteutuneen keskihinnan perusteella. Keskihinta, eli spot-hinta muodostuu pohjoismaisen sähköpörssin kysynnän ja tarjonnan perusteella joka tunti. Tämä tasoittaa hetkittäisiä hintapiikkejä. Marginaali lisätään hintaan.

  Lumme Energia lähettää edellisen kuukauden hintatiedon aina sähköpostitse, sillä hinta vaihtuu kuukausittain.

  Eko Lumme Puu

  Tämä Lumme Energian paketti sopii metsänystävälle, sillä se on paikallisesti tuotettua lähienenergiaa, sekä Luonnensuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa. Sopimus on 24kk määräaikainen ja siinä on kiinteä kuukausihinta, sekä kuukausimaksu.

  Eko Lumme Tuuli

  Eko Lumme Tuuli -sähkösopimus on kestävä valinta ja se on 24kk määräaikainen sopimuksena. Tämän sopimuksen tuulisähkö tuotetaan kokonaisuudessaan hiilidioksittomalla tavalla, joka tukee myös kestävää kehitystä.Tuulisähkö on 100% uusiutuvaa ja alkuperätodennettua.

  Tunti Lumme

  Jos haluat sähkösopimuksen, jonka avulla voit hyödyntää sähkön hinnan vaihtelut tunnin tarkkuudella, kannattaa ottaa tämä Lumme Energian vaihtoehto huomioon kilpailuttaessasi sähkösopimuksesi.

  Tunti Lumme on jatkuva sopimus jolla pääset hyödyntämään edullisia sähkön hintoja pörssisähkön hintavaihteluiden mukaan. Hinta määräytyy Söhköpörssin noteeraaman Suomen alueen tuntispot-hinnan mukaan ja siihen lisätään marginaali, sekä kuukausimaksu.

  Paketti Lumme

  Voit valita itsellesi sopivan pakettikoon oman vuosikulutuksesi mukaan, jolloin kyseessä on 12kk kiinteähintainen sähkösopimus. Paketti Lumme -sopimuksen sähkö tuotetaan vesivoimalla pääosin kotimaisissa vesivoimalaitoksissa.

  • Paketti Lumme XS (enintään 1 500 kWh/vuosi)
  • Paketti Lumme S (1 500 - 3 000 kWh/vuosi)
  • Paketti Lumme M (3 000 - 6 000 kWh/vuosi)
  • Paketti Lumme L (6 000 - 10 000 kWh/vuosi)

  Muista kuitenkin vertailla Lumme Energian paketteja myös muiden energiayhtiöiden vastaaviin tuotteisiin, se onnistuu kätevästi vertailupalvelumme kautta.

  Lumme Energian sähkösopimus opiskelijalle

  Lumme Energia tarjoaa opiskelijoille sähkösopimusta edulliseen kiinteään kuukausihintaan, joka auttaa budjetin ennakoimisessa. Kyseessä on Paketti Lumme XS sopimus, jossa sähkö on tuotettu täysin uusiutuvalla, alkuperätodennetulla vesivoimalla, joka ei kuormita päästöillä vettä ilmaa tai maaperää.

  Lumme energian asiakaspalvelu pitää myös huolen siitä, että opiskelijan sähkösopimus on ajantasalla ja ottaa yhteyttä mikäli sähkönkäyttö on ylittämässä sopimuksen vuosikäyttörajan.

  Lumme Energia aurinkosähkö

  Lumme Energia on yhdessä tytäryhtiönsä Solaringon kanssa yksi Suomen suurimmista aurinkovoimaloiden rakennuttajista. Esimerkillisenä sähköyhtiönä Lumme Energia kannustaa myös asiakkaitaan omavaraiseen sähköntuotantoon tarjoamalla sähkösopimuksien lisäksi aurinkosähköjärjestelmiä asiakkailleen.

  Lumme Energia kokemuksia

  Lumme Energian valikoimassa on useita erilaisia sähkösopimuksia. Sähkösopimuksen voi valita esimerkiksi sen tuotantotavan, sopimuksen keston, sekä hinnoittelun mukaisesti.

  Jos tarvitset sähkösopimukselle tietyn voimassaoloajan, löytyy Lumme-Energialta niin määrä-aikaisia, kuin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Määrä-aikaisia sopimuksia löytyy tällä hetkellä esimerkiksi Eko Lumme Vesi, Vuosi Lumme, Eko Lumme Puu, Eko Lumme Tuuli, sekä Paketti Lumme. Toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia valikoimassa ovat Eko Lumme Vesi Toistaiseksi, Tunti Lumme, sekä Kuukausi Lumme.

  Lumme Energialta löytyy eri tuotantotavoin tuotettua sähköä ja voit valita ekologisesti ja alkuperätodennetusti tuotetun sähkön.

  Jos tärkeimpänä kriteerinä on sähkön hinta kannattaa kiinnittää huomiota hinnoitteluun, ja ottaa selvää mikä sopimustyyppi tulisi edullisimmaksi. Jotta voit olla tyytyväinen valintaasi, kannattaa sähkösopimus kilpailuttaa VertaaEnsin.fi:n avulla.

  Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

  Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.