Menu
Soita
Soita 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Olet kirjautunut ulos.

Lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka nollaat salasanan.

Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.
Johannes, Helsinki
customerpromise.alt

Ota selvää mikä luottokortti sopii sinulle parhaiten

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Vertaile Suomen parhaita luottokortteja

Erilaisilla Premium-luottokorteilla pääset nauttimaan ylellisen elämän nautinnoista helposti. Pääset ottamaan ilon irti esimerkiksi parhaista eduista matkustellessasi ympäri maailmaa. Lisäksi erilaiset kattavat palkinto-ohjelmat, matkavakuutukset, lentokenttälounget sekä erilaiset huipputarjoukset ovat aina saatavillasi.


Oletko aina haaveillut luksuselämästä – sellaisesta, jossa saat ansaitsemiasi etuja liittyen esimerkiksi ostoksiin tai matkustamiseen? Kukapa meistä ei haluaisi elämää, jossa lentokenttäloungejen ovet avautuvat ja palvelu pelaa. Onneksi tällaisesta elämästä ei tarvitse tyytyä vain haaveilemaan omissa unelmissaan, koska ylellisempään elämään pääsee kiinni yksinkertaisesti hankkimalla sopivan luottokortin.

Yksi Premium-luottokorttien etujen erikoisuuksia on se, että etuudet kattavat hyvin monenlaiset elämänalueet: Terveys, vapaa-aika, matkustaminen… Yksi parhaita esimerkkejä Premium-luottokorttien kattavista eduista ovatkin juuri muun muassa laajat matkustusedut. Premium-korteilla voi olla mahdollista muun muassa vierailla sadoissa lentokenttäloungeissa ympäri maailmaa. Lentokenttälounget ovat huomattavasti mukavampi tapa odotella lentoa kuin lentokenttien nihkeät tuolit tai kivikovat lattiat ruuhka-aikaan. Loungeissa voit syödä, juoda ja levätä tarpeesi mukaan. Näin olet virkeä matkakohteessa, kun kaikki energia ei ole kulunut lentokentällä vessan tai istumapaikan etsimiseen.


Tänä päivänä kuluttaja voi valita juuri itselleen parhaiten sopivan Premium-luottokortin, koska tarjolla on niin monenlaisia luottokortteja. Premium-luottokorteiksi lasketaan esimerkiksi American Express Gold Card, Aktia World Elite MasterCard, Diners Club Premium, American Express Platinum Card, Nordea Gold, OP-Visa Gold, American Express Gold Card, Handelsbanken Gold Credit, Eurocard Gold, Handelsbanken Gold Credit/Debit, Säästöpankki Visa Gold, POP Visa Gold, Ålandsbanken MasterCard Private Banking Gold, Finnair Plus Visa Gold, Danske MasterCard Platinum, Aktia Visa Platinum, Aktia World Elite MasterCard ja Handelsbanken Platinum.


Vaikka Premium-luottokorteissa on paljon yhteisiä piirteitä kuten esimerkiksi maailmanlaajuiset etuohjelmat, on korteissa myös eronsa. Esimerkiksi Diners Club on panostanut erityisesti erilaisiin lisävakuutuksiin, joita luottokorttiin voi liittää. Tällaisia vakuutuksia perinteisten matka- ja ostotuotevakuutusten ohella ovat esimerkiksi syöpävakuutus ja tapaturmavakuutus. Onkin hyvä tarkastella luottokorttikandidaattinsa ominaisuuksia tiukasti ja arvioida, mikä on itselle sopivin.

Kuten aikaisemmin kirjoitimme, on tärkeää löytää markkinoilta sinulle sopivin luottokortti, muuten suurikaan valikoima markkinoilla ei käytännössä palvele sinua lainkaan. Vertailutyökalumme avulla voit vertailla helposti ja nopeasti eri Premium-luottokortteja ja voit selvittää eri korttien edut sekä kustannukset. Voit verrata mm. palkinto-ohjelmia, vakuutuksien laajuutta, lentokenttäloungeihin pääsyä sekä korttien vuosimaksuja ja korkokustannuksia.


Voit vertailla eri luottokortteja luottokorttivertailussamme!


Luottokortin hakeminen on helppoa ja nopeaa sivuillamme. Kun löydät harkinnan jälkeen vertailustamme sinulle parhaan vaihtoehdon, voit siirtyä hakemukseen kortin vierestä löytyvän ”jatka” -painikkeen avulla tai täyttää luottokorttihakemuksen kortinmyöntäjän sivulla.


Jotta hakemuksesi käsittely sujuisi joutuisasti ja myönteisissä merkeissä, muistathan täyttää hakemuksen huolellisesti. Tämä tarkoittaa, että täytät kaikki vaaditut kohdat ja vastaat huolellisesti siihen, mitä kysytään. Ole myös hakemuksessasi rehellinen, onhan kysymys raha-asioista.


Jos ja kun kaikki menee suunnitelmien mukaan, luottokorttihakemuksen käsittelyssä ja kortin myöntämisessä menee yleensä noin viikon verran. Voit lukea lisää erilaisista luottokorteista luottokorttioppaastamme!

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.