Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

St1

St1 on edelläkävijä puhtaampien polttoaineiden tuottamisessa. Yhtiö valmistaa kotimaisista jätteistä bioetanoli-kierrätyspolttoainetta, joka ei tuota ilmakehään juuri lainkaan uutta hiilidioksidia. Kaikilla St1 -asemilla on myynnissä RE85-polttoainetta, joka on valmistettu bioetanolista. Polttoaine soveltuu flexfuel-automalleihin.

St1 suunnittelee ja toteuttaa myös paikallisiin uusiutuviin energialähteisiin perustuvia lämpöpumppulaitoksia sekä toteuttaa maalämpöratkaisuja kotitalouksille.

ST1 Visa Luottokortti

St1-Visa on huoltamoketjun oma luottokortti, joka kerryttää maksutapaetua kaikista ostoksista. Kortilla saa mm. maksutapaetua St1 ja Shell -asemilla tehdyistä polttoaine- ja tavaraostoista. Maksutapaetua kertyy myös muista ostoksista. St1-Visan avulla polttoainekuluissa säästäminen on helppoa. Kortti on tarkoitettu paljon ajaville yksityishenkilöille. Myös kuljetusliikkeille on oma St1-kortti ammattikäyttöön. Kortin myöntää ruotsalainen Ikano Bank. Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

St1 Visa -luottokortti toimii kaikkialla: St1- ja Shell-asemilla sekä yli 30 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailmaa. St1 ja Shell-asemia on Suomessa yli 500. St1-polttoainekortit sekä käteisalennuskortti käyvät myös Shell-huoltoasemilla ja vastaavasti Shell-polttoainekortit käyvät St1-huoltoasemilla.

Kortin kustannukset

St1 Visa-luottokortissa ei ole vuosimaksua, ja kortti tarjoaa 0,5% maksutapaedun kaikista kortilla tehdyistä ostoksista sekä 3,5 senttiä alennusta/litra Shell- ja St1 huoltoasemilla. Maksutapaetu siis koskee kaikilla tehtyjä ostoksia, ei pelkkiä huolto-aseman ostoksia. Luottokortissa on keskimäärin noin 40 päivää korotonta maksuaikaa, ja luoton korko on 12%. Jos luottokorttilaskulla on korollista luottoa, peritään 3,5 euron tilinhoitomaksu. Jos kortilla on maksutapahtumia, peritään tilinhoitomaksu on 2,5 euroa kuukaudessa, vaikka luotto olisikin maksettu pois ajallaan.

Vertaa parhaimmat luottokorttidiilit täällä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?