Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Suomen kattavin pankkivertailu

Löydä sinulle sopivin pankki

Pankkivertailun avulla löydät oikean pankkisi

Pankivertailumme auttaa löytämään oikean pankkipalvelun sinun tarpeitasi varten, oli kyseessä yksinkertainen pankkitilin, maksukortin sekä verkkopankkipalvelun kattava paketti, tai laajempi esimerkiksi luottokortteja ja sijoituspalveluja sisältävä palvelupaketti.
  • Kattavan vertailun ja tietopakettien avulla selvität minkälainen pankkipalvelu sinulle sopii. Pankkipalveluja vertaillaan kolmen eri ominaisuuden mukaan: nämä ovat kuukausimaksu, etutason vaatimukset ja asiakkuustaso. Näin vertailumme pysyy selkeänä sekä tehokkaana nyt ja tulevaisuudessa.
  • Mitä asioita tulee ottaa huomioon vertailussa?
  • Pankkipalveluja vertaillessa tulee miettiä mitä palveluita oikeasti tarvitsee ja mitä ei juurikaan käytä.
  • Lainojen ja säästöjen määrä vaikuttavat mitkä etutason vaatimukset täyttyvät ja mitä etuja voi saavuttaa.
  • Palvelun hinta

Suomen pankit vertailussa

Kattava vertailumme vertaa kaikki pankkipalveluja Suomessa tarjoavat pankit, joista osa on suomalaisia ja osa ulkomaisia.

Kuukausimaksu

Kuukausimaksu määräytyy palvelun laajuuden ja asiakkuuden tason mukaisesti. Kattavimmissa paketeissa kuukausimaksu on yleensä korkeampi. Jos on lainaa tai säästöjä määritetyn rajan yli, on kuukausimaksu yleensä pienempi.

Etutason vaatimukset

Etutason vaatimuksena voivat olla esimerkiksi säästöjen tai lainan määrä, säännölliset tulot tai kuukausisäästösopimus. Vaatimuksien täyttyessä on mahdollista saada laajempia palveluita sisältäviä pankkipalveluita pienemmillä kuukausikustannuksilla, tai jopa maksutta.

Asiakkuustaso

Asiakkuustaso jaottelee palvelupaketit kolmeen eri tasoon palvelujen laajuuden mukaan. Yleensä tason kasvaessa myös etutasojen vaatimukset kasvavat.
  1. Peruspalvelut, ei vaatimuksia
  2. Etuasiakas, säännölliset tulot, tai säästöjä ja lainoja
  3. Premium-asiakkuus/asiakasomistaja, suuremmat säästöt ja lainat
Nämä kolme kriteeriä, kuukausimaksu, etutason vaatimukset sekä asiakkuustaso varmistavat yhdessä, että löydämme juuri sinulle sopivan pankkipalvelupaketin. Vertailumme avulla löydät sinulle sopivan pankin alle minuutissa. Säästät aikaa ja rahaa. Palvelussamme voit vertailla kattavasti myös säästötilejä, luottokortteja sekä lainoja. Autamme sinua löytämään markkinoiden parhaat rahoitustuotteet.
Pankkipalveluvertailu
Asiakkuustaso 1 = Peruspankkipalvelut, Asiakkuustaso 3 = Korkein pankin tarjoama asiakkuustaso. Voit suodattaa tilit asiakkuustason perusteella.
Tuloksia haetaan