Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

POP Pankki

POP Pankki, eli entinen Paikallisosuuspankki, on osuuskuntapohjainen pankki, joka muodostuu 26 eri osuuspankista ympäri Suomea. POP Pankin tarjontaan kuuluvat erilaiset Visa-kortit peruskorteista POP Pankin omaan Premium Visa Gold korttiin. POP Pankin luottokortteja voi hakea 18 vuotta täyttänyt ja säännöllisiä tuloja saava henkilö. Jos olet POP Pankin asiakas, luottokorttihakemuksen voi täyttää verkossa. POP Pankin kaikilla Visa-korteilla voi maksaa ostoksia kaupassa ja verkossa, sekä nostaa käteistä automaateista.

Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

POP Visa Credit

POP Pankin Visa Credit kortti on perustason maksuaika- ja luottokortti. POP Visa Credit tarjoaa 1 000 – 10 000 euron luottoa keskimäärin 40 päivän korottomalla ja kuluttomalla maksuajalla. Luoton eräpäiväksi voidaan valita kuun puoliväli tai kuun viimeinen päivä, ja minimilyhennyksen määrän voi valita itse; 5, 10, 15, 20 tai 100%. Jos luottoa ei makseta takaisin kokonaisuudessaan eräpäivään menneessä, luoton korko on 8% ja tilinhoitomaksu 4 euroa kuukaudessa. POP Visa Credit kortin käyttäjät voivat saada enintään kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa, kunhan maksuvapaat kuukaudet eivät ole peräkkäisiä kuukausia. POP Visa Credit kortin vuosimaksu vaihtelee pankin mukaan, mutta yleensä POP Pankin asiakkaat saavat kortin ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. POP Visa Credit rinnakkaiskortit ovat maksullisia kaikille.

POP Visa Credit/Debit

POP Visa Credit/Debit kortti tarjoaa samat edut kuin edellä mainittu POP Visa Credit. Lisäksi, debit ominaisuudella varustetut kortit mahdollistavat lähimaksamisen, käteisen noston ostosten yhteydessä ja talletusautomaattien käytön. POP Visa Credit/Debit kortilla voit nostaa käteistä pankkitililtäsi Suomessa tehdyn ostoksen yhteydessä, kuitenkin enintään 400 euroa kerralla ja siirtää talletusautomaatin kautta käteistä rahaa pankkitilille, kuitenkin enintään 5 000 euroa. POP Visa Credit/Debit kortin vuosimaksu vaihtelee pankin mukaan, mutta POP Pankin asiakkaat voivat saada kortin ilmaiseksi tai alennettuun hintaan. POP Credit/Debit pääkorttiin on mahdollista lisätä maksuttomia rinnakkaiskortteja.

POP Visa Gold

POP Visa Gold on premium tason pankki-, maksu ja luottokortti. POP Visa Gold kortin luottoraja on 4 000 – 20 000 euroa ja tarjoaa samat edut kuin POP Visa Credit ja Credit/Debit kortit. Lisäksi, POP Visa Gold tarjoaa jatkuvan matkavakuutuksen ja POP Visa Gold asiakkaat voivat käyttää ympäri vuorokauden palvelevaa Global Customer Assistance-palvelua ulkomailla, jos kortti varastetaan tai se katoaa. POP Visa Gold matkavakuutus tarjoaa matkustaja-, matkavastuu-, matkatavara- ja matkaoikeusturvavakuutuksen ja kattaa pääkortin ja rinnakkaiskorttien haltijat, sekä mukana matkustavat alle 16-vuotiaat perheenjäsenet. POP Visa Gold kortin vuosimaksu vaihtelee pankin mukaan ja POP Pankin asiakkaat voivat saada kortin alennettuun hintaan tai ilmaiseksi. POP Visa Gold rinnakkaiskortti on aina maksullinen.

Vertaa parhaimmat luottokorttidiilit täällä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?