Palveluntarjoajat

Luottokorttien tarjoajat Suomessa

VertaaEnsin.fi tekee yhteistyötä Suomen tunnetuimpien luottokorttien tarjoajien kanssa, jotta sinä saisit kaikkein kattavimmat ja ajankohtaisimmat tiedot tuotteista. Säästä aikaa ja rahaa vertailemalla luottokortteja VertaaEnsin.fi:n avulla.

Vertaile Suomen parhaita luottokortteja

Luottokortti kannattaa valita huolella monesta syystä. Luottokorttimarkkinat ovat vahvasti kilpailtuja ja parhaan vaihtoehdon löytäminen runsaasta valikoimasta voi olla vaikeaa. Tarjonta vaihtelee etuja, bonuksia ja lentopisteitä tarjoavista korteista aina perinteisiin luottokortteihin. Sivustomme avulla löydät parhaan kortin juuri sinulle. Autamme vertailemaan vaihtoehtoja, jotta voisit saada mahdollisimman suuren hyödyn luottokortistasi. Säästät sivujemme avulla aikaa kun voit vertailla eri pankkien tarjoamia kortteja yhdessä paikassa. Lisäksi säästät rahaa, sillä löydät sivuiltamme helposti korttien hinnat ja voit vertailla korttien korkoja sekä muita kustannuksia. Jotta voit hakea luottokorttia, sinun tulee olla täysi-ikäinen, ja sinulla tulee olla säännölliset tulot.
Pankit tarjoavat perinteisten luottokorttien lisäksi useita erilaisia palkintopisteitä tai bonuksia kerryttäviä kortteja. Luottokorteista yleisimpiä ovat Mastercard ja Visa ja niiden käytettävyys on myös laajin, kun taas American Express ja Diners Club ovat tunnettuja monipuolisista etuohjelmistaan. Paljon matkaavalle saattaa taas sopia parhaiten lentoyhtiön bonuspisteitä kerryttävä kortti. Ostoksensa keskittävälle järkevin vaihtoehto saattaa sen sijaan olla kauppojen bonusjärjestelmään kytketty luottokortti kuten S-etukortin bonuksia, K-Plussapisteitä tai Stockmannin kanta-asiakaspisteitä kerryttävä luottokortti.
Löydät sivuiltamme parhaat tarjoukset ja päivitetyt tiedot eri luottokorteista. Valitse luottokorttikategoria ja vertaile kortteja pisteiden, koron tai vuosimaksun perusteella. Kun olet löytänyt sopivan kortin, voit hakea korttia sivujemme kautta. Paina hakunappia ja pääset suoraan kortinmyöntäjän sivuille, jossa voit tehdä hakemuksen tai ottaa yhteyttä pankkiin. Löydät kortinmyöntäjien sivuilta myös lisää tietoa kyseisestä luottokortista.

Lainat

Lainat

Löydä lainalaskurilla sinulle sopivin laina heti

Vertaile nyt

Vie alle minuutin

Luottokortit

Luottokortit

Vertaile Suomen parhaita luottokorttitarjouksia

Vertaile nyt

Vie alle minuutin

Näytä lisää tarjouksia Näytä vähemmän tarjouksia
provider.landing.customer-support.faq.image.alt
Usein kysytyt kysymykset
Askarruttaako jokin? Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löydät Usein kysyttyä –osiostamme.
Ilmaisia säästövinkkejä
Tilaa uutiskirjeemme niin saat parhaat säästövinkit ja neuvot taloutesi hallintaan suoraan sähköpostiisi.
provider.landing.customer-support.need-help.image.alt
Tarvitsetko apua?
Vastaamme mielellämme sinua mietityttäviin kysymyksiin. Yhteystietomme löydät Ota yhteyttä –osiosta.