Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Säästöpankki

Säästöpankkiryhmä on suomalainen pankkiryhmä, joka koostuu 23 itsenäisestä alueellisesta ja paikallisesta säästöpankista. Ryhmään kuuluvat Oma Säästöpankkia lukuun ottamatta kaikki suomalaiset säästöpankit. Säästöpankki tarjoaa asiakkailleen kattavat pankkipalvelut, joihin sisältyvät laina- ja luottotuotteet, sijoitukset, vakuutukset sekä erilaiset hyödylliset talouden työkalut. Pankin valikoimaan kuuluvista tuotteista vertailussamme on esillä Visa credit/debit -kortti sekä Visa Gold -kortti.

Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

Tietoa ja taustaa Säästöpankista

Säästöpankit ovat itsenäisiä alueellisia ja paikallisia pankkeja. Yhdessä säästöpankit muodostavat Suomen neljänneksi suurimman pankkiryhmän, jossa yhdistyvät paikallisuus ja valtakunnallisuus. Suomen vanhimmassa pankkiryhmässä on 23 itsenäistä Säästöpankkia, Säästöpankkien Keskuspankki, Säästöpankkiliitto, Sp-Rahastoyhtiö, Sp-Henkivakuutus ja Sp-Koti. Säästöpankilla on Suomen 3. suurin konttoriverkosto, 151 konttoria sekä 2200 laskunmaksamisautomaattia.

Ensimmäinen Säästöpankki perustettiin Turkuun vuonna 1822. Säästöpankkien keskusjärjestö Säästöpankkiliitto perustettiin 1906. Säästöpankit perustettiin alunperin vähävaraisia ja palvelusväkeä varten. Tarkoitus oli opettaa ihmisille säästäväisyyttä. Säästöpankit tarjosivatkin ensimmäisinä pankkipalveluja kaikille suomalaisille asemaan ja varallisuuteen katsomatta. Säästöpankin missio on tänäkin päivänä säästäväisyyden edistäminen ja asiakkaiden taloudellinen hyvinvointi.

Säästöpankin Gold Credit/debit-kortin ominaisuudet

Credit/debit-kortti on arkipäivän ostoksiin sopiva peruskortti. Visa Gold taas tarjoaa kattavampia etuja, kortissa on mm. LähiTapiolan matkavakuutus ja Visa Global Customer Assistance -palvelu. Palvelun tarkoitus on turvata luottokortin omistajalle ulkomaanmatkalla käteistä, mikäli kortti joudutaan varastamisen, katoamisen tai kopioinnin vuoksi sulkemaan.

Visa Credit -luottokorttien kustannukset

Visa credit/debit -kortin luottoraja voi olla 1 000–10 000 euroa, Gold-kortin luottoraja vähintään 4000 euroa. Korttia voi käyttää tämän rajan puitteissa ostosten maksamiseen tai käteisen nostoon Visa-tililtä. Korttien vuosimaksut voivat vaihdella konttorista riippuen. Säästöpankin kortilla voi myös nostaa käteistä ostosten yhteydessä suurimmasta osasta K-ruokakauppoja ja Neste K-liikenneasemilla. Kauppiaat eivät peri käteisnostosta erillistä maksua.

Visa Gold Credit -kortin matkavakuutus

Visa Gold -korttiin kuuluvat matkavakuutus on voimassa kaikilla matkoilla, vaikka matkaa ei olisikaan maksettu kyseisellä kortilla. LähiTapiola tarjoaa kortinhaltijan matkavakuutuksen. Matkavakuutus on voimassa sekä ulkomaan- että kotimaanmatkoilla maksimissaan 3 kuukauden pituisilla matkoilla. Lisäksi vakuutettuja ovat alle 16-vuotiaat mukana matkustavat perheenjäsenet. Sairauskulut korvataan ilman ylärajaa. Vakuutukseen sisältyy myös matkatavarat, jotka on vakuutettu 850 euroon asti ilman omavastuuta.

Vertaa parhaimmat luottokorttidiilit täällä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?