Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Resurs Bank

Lainaratkaisujen lisäksi Resursbankin tarjontaan kuuluu Supreme Card -luottokortti, jonka etuihin kuuluvat koroton maksuaika, pisteohjelma sekä joukko erilaisia vakuutuksia. Resursbank Supreme Card -luottokortin luottoraja on 500-3 000 euroa ja luottoa on mahdollista lyhentää lukuisilla eri tavoilla.

Supreme Card -luottokortin vuosimaksu on 25 euroa ja korttiin on mahdollisuus liittää rinnakkaiskortti. Rinnakkaiskortti maksaa 9 euroa vuodessa. Supreme Card -kortissa on lähimaksuominaisuus, jonka avulla alle 25 euron ostokset voi maksaa ilman pin-koodia korttia maksupäätteeseen vilauttamalla.Kun Supreme Card -luottokortilla tehdään yli 50 euron ostos, saa kuluttaja tekstiviesti-ilmoituksen ostoksesta.

Supereme Cardin pisteohjelma

Resursbankin luottokortilla keräät pisteitä jokaisesta ostoksestasi olkoon se sitten tehty Suomessa, ulkomailla tai vaikkapa verkkokaupassa. Jokaisesta käytetystä eurosta myönnetään 10 pistettä. Kun pisteitä on kertynyt tarpeeksi voi pisteitä käyttää Resursbankin Pisteshopissa. Esimerkiksi Finnkinon elokuvalippu kustantaa 10 000 Supreme Card -pistettä. Pisteet ovat voimassa kolme vuotta korttitapahtumasta.

Supreme Cardin vakuutukset

Supreme Card -luottokorttiin sisältyy matkavakuutus, joka astuu voimaan kun matkasta on maksettu vähintään 50 % kyseisellä kortilla. Matkavakuutus kattaa ulkomaanmatkat, mutta ei ole voimassa kotimaassa tehtävillä matkoilla. Vakuutukseen kuuluu muun muassa peruutusturva, joka korvaa lennon peruuntumisen, sairausvakuutus, joka kattaa matkan aikana tapahtuneen sairastumisen tai tapaturman sekä matkatavaravakuutus, joka kattaa matkatavaroille sattuneet vahingot tai katoamiset.

Kortin matkavakuutus kattaa laajasti mukana matkustavat henkilöt: kortin haltijan lisäksi matkavakuutus kattaa kaikki samassa kotitaloudessa asuvat henkilöt sekä kolme muuta kanssamatkustajaa.

Matkavakuutuksen lisäksi Resursbankin asiakkaat voivat hakea maksuvakuutusta. Maksuvakuutus varmistaa luoton takaisinmaksun mikäli kuluttajan takaisinmaksukyky vaarantuu yllättäen.Vakuutus kattaa tahattoman työttömyyden, lomautuksen, sairausloman, sairaalahoidon ja tapaturmasta johtuvan kuoleman. Maksuvakuutuksen hinta on puoli prosenttia velan kokonaissaldosta, kuitenkin vähintään 2,70 euroa kuukaudessa.

Supreme Cardin luoton takaisinmaksu

Resursbankin luottokorttiasiakkaat saavat laskun kerran kuukaudessa ja voivat valita itselleen mieluisimman lyennyskeinon. Kuluttaja saa korotonta maksuaikaa 30-60 päivää: edellisen kuukauden ostokset on mahdollista maksaa ilman korkoa tai käsittelymaksua seuraavana kuukautena. 60-päivän koroton maksuaika on mahdollinen, kun ostos on tehty kuun ensimmäisenä päivänä ja luotto lyhennetään seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Tilinhoitomaksua ei veloiteta, jos yksittäisen kuukauden kaikki ostokset alittavat 300 euroa.

Luottoa voidaan lyhentää kuukausittain 10 tai 20 % luoton kokonaissaldosta. Tällöin kuukausittainen käsittelymaksu on 4,50 euroa. Lisäksi Supreme Card -luottokorttin takaisinmaksuun voidaan myös valita kuuden kuukauden takaisinmaksuaika, jolloin kuukausittainen käsittelymaksu on 4,50 euroa ja kertaluontoinen tilimaksu 19 euroa. Tilimaksu on kuitenkin aina 0 euroa kun yksittäisen kuukauden aikana kerrytetty luotto on alle 300 euroa. Tilimaksu veloitetaan aina maksutapaa seuraavana kuukautena.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?