SAS luottokortit

SAS eli Scandinavian Airlines on pohjoismainen lentoyhtiö, jonka tarjoamalla luottokortilla voit kerätä etuohjelman pisteitä. Pisteitä kertyy kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista 1 käytettyä euroa kohden. SAS kanta-asiakasohjelman Eurobonus -pisteitä voi käyttää muun muassa lentoyhtiöiden palveluihin, kuten ilmaislentoihin tai SAS kanta-asiakasohjelman verkkokauppaan.

Vertaile luottokortteja
SAS
SAS EuroBonus World Mastercard -luottokortin myöntää SEB Kort Bank AB, joka myös vastaa korttiin liittyviin kyselyihin. Saat asiakaspalveluun yhteyden numerossa 020 630 0060.

Tietoa SAS-lentoyhtiöstä

SAS eli Scandinavian Airlines syntyi vuonna 1946, kun Tanskan, Ruotsin ja Norjan valtioiden lentoyhtiöt perustivat yhteisyrityksen. SAS on tänä päivänä Pohjoismaiden johtava lentoyhtiö, joka lentää normaalioloissa yli 150 kohteeseen Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa. Star Alliance-lentoyhtiöallianssiin kuuluminen takaa matkustajille hyvät jatkoyhteydet vieläkin useampaan matkustuskohteeseen.

Ennen koronan aiheuttamaa poikkeustilaa Star Alliance tarjosi päivittäin yhteensä yli 18 000 lentoa yli 1 300 kohteeseen 192 maassa ympäri maailmaa. Vuosina 2014-2015 yhteensä yli 28 miljoonaa matkustajaa matkusti SAS:illa. Ruotsin valtio omistaa yhtiöstä 21 %, Tanskan ja Norjan molemmat 14 % ja 50 % on yksityisessä omistuksessa. SAS:n osake on listattuna Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon pörsseissä.

Eurobonus on SAS-lentoyhtiön kanta-asiakas- ja lentopisteohjelma Pohjoismaissa. Jäsenet saavat pisteitä kaikista SAS:in tai Star Alliance-lentoallianssiin kuuluvien lentoyhtiöiden lennoista. Eurobonus-palkintopisteitä saa myös hotellivarauksista, autovuokraamoista ja muilta yhteistyökumppaneilta. SAS EuroBonus -lentopisteluottokorteilla voi myös kerätä EuroBonus etuohjelman palkintopisteitä, joilla saa rahanarvoisia etuja joko SAS:ilta tai yhteistyökumppaneilta.

Kanta-asiakasohjelman pisteitä saa tekemällä ostoksia SAS Eurobonus World Mastercard- tai SAS Eurobonus Diners Club -luottokortilla, sillä jokaisesta kulutetusta eurosta saa aina yhden EuroBonus-pisteen. SAS Eurobonus World Mastercard -luottokortin myöntää SEB Kort. Voit vertailla kortteja muiden tarjoajien luottokortteihin täällä.

["provider_hero_section","provider_product_introduction","cta_sticky_banner_provider","faq_refresh","newsletter_subscription"] Vertaile luottokortteja ilmaiseksi Listalla yli 10 pankin kortit
Siirry vertailuun

SAS Eurobonus World Mastercard -luottokortti

SAS Eurobonus World Mastercard -luottokortin myöntää ruotsalainen SEB Kort Bank. Korttiin ei ole mahdollista saada debit-ominaisuutta. Kortti sisältää matkavakuutuksen. SAS EuroBonus World MasterCard -ryhmävakuutus on Suomessa vakinaisesti asuvien kortinhaltijoiden ryhmävakuutus.

Vakuutuksen myöntää Eurooppalainen Oy. Vakuutus on voimassa ulkomaanmatkoilla, jotka on kokonaisuudessaan maksettu SAS EuroBonus World MasterCard -kortilla. Vakuutus on myös voimassa SAS EuroBonus -matkoilla, kun jäsen käyttää bonuspisteitään, kunhan matkustajamaksut on maksettu SAS EuroBonus World MasterCard -kortilla.

SAS Eurobonus World Mastercard -kortin perustiedot:

  • Vuosimaksu – 55 €
  • Korko – 3 kk Euribor + 9 %
  • Luottoraja – 1 000–5 000 €
  • Koroton maksuaika – Keskimäärin 30 päivää

SAS-luottokorttia voi hakea 19 vuotta täyttänyt henkilö, jolta löytyy suomalainen sosiaaliturvatunnus. Luottokortin myöntäminen edellyttää lisäksi vähintään 20 000 euron vuosituloja.

Eurobonus-palkinto-ohjelma

SAS-luottokortteihin kuuluu Eurobonus-palkinto-ohjelma, joka kerryttää käyttäjälleen pisteitä. Pisteillä pystyy lunastamaan erilaisia palkintoja. Pisteitä kertyy kaikista ostoksista, lennoista sekä yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista. Pisteitä voi käyttää yhteistyökumppaneiden tuotteisiin, kuten kumppaniyhtiöiden lentoihin, hotelleihin ja autonvuokraukseen. Yksittäisiä tuotteita voi ostaa myös SAS:n omasta Eurobonus Shop -kaupasta, jossa on koko ajan vaihtuvia tuotteita. Pisteitä voi käyttää yhteistyökumppaneiden hotelleihin, lentoihin, autonvuokraukseen, ravintoihin sekä verkkokauppoihin.

Pisteitä kertyy kaikista ostoksista yksi piste per yksi euro. Kumppaniyhtiöiden lennoista ja yhteistyökumppaneiden palveluista pisteitä voi kertyä enemmän. Eurobonus-järjestelmässä on sekä Basic ja Extra -pisteitä. Pisteet ovat voimassa jopa 5 vuotta. Lisätietoa pisteiden kerääntymisestä on SAS Eurobonus -sivuilla. SAS:n lisäksi Eurobonus-ohjelmaan kuuluu myös Star Alliance -yhtymä, johon kuuluu yli 25 lentoyhtiötä. Myös AirBaltic kuuluu Eurobonus-ohjelman piiriin.

SAS lentoyhtiönä

Vuonna 1950 SAS oli ensimmäinen lentoyhtiö, jonka kone ylitti pohjoisnavan kaupallisella lennolla. Vuonna 1954 SAS aloitti ensimmäisenä lentoyhtiönä maailmassa reittilennot Kööpenhaminasta Los Angelesiin pohjoisnavan yli. Scandinavian Airlines on Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö.

SAS:lla on yli 800 päivittäistä lentoa ja lentoyhtiö operoi noin 125 kohteeseen ympäri maailmaa. Lisäksi Scandinavian Airlines tarjoaa yhteistyökumppaneidensa mm. Star Alliancen kautta vielä laajemman verkon etenkin liikematkaajille. Scandinavian Airlinesin ja Blue1:n lentokalusto käsittää yhteensä 138 lentokonetta. Laivastoon kuuluu 12 kaukoliikennekonetta, 114 lyhyen matkan konetta ja 12 alueliikennekonetta.

Haluatko ilmaisia talousvinkkejä?

Liity postituslistallemme niin saat mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.