Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

S-Pankki

S-Pankki on osa suurta S-ryhmää, johon kuuluu pankkipalveluiden lisäksi muun muassa päivittäistavarakauppatoimintaa. Pankki tarjoaa asiakasomistajilleen kuluiltaan edullista luotto- ja yhdistelmäkorttia, joihin voi liittää S-Ryhmän etuohjelman.

Parhaimman hyödyn S-Pankin korteista saa, kun liittyy S-ryhmän asiakasomistajaksi. S-Pankin kortit ovat täysin vuosi- ja kuukausimaksuttomia asiakasomistajille. Asiakasomistajana saat ostoksistasi bonusta sekä hintaetuja monissa ravintoloissa, hotelleissa, tapahtumissa ja S-Ryhmän kaupoissa.

S-Pankin S-Etukorteilla saa bonusta muun muassa seuraavista kaupoista, ravintoloista ja muista liikkeistä: ABC, Alepa, Amarillo, Coffee House, Emotion, Kodin Terra, Memphis, Presso, Prisma, Pizza Buffa, Public Corner, Radisson Blu, Rosso, S-Market, Sale ja Sokos hotel.

S-ryhmällä on myös monia yhteistyökumppaneita, joilta saa myös toisinaan tarjouksia S-Etukortilla, kuten esimerkiksi: LähiTapiola, Elisa, Eckerö Line, Viking Line ja Silmäasema. Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

S-Pankin maksukortteihin voi asettaa vuorokausittaisen ostorajan, verkkomaksurajan sekä maarajauksen. Vuorokausittaisen ostorajan voi asettaa 0–50 000 euron välille, jolloin Debit-puolelta tehtäviä maksuja voi kätevästi rajoittaa. Verkkomaksurajan voi asettaa 0–10 000 euroon vuorokaudessa. Rajat voi asettaa verkkopankissa tai S-mobiilissa. Muutokset astuvat voimaan heti, ja niiden tekeminen on maksutonta.

Kortti toimitetaan hakijan kotiosoitteeseen noin 2–3 viikon kuluessa hakemuksen tekemisestä.

S-Etukortti Visa Credit

S-Etukortti Visa Credit on S-Ryhmän asiakasomistajaohjelmaan liitetty Visa-luottokortti. Kortti toimii normaalin luottokortin lailla, mutta sen lisäksi S-Ryhmän toimipisteissä tehdyistä ostoksista myönnetään maksutapaetua. Kortin korko on yksi markkinoiden edullisimmista: 7,95 % + 3 kk euribor. Tilinhoitomaksua peritään 2€/lasku, jos laskulla on korollista luottoa. Kortista ei veloiteta kuukausi- tai vuosimaksuja.

S-Etukortti Visa Creditin luottoraja on 800 – 10 000 euron välillä. Luoton takaisinmaksuun on mahdollista saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Korttia voi hakea jossain S-Pankin lukuisista toimipaikoista, S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai puhelimitse. Voit saada käyttöösi kaksi S-Etukortti Visaa vuosimaksutta – ylimenevistä korteista veloitetaan 2,5 euroa kuukaudessa.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit –kortti on muuten samanlainen kuin S-Etukortti Visa Credit –kortti, mutta siihen on yhdistetty Debit-ominaisuus. Debit-ominaisuuden ansiosta S-Etukortti Visa Credit/Debit –yhdistelmäkortilla voi maksaa maksuja suoraan S-Pankin tililtä käyttämättä luottoa. Kortissa on samat edut kuin S-Etukortti Visa Credit-kortissa.

Debit-ominaisuuden myötä kortilla voi tehdä myös alle 25 euron lähimaksuja, jotka veloitetaan suoraan Debit-puolelta. S-Etukortti Visa Credit/Debit –korttia voi hakea myös S-Pankin toimipisteistä, S-Pankin verkkopankissa tai puhelimitse. Kortti on vuosi- ja kuukausimaksuton. Kortin korko on 7,95 % + 3kk euribor.

S-Pankki Visa Credit

S-Pankilta on mahdollista saada Visa Credit –luottokortti myös ilman asiakasomistajuutta. Tällöin hyödyntämättä jäävät kuitenkin S-Ryhmän asiakasomistajille suunnatut edut. S-Pankki Visa Credit kortin korko on 7,95% + 3kk euribor. Tilinhoitomaksu on 2€ kuukaudessa, mikäli korollista luottoa on jäänyt maksettavaksi kortille. Lisäksi veloitetaan 30 € vuosimaksu. Korttia voi hakea S-Pankin toimipisteissä.

S-Pankki Visa Credit/Debit

S-Pankilta saa myös Visa-yhdistelmäkortin ilman asiakasomistajaksi liittymistä. Kortti on muuten samanlainen kuin S-Pankki Visa Credit, mutta siinä on Debit-ominaisuus ja lähimaksuominaisuus. S-Pankki Visa Credit/Debit ei kerrytä bonusta, eikä sillä saa maksutapaetua. Kortin korko on 7,95 % + 3kk euribor, ja vuosimaksu on 30 €.

Katso parhaimmat luottokorttidiilit täältä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?