Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Stockmann

Stockmann-konserni on tunnettu suomalainen muoti- ja tavarataloketju ja Stockmann Mastercard on Stockmannin oma luotto- ja kanta-asiakaskortti. Stockmann Mastercard on avaus- ja vuosimaksuton luottokortti, jolla saat Stockmannin kanta-asiakasalennuksia ja maksutapaetua kaikista Stockmann Mastercard luotolla tehdyistä ostoksista. Jäsenedut paranevat kanta-asiakkuus tason noustessa. Lisäksi kortilla voi liittyä Finnair Plus ohjelman jäseneksi ja kerätä Finnair Plus -pisteitä.

Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

Stockmann Mastercard -luottokortin edellytykset

Stockmann Mastercard -luottokortin saamisen edellytyksenä ovat Stockmannin kanta-asiakasjäsenyys, 18-vuoden ikä, aiempi moitteeton rahankäyttö ja säännölliset tulot. Stockmannin kanta-asiakasohjelman jäsenhinta on kertaluontoinen 10 euron maksu. Stockmann Mastercard -luottokorttia voi hakea Nordean konttoreista, Stockmann tavarataloista ja Stockmannin kanta-asiakkaat voivat tehdä hakemuksen verkossa. Lisäksi, opiskelijat voivat saada Stockmann Mastercard -luottokortin ilman työsuhdetta tai säännöllisiä tuloja, jos he ovat suorittaneet vähintään 90 opintopistettä nykyisessä suomalaisessa opiskelupaikassaan.

Stockmann Mastercard -luottokortin käyttö

Luottoraja Stockmann Mastercard - luottokortissa on 500 eurosta 10 000 euroon, ja Stockmannin kanta-asiakasohjelman korkeammilla tasoilla luoton raja voi nousta 25 000 euroon. Stockmann Mastercard -luottokortti tarjoaa keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa luotolle, ja jos luottoa lyhennetään useammassa erässä, tilinhoitomaksu on 3,50 euroa kuukaudessa. Luoton eräpäivän voi valita itse ja luottoa on lyhennettävä vähintään 3%, muuten luoton lyhennyksen vähimmäismäärän voi määrittää itse. Stockmann Mastercardiin voidaan liittää rajaton määrä rinnakkaiskortteja yli 15-vuotiaille samassa taloudessa asuville henkilöille ja rinnakkaiskortit ovat kaikki ilmaisia. Sen lisäksi, Stockmann Mastercard asiakkaat voivat saada kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa.

Stockmann Mastercard -luottokortilla voit nostaa käteistä automaateista ja maksaa ostoksia verkossa. Nordean asiakkaat voivat liittää korttiin myös debit-ominaisuuden, siirtää rahaa Stockmann Mastercard -luotolta omalle tilille ja valita oman tunnusluvun kortillensa. Kaikki Stockmann Mastercard asiakkaat voivat käyttää verkkopalvelua josta voi selvittää luoton tapahtumat, luoton saldon, luoton ominaisuuksia ja korottaa luoton määrää.

Katso parhaimmat kauppaluottokortit täältä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?