Medialle

VertaaEnsin.fi on rahoitustuotteiden vertailuun keskittynyt sivusto, jonka tavoitteena on auttaa kuluttajia tekemään parempia päätöksiä raha-asioissaan. Sivuston käyttö on kuluttajalle täysin ilmaista, sillä saamme rahoituksemme yhteistyökumppanien maksamista komissioista. Koska haluamme tarjota kuluttajille puolueetonta ja vertailukelpoista tietoa, näytämme vertailujen tulokset edullisuusjärjestyksessä riippumatta siitä, kuinka suuren palkkion saamme kultakin kumppanilta. Olemme osa kansainvälistä CompareEuropeGroup –konsernia, joka toimii Suomen lisäksi Tanskassa, Belgiassa, Portugalissa ja Kreikassa.

Tarjoamme sivuillamme kattavasti tietoa taloudenhallinnasta, rahoitusratkaisuista ja alan uusimmista suuntauksista. Kirjoitamme ajankohtaisista talousaiheista blogissamme ja sähköpostiin tilattava uutiskirjeemme kattaa rahoitusmaailman viimeisimmät käänteet.

Toimitusjohtajamme Sebastian Blomqvist auttaa mielellään median edustajia sekä yritystä että rahoitusalaa koskevissa kysymyksissä. Teemme myös pyynnöstä maksuttomia hintavertailuja erilaisiin rahoitusalan uutisointia koskeviin tarpeisiin.

Etsimme jatkuvasti kasvavaan tiimiimme uusia jäseniä. Lue lisää Työpaikat-sivulta.

VertaaEnsin.fi mediassa

”Paypalin ja Facebookin takapiru sijoitti Suomeen”

Kauppalehti 11.1.2017

”Miljoonasijoituksen saanut vertailusivusto laajentaa vakuutus- ja liittymävertailuihin”

Yle Uutiset 11.1.2017

Meistä sanottua

”Ilmainen ja riippumaton palvelu, jonka avulla kuluttajan on helppo nähdä, mikä tuote sopii parhaiten omiin tarpeisiin.” Helsingin uutiset 11.1.2017

”Sivusto tarjoaa helppokäyttöisen vertailutyökalun sekä puolueettoman katsauksen kuluttajille suunnattuihin rahoitustuotteisiin, kuten kulutusluottoihin ja luottokortteihin.” Kotimikro 16.3.2016

“Uuden maksupalveludirektiivin myötä palvelusta tulee entistä parempi, kun sinne voi ladata asiakkaan luvalla hänen tarkan taloudellisen historian ilman että se vaatii asiakkaalta lomakkeiden täyttöä.“ Palvelumuotoilu.fi 25.1.2017

Lisätietoa yrityksestä ja haastattelupyynnöt:

Toimitusjohtaja Sebastian Blomqvistsebastian.blomqvist@vertaaensin.fi

Kolme helppoa ja nopeaa vaihetta

Miksi valita VertaaEnsin.fi?

Ilmainen, kattava ja turvallinen
Helppo ja nopea vertailu
Puolueeton ja riippumaton

Asiakaslupauksemme on auttaa kuluttajia vertailemaan ja valitsemaan parhaat rahoitustuotteet omien tarpeiden mukaisesti täysin ilmaiseksi. Palvelumme on täysin riippumaton ja palvelustamme löydät useita eri rahoitustuotteita ja toimijoita. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua!

VertaaEnsin.fi tiimi

VertaaEnsin.fi tiimi

VertaaEnsin.fi tiimi

Tiimimme koostuu talousalan ammattilaisista, joilla on pitkä kokemus talouden, taloustuotteiden ja rahoitusalan seuraamisesta ja analysoinnista. Tarkoituksemme on sivustomme kautta jakaa vinkkejä ja helppo pääsy taloudenhallintatyökaluihin, joita olemme itse vuosien varrella käyttäneet oman henkilökohtaisen taloutemme parantamiseksi. Toivottavasti voimme auttaa myös sinua tekemään parempia talouspäätöksiä!

Tilaa VertaaEnsin säästövinkit

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.

Parhaat vinkit oman talouden hallintaan

Lue viimeisimmät oman talouden uutiset sekä vinkit raha-asioittesi hallintaan ja säästämiseen täältä