Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

SAS

SAS eli Skandinavian Airlines on tanskalaisten, norjalaisten ja ruotsalaisten perustama lentoyhtiö. SAS perustettiin vuonna 1946. Se on yksi pisimpään toiminnassa ollut lentoyhtiö. VertaaEnsin.fi-sivustolla on esitelty SAS Eurobonus World Mastercard-kortti.

Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

SAS Eurobonus World Mastercard -luottokortti

SAS Eurobonus World Mastercard -luottokortin myöntää ruotsalainen SEB Kort Bank. Korttiin ei ole mahdollista saada debit-ominaisuutta. Kortti sisältää matkavakuutuksen. SAS EuroBonus World MasterCard -ryhmävakuutus on Suomessa vakinaisesti asuvien SAS EuroBonus World MasterCard -kortinhaltijoiden ryhmävakuutus. Vakuutuksen myöntää Eurooppalainen Oy. Vakuutus on voimassa ulkomaanmatkoilla, jotka on kokonaisuudessaan maksettu SAS EuroBonus World MasterCard -kortilla. Vakuutus on myös voimassa SAS EuroBonus -matkoilla, kun jäsen käyttää bonuspisteitään, kunhan matkustajamaksut on maksettu SAS EuroBonus World MasterCard -kortilla.

Eurobonus-palkinto-ohjelma

SAS-luottokortteihin kuuluu Eurobonus-palkinto-ohjelma, joka kerryttää käyttäjälleen pisteitä. Pisteillä pystyy lunastamaan erilaisia palkintoja. Pisteitä kertyy kaikista ostoksista, lennoista sekä yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista. Pisteitä voi käyttää yhteistyökumppaneiden tuotteisiin, kuten kumppaniyhtiöiden lentoihin, hotelleihin ja autonvuokraukseen. Yksittäisiä tuotteita voi ostaa myös SAS:n omasta Eurobonus Shop -kaupasta, jossa on koko ajan vaihtuvia tuotteita. Pisteitä voi käyttää yhteistyökumppaneiden hotelleihin, lentoihin, autonvuokraukseen, ravintoihin sekä verkkokauppoihin.

Pisteitä kertyy kaikista ostoksista yksi piste per yksi euro. Kumppaniyhtiöiden lennoista ja yhteistyökumppaneiden palveluista pisteitä voi kertyä enemmän. Eurobonus-järjestelmässä on sekä Basic ja Extra -pisteitä. Pisteet ovat voimassa jopa 5 vuotta. Lisätietoa pisteiden kerääntymisestä on SAS Eurobonus -sivuilla. SAS:n lisäksi Eurobonus-ohjelmaan kuuluu myös Star Alliance -yhtymä, johon kuuluu yli 25 lentoyhtiötä. Myös AirBaltic kuuluu Eurobonus-ohjelman piiriin.

Lisätietoa SAS-lentoyhtiöistä

Vuonna 1950 SAS oli ensimmäinen lentoyhtiö, jonka kone ylitti pohjoisnavan kaupallisella lennolla. Vuonna 1954 SAS aloitti ensimmäisenä lentoyhtiönä maailmassa reittilennot Kööpenhaminasta Los Angelesiin pohjoisnavan yli. Scandinavian Airlines on Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö. SAS:lla on yli 800 päivittäistä lentoa lentää ja lentoyhtiö operoi noin 125 kohteeseen ympäri maailmaa. Lisäksi Scandinavian Airlines tarjoaa yhteistyökumppaneidensa mm. Star Alliancen kautta vielä laajemman verkon etenkin liikematkaajille. Scandinavian Airlinesin ja Blue1:n lentokalusto käsittää yhteensä 138 lentokonetta. Laivastoon kuuluu 12 kaukoliikennekonetta, 114 lyhyen matkan konetta ja 12 alueliikennekonetta.

Vertaile nyt kaikkia lentopisteluottokortteja täällä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?