Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)
Tietoa palveluntarjoajasta

Osuuspankki

OP on osuuskuntamuotoinen luottolaitos, ja Suomen suurin finanssiryhmä. OP tarjoaa mahdollisuuden ryhtyä osuuspankin omistaja-asiakkaaksi maksamalla osuusmaksun. Pankki tarjoaa omistaja-asiakkailleen erilaisia omistaja-asiakasetuja ja bonuksia. Lisäksi omistajajäsenten keskuudesta valitaan oman edustajistojen ja hallitusten jäsenet.

OP:n maksukortit kerryttävät pääsääntöisesti bonuksia omistaja-asiakkaille credit-puolelta tehdyillä maksuilla. OP-bonuksilla maksetaan automaattisesti pankkipalvelumaksuja, kuten: päivittäisasioinnin palveluja, lainojen palvelumaksuja, luoton toimitusmaksuja, valuutanvaihdon palkkioita ja varainhoidon palkkioita. Lisäksi bonuksia voi käyttää vakuutusten maksamiseen. Bonukset ovat voimassa viisi vuotta niiden kertymisestä, jonka jälkeen ne vanhenevat. Koko perheen asioinnista voi luoda perhekokonaisuuden, jolloin kaikkien perheenjäsenten pankki- ja vakuutusasiointi lasketaan yhteen, jolloin OP-bonuksia kertyy enemmän.

Voit vertailla kaikkien tarjoajien luottokortteja täällä.

OP Visa

OP Visa on perusluottokortti, jonka luottorajaksi voi enimmillään saada 6000 euroa ja minimissään 1 000 euroa. Kortissa on sekä credit- että debit-puoli, jolloin kortilla voi maksaa suoraan tililtä tai käyttää luotto-ominaisuutta. Luotto-ominaisuudella maksetut ostokset ja käytössä oleva luotto kerryttävät OP-bonuksia. OP Visaan on mahdollista saada rinnakkaiskortti. Kortteihin voi valita haluamansa kuvan vaihtoehdoista.

Kortissa on lähimaksuominaisuus, jota käytettäessä ostokset veloitetaan kortin debit-puolelta. Lähimaksu on turvallinen tapa maksaa alle 25 euron ostokset vain korttia vilauttamalla. Lisäksi korttiin voi liittää K-Plussa-ominaisuuden, jolloin K-ryhmän liikkeissä tehdyistä ostoksista kertyy bonuksia. Kortin korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 7,0 prosentin marginaalilla. Korotonta maksuaikaa on käytössä keskimäärin 35 päivää.

OP Visa tarjoaa mahdollisuuden maksaa laskuja Visa-luotolta, sekä mahdollisuuden siirtää rahaa luotolta pankkitilille. Käteistä voi nostaa myös kaupan kassalta ostojen yhteydessä.

Kortissa on myös ilmainen 180 päivän ostoturvavakuutus, kun tavara on ostettu kortin credit-puolelta. Ostoturvavakuutus vakuuttaa ostetun tavaran rikkoutumisen ja varkauden varalta. Ostoturvavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa. Vakuutus kattaa vähintään 40 euron ja enintään 2000 euron tavaran, omavastuun ollessa 40 euroa. Vakuutuksen kokonaisrajoitus on 6000 euroa kortin voimassaoloaikana.

Korttia voi hakea vähintään 20-vuotias OP:n asiakas, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijalla tulee olla riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna, sekä pysyvä asuinpaikka Suomessa. Kortista saa huomattavia alennuksia, mikäli on omistaja-asiakas tai nuori asiakas.

OP Visa Gold

OP Visa Gold on kattava luottokortti, jonka luottorajaksi voi saada maksimissaan 10 000 euroa ja minimissään 1 000 euroa. Kortti on credit/debit-yhdistelmäkortti, jonka luottopuolelta maksetut ostokset ja käytössä oleva luotto kerryttävät OP-bonuksia. Kortille on mahdollista saada myös rinnakkaiskortti.

OP Visa Gold-korttiin on mahdollista liittää K-Plussa-ominaisuus, jolloin kortilla saa alennuksia K-ryhmän toimipisteistä ja kortilla voi kerryttää K-ryhmän bonuksia. Kortissa on lähimaksuominaisuus, jolla tehdyt ostokset veloitetaan debit-puolelta. Lähimaksu on kätevä ja turvallinen tapa maksaa alle 25 euron ostokset vilauttamalla korttia maksupäätteen lähellä.

Gold-kortin korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 7 prosentin marginaalilla. Kortti sopii hyvin paljon matkustavalle, sillä korttiin sisältyy koko perhettä koskeva matkan peruuntumisturva credit-ominaisuudella maksetuille matkoille ja palveluille. Korvaus on 75 % matkan, majoituksen ja muiden palveluiden hinnasta. Lisäksi korttiin sisältyy kansainvälinen hätäpalvelu, josta saa lainopillista apua, tulkkipalvelua sekä lähimmän lääkärin yhteystiedot.

Korttia voi hakea vähintään 20-vuotias OP:n asiakas, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijalla tulee olla riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna, sekä pysyvä asuinpaikka Suomessa. Kortista saa huomattavia alennuksia, mikäli on omistaja-asiakas tai nuori asiakas.

OP MasterCard

OP MasterCard on luottokortti, jonka luottoraja voi olla maksimissaan 6 000 euroa ja minimissään 1 000 euroa. Kortti sopii hyvin esimerkiksi kakkoskortiksi tai varakortiksi. Kortille on mahdollista saada rinnakkaiskortti, ja korttiin sisältyy lähimaksuominaisuus, joka veloitetaan luottopuolelta.

OP MasterCardin korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 6,0 prosentin marginaalilla. Kortin käyttö kartuttaa OP-bonuksia, joilla voi maksaa esimerkiksi OP:n maksukorttien vuosi- tai kuukausimaksuja.

Korttia voi hakea vähintään 20-vuotias OP:n pääasiallinen asiakas. Hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky ja raha-asiat moitteettomasti hoidettuna. Hakijan tulee myös asua pysyvästi Suomessa.

Vertaa kaikki luottokorttidiilit täällä.

provider-cc.spinner.text

Etkö löydä etsimääsi luottokorttia?
Minkä tyyppistä korttia etsit?