Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Santander

Santanderilla on hyvin yksinkertainen ja selkeä luottokortti Suomessa. Santanderin tarjoamassa Mastercardissa ei ole vuosimaksuja ja luoton takaisinmaksu voidaan suorittaa erisuuruisissa erissä, mikä lisää joustavuutta. Kortille voi saada jopa 10 000 euron luottorajan.

Voit myös vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

Luottokortin kustannukset

Santander luottokortti on vuosimaksuton, mutta kortin korko on 14% vuodessa, ja tilinhoitomaksu on 4 euroa kuukaudessa jos kortilla on tapahtumia. Luotto maksetaan takaisin kuukausierissä maksusuunnitelman mukaisesti. Lyhennyserän suuruuden voi valita itse, joko 5 %, 10 %, 20 % tai 100 % (vähintään 30 euroa). Kortilla tehdyistä käteisnostoista veloitetaan palkkio 2 euroa ja 2,5 prosentin provisio noston määrästä.

Luottokortin hakeminen ja ehdot

Santander luottokortin myöntää Hypo-pankki. Luottokortti voidaan hakemuksesta myöntää yhdelle vakituisesti Suomessa asuvalle henkilölle, tai yhteisvastuullisesti, useammalle täysi-ikäiselle vakituisesti Suomessa asuvalle henkilölle. Santander ei ilmoita korttiehdoissaan tiettyä tulorajaa tai työsuhdetta luottokortin saamikseksi. Hakemuksessa kysytään kuukausituloja, velkapääoman sekä kuukausittaisten lainamenojen määrää. Luottokortti on liitetty luottotiliin, jossa on luottoraja. Kortinhaltijalla on oikeus yksin tehdä muutoksia korttitietoihin tai hakea luottorajan muutosta.

Santanderin Mastercard -kortin käyttö

Mastercard kortti toimii ympäri maailmaa sekä internetissä. Voit asettaa Santander Mastercard -luottokortille päivittäisen nostorajan (max.2000 euroa) tai internet-ostorajan per vuorokausi (max.10 000 euroa). Myös kortin käyttöalueen voi rajata esimerkiksi koskemaan vain Suomea, Pohjoismaita tai Eurooppaa.

Luottokortti sopii myös opiskelijalle

Jos olet korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelija, tulee sinulla olla suoritettuna vähintään 90 opintopistettä. Myönnettävä luottoraja voi olla enintään 1000 €.

Saako kortille myös rinnakkaiskortin?

Pääkortille saa myös kaksi vuosimaksutonta rinnakkaiskorttia. Pääkortin rinnalle voit hakea kahta maksutonta rinnakkaiskorttia samassa taloudessa asuville 16 vuotta täyttäneille perheenjäsenille. Rinnakkaiskortin saa vain pääkortinhaltijan suostumuksella, sillä se antaa käyttöoikeuden pääkortin luottotiliin. Kortinhaltija vastaa siitä, että korttia koskevia ehtoja noudatetaan ja että luotto maksetaan takaisin, myös alaikäisen kortinhaltijan osalta.

Katso parhaimmat luottokorttidiilit täältä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?