Menu
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu 010 271 7291 Ma-Pe 10:00 - 17:00 (puhelun hinta 0€ + pvm/mpm)

Luottokorttioppaat

Etsitkö luottokorttia?

Vertailemalla luottokortteja löydät parhaimmat edut

Luottokorttioppaat

Ostoturva

marraskuu 1 2019

Tämä opas kertoo kaiken luottokorttien osto- ja hintaturvasta. Oppaassa selitämme ostoturvan ja hintaturvan käsitteet, vertailemme turvia sekä annamme esimerkkejä niiden käytöstä.

Tunne termit

joulukuu 21 2017

Maksuaikakortti voi olla monen kuluttajan mielestä outo termi, joka mielletään helposti samaksi asiaksi kuin luottokortti. Tunne termit ja lue oppaamme luottokorteista.

Matkustaminen

joulukuu 20 2017

Luottokortti kuuluu matkailun kanssa yhteen. Se tarjoaa merkittäviä etuja, kuten matkavakuutuksen, lentopisteet ja lentokenttäloungeen pääsyn. Autovuokraus on helpompaa ja lisäksi jotkut hotellit eivät edes hyväksy muuta maksuvälinettä kuin luottokortin.

Maksutapaetu ja palkintopisteet luottokorteissa

joulukuu 20 2017

Oppaassa käymme läpi vuosimaksuttomien ja palkintopisteluottokorttien etuja, eli pääasiassa palkintopisteohjelmia ja maksutapaetua. Opas antaa antaa eväitä niille, jotka miettivät uuden luottokortin hankintaa tai ovat aikeissa vaihtaa korttiaan.

Luottoraja

joulukuu 20 2017

Luottoraja on osa luottokortin ydintoimintaa eli joustavuuden tarjoamista kuluttajille. Tiedätkö, kuinka luottoraja toimii, kuinka siihen voi vaikuttaa ja mihin sopivan luottorajan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota?

Luottokortilla maksaminen

joulukuu 20 2017

Luottokortti on maksuväline, joka tarjoaa nimensä mukaisesti luottoa, eli lainaa. Kuinka luottokortilla maksaminen käytännössä tapahtuu, ja mitä siinä pitäisi ottaa huomioon? Oppaamme neuvoo!

Luottokortin valinta

joulukuu 20 2017

Oppaassamme avaamme termit, esittelemme eri luottokorttityypit ja kerromme mitä etuja (esimerkiksi vakuutuksia) luottokortit voivat sisältää. Lue ja opi valitsemaan juuri sinulle sopiva luottokortti!