Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.
Johannes, Helsinki
customerpromise.alt

Ota selvää mikä luottokortti sopii sinulle parhaiten

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Vertaile Suomen parhaita luottokortteja

Premium-korteilla pääset nauttimaan parhaista eduista matkustellessasi ympäri maailmaa. Kattavat palkinto-ohjelmat, matkavakuutukset, lentokenttälounget sekä erilaiset huipputarjoukset ovat saatavillasi.
Esimerkkejä Premium-luottokorttien kattavista eduista ovat laajat matkustusedut. Premium-korteilla voi olla mahdollista mm. vierailla sadoissa lentokenttäloungeissa ympäri maailmaa. Premium-kortteihin on myös mahdollisesti liitettävissä lentopisteominaisuus, jolloin ostoksista ja lennoista ansaitsee pisteitä, jotka voi vaihtaa erilaisiin etuihin tai tuotteisiin.

Premium-kortteihin on yleensä liitettynä myös palkinto-ohjelma ominaisuus. Jokainen ostos Premium-kortilla palkitaan pisteillä. Tarpeeksi pisteitä kerättyäsi voit vaihtaa niitä palkintoihin. Esimerkkejä palkinnoista ovat erilaiset lomamatkat, ravintolaillalliset, hotelliyöpymiset sekä tavarapalkinnot.

Vertailutyökalumme avulla voit vertailla helposti ja nopeasti eri Premium-luottokortteja ja voit selvittää eri korttien edut sekä kustannukset. Voit verrata mm. palkinto-ohjelmia, vakuutuksien laajuutta, lentokenttäloungeihin pääsyä sekä korttien vuosimaksuja ja korkokustannuksia.

Kun löydät sinulle parhaan vaihtoehdon, voit siirtyä hakemukseen kortin vierestä löytyvän ”hae tästä” -painikkeen avulla tai täyttää luottokorttihakemuksen kortinmyöntäjän sivulla. Muistathan täyttää hakemuksen huolellisesti. Hakemuksen käsittelyssä ja kortin myöntämisessä menee yleensä noin viikon verran. Voit lukea lisää erilaisista luottokorteista luottokorttioppaastamme.

Olemme palvelleet yli 20 miljoonaa henkilöä maailmanlaajuisesti

Hintavertailua viimeisen 24 tunnin aikana

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.