Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Vertaile liittymätarjoukset

Kilpailuta ilmaiseksi
["above_the_fold_clp","cta_sticky_banner_provider","mobile_promotions","provider_product_introduction","mobile_subscription","product_introduction_image_to_left","faq_refresh","newsletter_subscription"] Vertaa parhaat puhelinliittymät Puhelinliittymävertailu on aina ilmainen

Paras liittymätarjous helposti

Kuuden Gigan simmi
  • 100Mbit/s - 6Gt dataa
  • Lisädata 1,50€/Gt
  • Puhelut ja tekstiviestit 5,5 sent /min tai kpl
9 €/kk
Saunalahti Huoleton 150M
  • Huippunopea 150Mbit/s - rajaton data
  • Rajattomat puhelu ja tekstiviestit
  • 17Gt/kk EU:ssa
29,9 €/kk
Telia Rajaton 20 M
  • Nopea ja rajaton 150Mbit/s data
  • Rajattomat puhelu ja tekstiviestit
  • 20Gt/kk EU:ssa
14,9 €/kk

Katso liittymätarjoukset ja löydä halvempi liittymä

VertaaEnsin.fi on kerännyt kaikki edullisimmat liittymätarjoukset yhteen paikkaan. Taulukosta löytyy niin Elisa Saunalahden, Telian, DNA:n ja MOI Mobiilin puhelinliittymätarjoukset. Päivitämme aina uudet liittymätarjoukset vertailuun, joten sivusto on hyvä tarkistaa säännöllisesti.

Suomen liittymämarkkinoilla on ollut myös rajoittamattomia 11e/kk 4g-liittymätarjouksia. Tällaiset liittymät ovat harvinaisia, mutta niillä saa useammasta perheen liittymästä jo huomattavan vuosisäästön. Näitä varten täytyy kuitenkin olla hereillä markkinasta.

Miten löytää paras liittymätarjous?

Mieti mitä tarvitset puhelinliittymältäsi. Voit tarkistaa nykyisen laskusi erittelystä käyttämäsi puheajan, datan määrän ja tekstiviestit. Voit sitten etsiä vertailusta halvimman paketin, joka vastaa näitä tarpeita.

Milloin kannattaa tarkistaa tarjoukset?

Liittymätarjoukset kannattaa tarkistaa vähintään yhden vuoden välein, sillä puhelinliittymiä myydään useimmiten 12 kuukauden tarjousjakson kanssa. Liittymä palaa normaalihintaiseksi tämän tarjoushinnan päättyessä.

Mitään tiettyä ajankohtaa vuodessa ei ole, jolloin liittymät olisivat huomattavasti halvempia kuin jonain toisena vuoden ajankohtana.

Taulukosta löytyvät seuraavat

Miten vaihdan parempaan tarjoukseen?

Voit valita itsellesi sopivan liittymätarjouksen ja uusi operaattori hoitaa puolestasi numeronsiirron ja siinä samassa vanhan liittymän irtisanomisen. Numerosi ei vaihdu vaihtaessasi parempaan liittymätarjoukseen.

Numeronsiirrossa kestää lain mukaan 5 arkipäivää. Sama gsm numero ei voi toimia eri operaattoreiden sim-korteilla samanaikaisesti.

Määräaikaista puhelinliittymää ei voi irtisanoa sopimuksen ollessa voimassa eli vaihtaa parempaan tarjoukseen. Määräaikaisia puhelinliittymiä tekee ainoastaan DNA. Elisa Saunalahden, Telian ja MOI Mobiilin puhelinliittymät ovat toistaiseksi voimassaolevia.

Millä operaattorilla on parhaat liittymätarjoukset?

Kilpailu asiakkaista on kovaa ja operaattorit päivittävät tarjouksensa hyvin usein. Paras tarjous juuri sinulle saattaa vaihdella päivästä riippuen kaikkien neljän eri operaattorin välillä.

Tarkista siis sinulle paras liittymätatarjous vertailutaulukosta, johon päivitetään uusimmat liittymätarjoukset.

Halvin liittymätarjous on useimmiten vain kuukausimaksu, jossa puhelut, tekstiviestit ja joskus jopa internet laskutetaan erikseen ja kuukausimaksu saattaa olla erittäin korkea suurella käytöllä. Paperilla halvin liittymätarjous ei ole useimmiten todellisuudessa halvin.

Miksi liittymätarjoukset kannattaa kilpailuttaa?

Suomessa on lähes yhtä monta isoa operaattoria kuin Yhdysvalloissa. Suomen hyvin kilpailtu puhelinliittymämarkkina toimiikin vahvasti eri tarjouskausiin nojaten. Puhelinliittymiä myydään lähes poikkeuksetta juuri tarjoushinnoilla. Useat meistä ovat tottuneet kuulemaan myyjältä lausahduksen: "Tulet vain 12 kuukauden päästä päivittämään uuden hinnan".

Vaihtamalla edullisempaan liittymätarjoukseen säästää rahaa, ja vaihtaminen on tehty tänä päivänä erittäin helpoksi. Liittymien vertailu vie vain muutaman minuutin.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.