Vertaa ja hae, 3 helppoa vaihetta

MIksi valita VertaaEnsin.fi

100% ilmainen
Helppo ja nopea vertailu
Puoleeton ja riippumaton vertailusivusto

Rahoitustuotteiden vertailu on helppoa VertaaEnsin.fi -sivuilla. Käytä lainalaskuriamme ja löydä itsellesi parhaat tarjoukset. Kaikki sivustomme tiedot ovat riippumattomia ja ajankohtaisia.

Testimonial person
Tarvitsin lainaa keittiöremonttia varten. VertaaEnsin.fi avulla löysin edullisimman lainan nopeasti ja helposti.
Johannes, Helsinki
customerpromise.alt

Ota selvää mikä luottokortti sopii sinulle parhaiten

Autamme sinua säästämään aikaa ja rahaa vertailemalla eri rahoitustuotteita. Lainalaskurimme avulla löydät helposti ja nopeasti sinulle edullisimman lainan. Lainalaskurin käyttö on täysin ilmaista, ja vertailumme on täysin puolueeton ja läpinäkyvä.

Vertaile Suomen parhaita luottokortteja

Perusluottokortit tarjoavat tietyn luottorajan lisäksi vähintään 30 päivää korotonta maksuaikaa. Pankkien ja rahoitusyhtiölaitosten myöntämät perusluottokortit ovat tavallisimpia luottokortteja.
Perusluottokortilla on helppoa ja turvallista maksaa ostokset sekä Suomessa että ulkomailla. Luottokortit ovat joustavia, joten sinun ei tarvitse maksaa kuukauden aikana tekemiäsi ostoksiasi välttämättä kerralla, vaan voit valita itsellesi sopivan lyhennyserän. Muista kuitenkin, että lyhentämättömät erät alkavat kerryttää korkoa. Korotonta maksuaikaa on useimmissa tapauksissa aina vähintään 30 päivää. Erilaisten korttien korkoja kannattaa vertailla erityisesti silloin, jos olet ajatellut lyhentää luottokorttivelkasi tietyissä osissa, jotta vältyt korkeilta korkokustannuksilta.
Vertailutyökalumme avulla vertailet nopeasti Suomessa tarjolla olevia perusluottokortteja. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto vaikkapa edullisen koron tai vuosimaksun perusteella. Monissa kortiessa on myös joustavat luottoehdot.

Mikäli löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, niin voit helposti hakea kyseistä luottokorttia kortintarjoajan sivuilta. Muista myös vilkaista luottokorttioppaastamme, miten luottokortit toimivat ja minkälaisia ehtoja ne sisältävät.

Olemme palvelleet yli 20 miljoonaa henkilöä maailmanlaajuisesti

Hintavertailua viimeisen 24 tunnin aikana

Uutiskirje

Liity postituslistallemme niin saat ilmaiset säästövinkit ja mielenkiintoiset talousuutiset suoraan sähköpostiisi.